Buraya bakar mısınız acil🚨

rabs12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
432
81
28
22
Kızlar bugün hastaneye gittim yumurtalıklarda tembellik varmış sizce çocuğum olur mu kendimi çok kötü hissediyorum

Olur tabii ki canım neden olmasın tıp gelişti artık. Yumurta tembelliği zor olan aşılmayacak bir şey değil. İçini ferah tut.

Kızlar bugün hastaneye gittim yumurtalıklarda tembellik varmış sizce çocuğum olur mu kendimi çok kötü hissediyorum
Canım korkma yumurta tembelliği bir şey değil herkadinda görülür Allah dermansız dert vermesin kotusunden korusun benimde öyleydi ilaç kullandım klomen sonra çatlama iğnesi vurdum şuan güzel haberler bekliyorum hayirlisiyla

İnşallah canım benim ya ne olduğunu da bilmiyorum inşallah bende sende güzel sonuçlar alırız

Hic uzulme ben de klomen vve catlatma ignesi kullandim 2.ayda hamile kaldim ben de cok uzulmustum yipratmistim kendi kendime ettim. Lutfen sen uzulme. Kilon var mi peki ?

Hic uzulme ben de klomen vve catlatma ignesi kullandim 2.ayda hamile kaldim ben de cok uzulmustum yipratmistim kendi kendime ettim. Lutfen sen uzulme. Kilon var mi peki
İnşallah canım benim ya sende demi tembellik vardı
Evet yumurta uyarici ilaclar var bebek istediginde hemen guzel bir hekim bularak tedavine baslarsin inan ki zor degil

Teşekkürler desteğiniz için saolun

Kilomda sıkıntı yok demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…