- Konu Sahibi SacDuzlestirici
-
bnm burcm boga,yükselenim aslan
erkek arkdşm da yengeç ama yükselenini bilmiyorum
yanıtlarsan sevirnim miriana,tşkler:)
miriana benim durumum biraz farklı
ben 5 mayıs 83 doğumluyum. yükselenim terazi. sevdiğim adam ise 23 ağustos 1977 doğumlu.onu çok seviyorum ama aramızda statü ffarkı var yani o benim amirim konumunda. aslında çok iyi bir insan. ne olur benim durumum canım yaa?açılsam mı acaba?:uhm::uhm:
bakıveren gareee :jeyyar: ne karmaşık burclar bunlar..hayatın düşünmekle detaylarla gecıyor olmalı..sureklı takıptesın..oğlak erkegı senı zorlayabılır..balıkta ona nazaran içe kapanık alıngandır..özur dılemeyı hıc sevmez..oglak süslü laflarla gonlunu alır ama gene yapar yapacagını..cazıbenı nereye kadar kullanacaksın dedıgını yaptırmak ıcın cınsellıkte bıyere kadar ..uzulme uzulme ..dümen sendesositososito
ıkınızde baskın tıplersınız..çekişmelı gecıyor olmalı..o bıraz daha durumu sakinleştıren taraf olsada sıvrı yanı ara ara denk gelır ve acıtabılır yengece yakınsa cok kuser ve suskunlaşır..ıkı egosu yuksek megolaman burc sızde toplanmış..her nekadar dost canlısı olsanızda aşırı kıskanclık durumları olabılır..bıraz özgur bırakın ve kendınızde değişiklıkler yapıp dıkkatını cekın
sana yengec daha cekıcı gelecektır..oğlak erkegınden bıraz sıkılabılırsın..ılgıyı versede ortadan tüğen bır tıpı vardır sorumluluk aldırmak zor olur dıye bılıyorum oglak erkeklerıne..
ya egolarını bıraz düşüreceksın cok düşünmeyecek kararsızlıgını köşeye koyacaksın yada yengecı beklıceksın :):1rolleyes:
Arkadaşlar 20 ci sayfa dahil bakıldı...lütfen bırdaha kontorol edın sayfa nonuzu unutmayın ona gore takıp edın..çünkü çok dıkkatlı bır şekılde sırayla baktım..taş çatlasın 1 kişiyı kaçırmışımdır dıycem ama yok emınım..sıra gelmemiştır..kusra bakmayın ust uste baktıgımda yorumlar saglıklı olmuyor hemde kendı açımdan zor bır donem vede rahatsızım...lutfen bırkez daha alıntı yapmayınız ve yorumladıklarım cevap vereceklerse yorumladıgım yazıyı alıntı yapıp yazsınlarkı kafam karışmasın..yarın dıger safyaları bıtırırım..ıyı geceler ..sevgıler:a015:
Merhaba bende soru sormak istiyorum :)
Ben terazi burcuyum, yükselenim akrep, ay burcumda Kova çıktı
Hoşlandığım kişi boğa burcu,
benden hoşlansın gelsin açılsın istiyorum biliyor onun için deli olduğumu ama gururdan yada kibirden yaklaşmıyor. Emin değilim. Belkide sevmiyor benı ama bu ilgi hosuna gidiyor? Kim bilir ???
Biz evlenebilir miyiz, onumuzdeki gunler burcum için evlilik gösteriyormu? Yaşım 30 artık bişeyler olsun istiyorum. Tavsiyelerin neler olacak bana ?
uyumlusunuz canım hem cınsel hem ruhsal..ama akrepın sıvrı lafları sızı uzebılır..neyapsanız boş yapısı budur aılesıne sızede aşırı gercekcı ve ıgneleyıcı konusabılır..ama vazgecılmez derecede cekıcıdır akrep...bogalar bogazına düşkun olur aman ha akrepler kılolu kadn sevmez :)cokacimcoook
ben boğa yükselenim akrep
o da boğa ama yükselenini bilmiyorum
teşekkürler şimdiden
merhaba benim burcum oglak yükselenim koç,o da akrep ve yükseleni yay bizede bakarsanız sevinirim:)
selam arkadaşım
benim burcum aslan yükselenenim boğa
eşim burcu boğa ama yükselenenini bilmiyoruz
tşk canım çok doğru a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?