Buraya da bakın lütfen.Burun Estetiği ve Hipertrofik skar(izlerin kabarması)

Morcivert34

Dünya mavidir, tıpkı portakallar gibi..
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
720
1.519
113
Merhabalar,
Burun estetiği olan arkadaşlar,aranızda açık ameliyat olup izleri kalan oldu mu? Yani cildinde hipertrofik skar sorunu olan var mı?

Hipertrofik skar şöyle bir sorun; ameliyat izleri ilk 1 ay çok iyi bir durumda oluyor ama 1.aydan sonra ameliyat kesisi kızarıp kabarmaya başlıyor. :KK42:

4 yıl önce geçirdiğim tiroid ameliyatı neticesinde böyle bir sorun yaşadım ve hipertrofik skar olduğunu ögrendim. Daha önce böyle bir sorunum oldugunu bilmiyordum bu ameliyat sayesinde öğrendim.

Burun estetiğine karar verdim ama ameliyat izlerimin yine kızarıp kabarmasından korkuyorum.
Hipertrofik skar sorunu olup burun estetiği olan varsa izleriniz ne durumda,ya da çevrenizde böyle birşeyle karşılaştınız mı?
Lütfenn duyun beniii:KK42:

Son düzenleme:
Merhabalar,
Burun estetiği olan arkadaşlar,aranızda açık ameliyat olup izleri kalan oldu mu? Yani cildinde hipertrofik skar sorunu olan var mı?

Hipertrofik skar şöyle bir sorun; ameliyat izleri ilk 1 ay çok iyi bir durumda oluyor ama 1.aydan sonra ameliyat kesisi kızarıp kabarmaya başlıyor. :KK42:

4 yıl önce geçirdiğim tiroid ameliyatı neticesinde böyle bir sorun yaşadım ve hipertrofik skar olduğunu ögrendim. Daha önce böyle bir sorunum oldugunu bilmiyordum bu ameliyat sayesinde öğrendim.

Burun estetiğine karar verdim ama ameliyat izlerimin yine kızarıp kabarmasından korkuyorum.
Hipertrofik skar sorunu olup burun estetiği olan varsa izleriniz ne durumda,ya da çevrenizde böyle birşeyle karşılaştınız mı?
Lütfenn duyun beniii:KK42:

Yine millet dicek her yerde konum var ama neyse bende senin gibi kemik cikintisindan korkuyodum korkutugum basima geldi korkmamsnin sebebi ise cenem 2013 de yapildi sol yanak kisminda kemik cikintisi vardi diye ve benimm doktor asymtrie demisti oysaki ona demistim cenem yapili allah yapisi degil diye simdide kendisi kemik cikardi ! Hemde göz kemigini ! Diycegim suki korkuyosan yaptirma!

Kapalı ameliyatta da revizyon olma ihtimali yüksek olduğu için onu da istemiyorum artık:KK43:
Kapalı teknikte doktor tecrubeliyse emin ol açık ameliyattan daha iyi dokular zarar görmüyor burun ucu his kaybı yaşanmıyor doğal sonuç elde ediliyor hızlı bir iyileşme süreci yaşanıyor. Ben 18 ocakta olacağım deneyimlerimi paylaşırım. Ama doktorlarla görüş derim burdan çoğu zaman yanılabilirsin

Back
X