• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buraya kadarmış lütfen benim için dua eder misiniz

Bir önceki mesajda yorum yapan kişiye katılıyorum. Adam sizin geri döneceğinizin farkında. Kavga etmenin bağırıp çağırmanın anlamı yok. Daha çok uzaklaşır sizden. Lütfen mesafe koyun. Zaman geçsin. Söyleyeceklerinizi sakin bir şekilde söyleyin. Baktınız anlamıyor. Sessizliği tercih edin. Sizin evi terketmeniz ona işleri kadar koymamış belli

Evi terk etmedim. Ailemi görme amaçlı geldim öyle kavga edip değil. Kavga burdayken oldu. Evet mesafe koyacağım haklısınız peki bir daha ararsa açayım mı

Haklısınız yanlış yaptım. demek hatasını anladı, güzel güzel konuşuyoruz sandım. O tamam konuyu kapat dediğinde konu kapanacak ya çünkü...
yoo anlamamış çunku eger anlasaydı bagırmazdı .. sanırım bu zamana kadr hep böyle olmuş o guzel guzel konusmus sizde affetmişsinz aynı sanıyor.. o guzel guzel msjlar atsın ama siz cvp vermeyin .. kararlı oldugunuzu anlasın.. gelsin bi yanınıza. öyle msjla fln mı düzelirmiş cnm

yoo anlamamış çunku eger anlasaydı bagırmazdı .. sanırım bu zamana kadr hep böyle olmuş o guzel guzel konusmus sizde affetmişsinz aynı sanıyor.. o guzel guzel msjlar atsın ama siz cvp vermeyin .. kararlı oldugunuzu anlasın.. gelsin bi yanınıza. öyle msjla fln mı düzelirmiş cnm

Evet aynı dediğiniz gibi oldu. Bu sefer olmayacak, olmamalı. Peki tekrar ararsa açayım mı ki

Evet aynı dediğiniz gibi oldu. Bu sefer olmayacak, olmamalı. Peki tekrar ararsa açayım mı ki
ya bakın yönlemdirmek istemiyorum benm söylememe göre hareket etmeyın sonucunda ne olur bilemem hee inş hatasını anlar duzelr ve devam eder evliliğinz ama tekrr affedip dönersenz şimdi değişen bir şey olmayacak buraya aynı konuyu açacaksınz. Eger sonucu ne olursa olsun kararlıysanz açmayın , yazmayın .. Nerede oldugunuzu biliyor .. Gelmk isteyen gelir..sizde kafanızı dinleyin..

Mesajlaştık. Önce kuzu gibi oldu tamam canım haklısın anlıyorum seni dediğin gibi olsun falan dedi. Sonra kapatalım konuyu işten dolayı moralim bozuk dedi. Bende yazmaya devam ettim. İşteymiş çalışıyormuş. Beni aradı yeter dedi çok uzattın kafam zaten bozuk benimde psikolojimi bozdun, tamam diyorum daha ne konuşuyorsun dedi sinirlendi. Benim ona söylediklerimin aynısını bana söyleyip beni suçladı. Üste çıkmaya çalıştı. Ben şuan ben değilim dedi. Bende bağırma bana dedim baştan işim var diye söyleseydin dedim yüzüne kapattım tekrar aradı tekrar bağırdı. Sonra konuşuruz dedi bende konuşmayacağım dedim. Sen bilirsin dedi. Kapattım yüzüne. Acaba yine aynı hatayımı yaptım bir şeyi bir kere söyleyip o da tamam dedikten sonra yazmamalımıydım. Salak gibi uzun uzun yazdım hala konuşuyoruz işte ilişkimiz hakkında diye of. Tavrımı net koyamadım yine galiba. Ne yapıyım şimdi

Bir ilişkiyi her zaman az isteyen yönetir. Sesini dahi duyurma tek harf yazma. Bundan adam olmaz umut umut umut ama hep boş çıkacak.İçi boş bir kutu o adam,sen hep içinden bişey çıkcak sanıon ama içinde bişey yok..olanı sana gösterdi zaten..İşte hepsi bundan ibaret

Mesajlaştık. Önce kuzu gibi oldu tamam canım haklısın anlıyorum seni dediğin gibi olsun falan dedi. Sonra kapatalım konuyu işten dolayı moralim bozuk dedi. Bende yazmaya devam ettim. İşteymiş çalışıyormuş. Beni aradı yeter dedi çok uzattın kafam zaten bozuk benimde psikolojimi bozdun, tamam diyorum daha ne konuşuyorsun dedi sinirlendi. Benim ona söylediklerimin aynısını bana söyleyip beni suçladı. Üste çıkmaya çalıştı. Ben şuan ben değilim dedi. Bende bağırma bana dedim baştan işim var diye söyleseydin dedim yüzüne kapattım tekrar aradı tekrar bağırdı. Sonra konuşuruz dedi bende konuşmayacağım dedim. Sen bilirsin dedi. Kapattım yüzüne. Acaba yine aynı hatayımı yaptım bir şeyi bir kere söyleyip o da tamam dedikten sonra yazmamalımıydım. Salak gibi uzun uzun yazdım hala konuşuyoruz işte ilişkimiz hakkında diye of. Tavrımı net koyamadım yine galiba. Ne yapıyım şimdi
O tamam dedikten sonra uzun uzun yazdınız ve yine aslında çabalayan bişeyleri kurtarmaya çalışan siz oldunuz o da bunu farketti hala cepte diye düşünüp bağırıp çağırmaya umursamamaya devam etti. Tek kelime konuşmayın bence anlasın artık kafasına bişeyler dank etsin

Bir ilişkiyi her zaman az isteyen yönetir. Sesini dahi duyurma tek harf yazma. Bundan adam olmaz umut umut umut ama hep boş çıkacak.İçi boş bir kutu o adam,sen hep içinden bişey çıkcak sanıon ama içinde bişey yok..olanı sana gösterdi zaten..İşte hepsi bundan ibaret

Engellesem mi onu

Engellesem mi onu

Engellemeyin, telefonu da açın bence. İnatlasmaktan başka işe yaramaz bu.

Derdinizi anlattınız zaten, sadece onu dinleyin, kısa kısa cevaplar verin.

Açıklama yapmayın, söylediklerine cevap vermeyin.

Diyeceğimi dedim, çok yorgunum. Degismedikce kararım aynı şeklinde konuşabilirsiniz.

Evet artık bende film koptu. Ailemin yanına geldim bir kaç gün kalmaya. Eşimle yine tartıştık. Bu sefer patladım hemde çok kötü patladım. O her şeye sabretmeye çalışan, ilişkimizi düzeltmek, iyi güzel olmak adına tek taraflı çaba sarfeden, millet ne der diye düşünen gezmeyentavuk öldü artık. Ne yaparsam yapayım görmedi. Eleştirdi, beğenmedi, önemsemedi. Ailesine karşı beni savunmadı. Ağlasam duymadı. hep kötü, suçlu ben oldum. En son öyle bir raddeye geldim ki yine görmedi. Dedim ki ya benim değerimi bir an önce anlarsın ya da bu evlilik biter benim artık sabrım kalmadı. Bir şey yaptı yaptı, anladı anladı, anlamadı artık o eve dönmeyeceğim. Bu saatten sonra ne olur bilmiyorum ama geri adım atmayacağım. Lütfen dua edin bana hakkımda hayırlısı olsun.
Rabbim yardımcınız olsun inşallah tartışma sebebleriniz çok önemli ciddi değilse tabi bilemiyorum son haddeye getirmeseydiniz tabi yinede en doğrusunu siz bilirsiniz hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Back
X