Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Burç Uyumu

tbaaOzcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
21
0
36
Almanya
benim burcum akrep nişanlımın burcu terazi kimisi iyi diyo kimisi iyi değil diyoo güzelliğe bakımlılığa önem verirmiş terazi erkeği pek güzel olduğum söylenemz :P akrep burcunun özellğini tasıyorm ama kıskanc değilim belki az ama rahatsz etmem sadece dalga gecer gibi sölerim karsımdakine nasıl davranıcağımı pek bilemiyrm onu görünce elim ayağım dolanıyoo ciddi sert görünüşlü alan ben ağzım kulaklarmda onun ynında :D

Yani tamam forum kullanimindan pek anlamiyor olabilirsiniz ama en azindan böyle bir konunun sac rengi ve boyama bölümüne acilmamasi gerektigini bilmelisiniz.

benim bir yakınımda akrep burcu sevgiliside terazi.Akrep kadını terazi erkeğini kendine köle edebilir bence :) isteyince oluyor bence sizin iliskinizde olur...Terazi erkekleri yalnızlıktan hoslanmaz ve cok titizdirler

benim burcum akrep nişanlımın burcu terazi kimisi iyi diyo kimisi iyi değil diyoo güzelliğe bakımlılığa önem verirmiş terazi erkeği pek güzel olduğum söylenemz :p akrep burcunun özellğini tasıyorm ama kıskanc değilim belki az ama rahatsz etmem sadece dalga gecer gibi sölerim karsımdakine nasıl davranıcağımı pek bilemiyrm onu görünce elim ayağım dolanıyoo ciddi sert görünüşlü alan ben ağzım kulaklarmda onun ynında :KK70:

buradan bakabilirsin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X