Burç Analizatörü Geldi

bnm burcm boga,yükselenim aslan
erkek arkdşm da yengeç ama yükselenini bilmiyorum
yanıtlarsan sevirnim miriana,tşkler:)

guzel bır burca sahıpsın ınadının ve hafıften kendını beğenmişlıgının dışında..mecbur aslında boğada aslanda ıddıalı burclardır dıkkat cekmeye bayılır...
erkek arkadaşının yukselenı yay falan olursa ıyı olur ..rahat gecınırsınız..yengec erkegı gözu kara sever..ama kalp kıramadıgından dolayı sızı sevmıyorsada saklayacaktır dıkkat derım :1ninca:

canım keşke burcunu yazsaydın ben sımdı burc takvımınden bakıp vakıt kaybedecem..neyse baktım sen boğa o son anda başaktan kurtulmus bır aslan..

gayet uyumlusunuz aslında aslan erkegının sızı begenmemesı ıcın bır nedenı yok ama muhtelemelen bır aşk darbesı vardır aslanlar buyuk aşklar yaşamayı sever ve cogu zamanda sadakatlerınden öturu darbe alırlar...
ona aşırı guven vermen lazım goze alabılıyorsan açıl bence umdugundan daha dolu cıkabılır:Saruboceq:

Arkadaşlar 20 ci sayfa dahil bakıldı...lütfen bırdaha kontorol edın sayfa nonuzu unutmayın ona gore takıp edın..çünkü çok dıkkatlı bır şekılde sırayla baktım..taş çatlasın 1 kişiyı kaçırmışımdır dıycem ama yok emınım..sıra gelmemiştır..kusra bakmayın ust uste baktıgımda yorumlar saglıklı olmuyor hemde kendı açımdan zor bır donem vede rahatsızım...lutfen bırkez daha alıntı yapmayınız ve yorumladıklarım cevap vereceklerse yorumladıgım yazıyı alıntı yapıp yazsınlarkı kafam karışmasın..yarın dıger safyaları bıtırırım..ıyı geceler ..sevgıler:a015:

24. sayfada işte o 1 kişiyi kaçırmışımdır dediğin ben varım :)

bende varim gozden kacan(((

merhaba ben kocum yukselenim yengec yada ikizler..net dogum saatim yok(
esimin burcuda ikizler yukseleni balik..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis hehh o dilllerine ne diyem şimdi kıss aklinialirimsmile aynen doğru vallah o süslü laflarıylan kandırdı beni zaten adamda mütiş güzel laflar var :bbo:
neyse yorumun için çok TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hııımmm..acaba yanlış bildiğim bişeyler mi var?dedikleriniz pek uymuyor..yine de teşekkürler a.s.

tşkler canımm a.s. ayrıcaa geçmiş olsun rahatsızmışsın Şeniz

Geçmiş olsun, umarım önemli birşey değildir.
Bende 21. sayfadayım sabırsızlıkla bekliyorum umutlu bişeyler duymayı...
Sevgiler

tşk canım çok doğru a.s.

sevgilim yengeç yükseleni aslan
ben balığım yükselenim boğa analizini sabırsızıkla bekliyorum=)

bana yaptığın yorum için teşekkürler canım:)
bi arkadaşımın burcu yay sevgilisininde yay bunu bi yorumlar mısın?çok istedikaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…