Buraya Kadarmış..

Akraba olmadığına eminim çünkü arkadaşım olduğunu söyledi.
İkimizinde tanıdığı bir arkadaşım,söz verdim sözümü çiğneyemem dedi..
Beni ezdi geçti ama sözünü çiğneyemedi.

çok haklısın ben seni şuan daha da alevlendirmek istemiyorum daha ılımlı olmak istiyorum. erkekler bu tarz konularda hassas olabiliyorlar. eğer karşısındaki kişi onun güvendiği ve seni çok iyi tanıyan biriyse bi nebze inanmasına hak verebiliyorum. bence sakinleş iftira çok acı bir durum sen bunu 2 kat daha ağır şekilde yaşıyorsun. elbette hak yerini bulur yuva yılanın yuvası olmaz. sana bunu yapanı bulabiliyorsan bul bulamıyorsan da Allaha havale edip yoluna devam et

bırak bu saatten sonra çiğneyebildiği tek şey sakız olur onun ..sen akıllı bir kızsın..sana inanmayan bir insana bırak açıklama yapmayı yüzünü dahi gösterme..

Ekmeğimi paylaştığım biriyle yakıştırılmışım..
En çok zoruma giden bu. Çalıştığım işyerinden abi diye hitap ettiğim insanla..
İşten yeni ayrıldım kimse duymasın diye işten ayrıldı diye anlatmış anlatan kişi.
Bu yakıştırıldığım kişide yeni evlendi. (Allah mutluluğuna gölge düşürmesin)
Duyunca midem bulandı nefret ettim herkesten.
Etrafımdaki tüm arkadaşlarımdan hatta en yakın dostumdan bile şüphe eder oldum.
Kimseyle konuşmuyorum evden çıkmıyorum biran önce öğrenmem lazım kim olduğunu .
Dha fazla çirkinleşmesinden korkuyorum

bırak bu saatten sonra çiğneyebildiği tek şey sakız olur onun ..sen akıllı bir kızsın..sana inanmayan bir insana bırak açıklama yapmayı yüzünü dahi gösterme..
Dün son kez konuşmak istedi .
Gitmedim bana inanmayan sözüme itibar etmeyen bir insanın yanına gidemezdim.
Neyin açıklamasını yapacaktım ki gitsem.
Gitmediğim için yüzüme bakmaya cesaretin yok konuşmaya cesaretin yok bitirmeyi sen istedin dedi ve bitirdi.
Aynı şeyi bende söyledim söylerken içim acıdı yüzümü bir daha göremeyek..

Tam olarak ne iftirasi atılmış ?

Kolay olmayacak uzun bir süre beraber olmuşsunuz bir sürü yaşanmışlık barındarıyor bunca zaman. Ama şu tarafından bak olaya kendini sürekli ona karşı savunmak zorunda değilsin artık. Madem sana inanmamayı seçmiş Allah yolunu açık etsin

O iftira atanlar yanlarına kalır mı sanıyorlar hiç mi korkuları yok ya hayret doğrusu.

bilirim iftiranın ne kadar iğrenç birsey oldugunu insanı nasıl çaresiz hissettirdiğini üstelik bunu yapan kişi canınız ciğerinizse.. neyse arkaşım yok oyle iftira atıp kaçmak ve iftiraya inanıp kim oldugunu soyleyemem demek.. gerekirse tüm tanıdıklarınızı topla herkesin içinde ben böyle böyle yapmışım bu şahıs bana bunları ithaf ediyor gibisinden konus tanıdıklarınızda akıllı mantıklı insanlarsa seni haklı bulurlar ve yüzleşmenizi issterler..

Anlamadım, kadın neye dayanarak atmış bu iftiraları? Biraz eksiklik var sanki konuda.. kadın gelmiş mathilda seni aldattı demiş, o da aaa öyle mi tamam o zaman ayrılayım hemen mi demiş?

Son kez konuşalım dediğinde niye gitmedin? Yapışmalıydın gırtlağına, kim olduğunu öğrenmeliydin...anlamadım konu da boşluk var sanki..

yalansa yuzles
sana nıye durup duruken ıftıra attı sende onun canını mı yaktın
sevgılınle soyle yuzles
hıc guvenmemıs sana
ve sen onun ıcın uzuluyosun koyver gıtsınnn

Sorunlu , sorunlu.. !
Gidip tedavi olması cidden şart ..
Hep bir değişecek ümidiyle tekrar başla, ve aynı sonuçlarla karşılaş..
Tamam seviyor ama, sevgisinin önüne geçen bir takım şeyler var bu çocukta..

Kendisi her b.ku yesin, kendi yaptıklarının hesabını veremeyecek durumdayken, yapmadığın şeyler hakkında belirsiz dostunun kazığına uğra..

Belkide yalan, böyle biri hiç bir zaman yoktu. Ortaya bir yem attı , sende kendini savununca içine kuşku düşüp, yalanı büyütmüş de olabilir..

Sen onu , oda seni seviyor. Sen agresif ve sinirlisin, o ise kıskanç, sürekli sorun çıkaran ,huzur bozan biri..
Ama bu en büyük yanlışı ilk defa bu ayrılığında yaptı farkındasın dimi..

Senin kapında kul köle olan, senden haber alamayınca evine kadar arayan, haber alana kadar kovalayan adam kalktı başkasının lafına baktı !
Bunun affedilir bir tarafı yok artık.. Sanki kötü bir şey yapmışsın gibi.. Cidden yok.. Üzülmeni istemiyorum..Lütfen..

Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara..

Bu doğum günün yeni bir başlangıç olsun
Elalemin lafıyla karşına gelen bu adama son ağlayışın olsun
Çizgiyi çek, karşıya geç
Yeniden başla ve üzülmemeye çalış
Kim ne yapmışsa kendine yapar, böyle bir adamla hayat yolu yürünmez zaten

Ilk mesaji okudum sadece, siz ayriyken sen baskasiyla sevgili oldun bunu gizledin sonra yeniden birlestiniz sen sevgiline anlatmadin o da seni terk etti galiba. Bu tur durumlarda en guzeli artik sesini cikarmadan yoluna devam etmektir. Baska turlusu cok yorucu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…