buna eminim ama kim bilmiyorum düşünemiyorumbence sen o kadını çok yakında tanıyorsun..biraz sakinleş ve düşün sadece..
bunu o kadar çok istiyorum kiKendi nereye gidiyorsa gitsin ama sizi o kişiyle yüzleştirsin
Akraba olmadığına eminim çünkü arkadaşım olduğunu söyledi.ya erkek arkadaşının bir akrabası konu sahibinin de tanıdığı ya da konu sahibinin her şeyini bilen çok yakın bir arkadaşı..ve bu kişi kimse bir kaç güne erkek arkadaşının koluna girecek orası kesin..etiketi yapıştırmış pazarlamasını çok iyi yapmış zira..(konu sahibinin anlattıklarına dayanarak tabiki)
Paranoyak oldum iyice..
2gündür kimseye tek kelime etmiyorum telefonlarına çıkmıyorum..
Konuşmadığım aramızın kötü olduğu ortak bir arkadaşım var tek aklıma gelen kişi o ama oda yapmaz diye düşünüyorum yapsa eline bişey geçmeyeceğini bilir.
Ben şuan istesem bu adamın gitmesini engellerim ama başkalarının sözüne itibar eden bir adam yanımda olsa ne olur ki..
çok haklısın ben seni şuan daha da alevlendirmek istemiyorum daha ılımlı olmak istiyorum. erkekler bu tarz konularda hassas olabiliyorlar. eğer karşısındaki kişi onun güvendiği ve seni çok iyi tanıyan biriyse bi nebze inanmasına hak verebiliyorum. bence sakinleş iftira çok acı bir durum sen bunu 2 kat daha ağır şekilde yaşıyorsun. elbette hak yerini bulur yuva yıkanın yuvası olmaz. sana bunu yapanı bulabiliyorsan bul bulamıyorsan da Allaha havale edip yoluna devam et
bırak bu saatten sonra çiğneyebildiği tek şey sakız olur onun ..sen akıllı bir kızsın..sana inanmayan bir insana bırak açıklama yapmayı yüzünü dahi gösterme..Akraba olmadığına eminim çünkü arkadaşım olduğunu söyledi.
İkimizinde tanıdığı bir arkadaşım,söz verdim sözümü çiğneyemem dedi..
Beni ezdi geçti ama sözünü çiğneyemedi.
Ekmeğimi paylaştığım biriyle yakıştırılmışım..çok haklısın ben seni şuan daha da alevlendirmek istemiyorum daha ılımlı olmak istiyorum. erkekler bu tarz konularda hassas olabiliyorlar. eğer karşısındaki kişi onun güvendiği ve seni çok iyi tanıyan biriyse bi nebze inanmasına hak verebiliyorum. bence sakinleş iftira çok acı bir durum sen bunu 2 kat daha ağır şekilde yaşıyorsun. elbette hak yerini bulur yuva yılanın yuvası olmaz. sana bunu yapanı bulabiliyorsan bul bulamıyorsan da Allaha havale edip yoluna devam et
Dün son kez konuşmak istedi .bırak bu saatten sonra çiğneyebildiği tek şey sakız olur onun ..sen akıllı bir kızsın..sana inanmayan bir insana bırak açıklama yapmayı yüzünü dahi gösterme..
Kolay olmayacak uzun bir süre beraber olmuşsunuz bir sürü yaşanmışlık barındarıyor bunca zaman. Ama şu tarafından bak olaya kendini sürekli ona karşı savunmak zorunda değilsin artık. Madem sana inanmamayı seçmiş Allah yolunu açık etsinUzun uzun yazmaya gücüm yok..
Neyi nerden nasıl anlatacağımıda bilemiyorum.
Tek bildiğim hissizleştim ağlayamıyorum .
2buçuk yıllık emeklerim hayallerim herşey son buldu.
Uzun süreli sancılı bir ayrılıktan sonra barıştık.
Herşey çok güzel gidiyor derken kim olduğunu bilmediğim biri hakkımda çok çirkin şeyler anlatmış.
Beyimiz hepsini tek tek sorgulamadan dinlemiş.
En acısıda inanmış. Bana sordu tabiki öyle birşey olmadığını anlattım sakinliğimi korudum ama bana inanmadı !
Kim ne maksatla bana iftira atabilirdi kim böyle bişey yapabilirdi.
Ekmeğimi paylaştığım insanla bile yakıştırılmışım en çirkinide buydu.
Canım çok acıyo gidenemi gittiğine mi bilmiyorum.
Yarın doğum günüm-dü. Böyle bir sürprizle karşılaşacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.
Ama oldu.. Doğum günümü kutladı helallik istedi ve gitti.
Cevap dahi veremedim sesim çıkmadı.
Sadece kırıldım parçalandım..
aynen merak ettimTam olarak ne iftirasi atılmış ?
yalansa yuzlesUzun uzun yazmaya gücüm yok..
Neyi nerden nasıl anlatacağımıda bilemiyorum.
Tek bildiğim hissizleştim ağlayamıyorum .
2buçuk yıllık emeklerim hayallerim herşey son buldu.
Uzun süreli sancılı bir ayrılıktan sonra barıştık.
Herşey çok güzel gidiyor derken kim olduğunu bilmediğim biri hakkımda çok çirkin şeyler anlatmış.
Beyimiz hepsini tek tek sorgulamadan dinlemiş.
En acısıda inanmış. Bana sordu tabiki öyle birşey olmadığını anlattım sakinliğimi korudum ama bana inanmadı !
Kim ne maksatla bana iftira atabilirdi kim böyle bişey yapabilirdi.
Ekmeğimi paylaştığım insanla bile yakıştırılmışım en çirkinide buydu.
Canım çok acıyo gidenemi gittiğine mi bilmiyorum.
Yarın doğum günüm-dü. Böyle bir sürprizle karşılaşacağım aklımın ucundan bile geçmezdi.
Ama oldu.. Doğum günümü kutladı helallik istedi ve gitti.
Cevap dahi veremedim sesim çıkmadı.
Sadece kırıldım parçalandım..
Anlatilanlar gercekten yalan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?