- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Yok kullanmıyorBenimkide oyleydi sigarayi biraktiktan sonra normale dondu. Sizinki sigara kullaniyor mu
Haklısınız kıyaslama yapmak yanlış çünkü kimse bilmez başkası ne yaşıyor. Benim eşim bildiğin cinsellik sevmiyor ve çözüm arıyorum Dr. A gitmiyor bir sorunum yok diyorErkek 1 hafta seks istemiyorsa sorun mu varmış?
İlla biri mi varmış hayatında ya da kusur mu varmış erkekliğinde
Saçmalamayın, herkes farklı farklı bu konuda. Biz de az öz’cüyüz. İkimiz de mutluyuz bu durumdan. Ve bunun sebebini net şekilde biliyorum, tembellik. İki Garfield evlenince böyle tablo çıktı napalım
Seks hayatınızı başkasıyla kıyaslamayım bana göre haftada bir çokkk normal. Başkasına göre iki gün olmasa üçüncü gün illa olmalı.
Bunun için bir sebep yokki amakendini baska sekilde tatmin ediyor olabilir mi ?
Doktora gidecek bir sorunum yok diyor değişik yaniUtanıcak bişey yok canım eşindeki sorun psikolojik olabilir bi dk görünsün bence daha 3 yıllık evlisiniz bide
Evliliğin böyle sağlam temelleri olmaz.. terapiste gidin.. (memlekete gezmeye gittiğimde 1 hafta içinde geri gelirim 7 gün 1 ay gibi gelir bize) yani demem o ki 10 gün çok uzun bi süreMerhaba Hanımlar.
Nasıl anlatılır bilmiyorum
Eşim resmen cinselliği sevmiyor. Bi sorunumu var diye soruyorum yok diyor 15 günde bir oluyor bazen ayrı odada uyuyor, olsada 10dk sürüyor (Afedersiniz)
Duyuyoruz illaki kocası hergün isteyen falan anlam veremiyorum bir türlü işden 6da çıkıyor yarım saate evde öyle sürekli dışarı çıkmaz sezonluk filmi izler. Bazen utanıyorum artık o istemeden yanaşmaya 10gün oluyor tık yok. Öyle bakımsız değilim kişisel temizliğime kendim için önem verim ilk önce. Yani çok çok affedersiniz bazen öpüşmeden bile direk olsun bitsin duş alıp uyu böyle farklı şeyler hiç olmuyor. 3 yıllık evliyim yarım saat süren bir cinsellik yaşamadım. Sizce genelde böyle ben mi yanlış düşünüyorum??? Kimseye de anlatılmaz böyle şeyler.
Her akşam 7de evde olur. Genelde arkadaş ortamı yoktur kuzani falan onlarada evde toplanılır ve buna rağmen sormuştum ona böyle bişey ihtimali için. Yok diyor normalim diyor bende artık sormuyorum da ayda bir falanbunu soracağım için üzgünüm ancak eşinizin aklında başka birinin olmadığı hususunda emin misiniz? bence bu konuyu eşinizle açık, net biçimde konuşun. aklıma direkt bu seçenek geldi.
Sanırım değişik bir adamla evliyim benEvliliğin böyle sağlam temelleri olmaz.. terapiste gidin.. (memlekete gezmeye gittiğimde 1 hafta içinde geri gelirim 7 gün 1 ay gibi gelir bize) yani demem o ki 10 gün çok uzun bi süre
Bu yönde kendilerine neyi yediremiyorlar anlamıyorumDoktora gidecek bir sorunum yok diyor değişik yani
Aynen öyle ya kendine özeni yok Afedersiniz 3 gün duş almasa öyle girer yatağa bende insanım uyar uyar neleri dikkat edim artıkBu yönde kendilerine neyi yediremiyorlar anlamıyorum
Allah yardımcın olsun insanın midesi kaldırmaz kusura bakma cnm valla 3 gün ne demek yavAynen öyle ya kendine özeni yok Afedersiniz 3 gün duş almasa öyle girer yatağa bende insanım uyar uyar neleri dikkat edim artık
10 günde bir oluyormuş ona dua edinMerhaba Hanımlar.
Nasıl anlatılır bilmiyorum
Eşim resmen cinselliği sevmiyor. Bi sorunumu var diye soruyorum yok diyor 15 günde bir oluyor bazen ayrı odada uyuyor, olsada 10dk sürüyor (Afedersiniz)
Duyuyoruz illaki kocası hergün isteyen falan anlam veremiyorum bir türlü işden 6da çıkıyor yarım saate evde öyle sürekli dışarı çıkmaz sezonluk filmi izler. Bazen utanıyorum artık o istemeden yanaşmaya 10gün oluyor tık yok. Öyle bakımsız değilim kişisel temizliğime kendim için önem verim ilk önce. Yani çok çok affedersiniz bazen öpüşmeden bile direk olsun bitsin duş alıp uyu böyle farklı şeyler hiç olmuyor. 3 yıllık evliyim yarım saat süren bir cinsellik yaşamadım. Sizce genelde böyle ben mi yanlış düşünüyorum??? Kimseye de anlatılmaz böyle şeyler.
Hadi ya10 günde bir oluyormuş ona dua edin
Bizim de çok sık oluyordu aslında ama çocuktan sonra bozuldu nedenseHadi ya
Bizim deBizim de çok sık oluyordu aslında ama çocuktan sonra bozuldu nedense
Bizim de
Igreniyorlar mı ne anlamadım.
4 ayda çok fazla bir süre yabir anlasam geçen eşim 4 ayın sonunda yanaşmıştı bende 4 Aydır yeni mi aklına geldi bilmem ne dedim neymiş o kadar oldumu ya hiç farkında değilim bazen canım istemiyo bilmem ne bu erkeklere evlenince n’oluyo ya bu cinsellik ciddi anlamda önem taşıyo bence evlilikte huzuru dengeyi sağlıyo
Evet canım kiminin daha da uzun olabiliyormuş hayır bütün derdi kederi biz çekiyoruz çocuğu doğur bak besle büyüt derken kocalar depresyona giriyo ben anlamadım bu işi çok saçma bence4 ayda çok fazla bir süre ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?