• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burç Yorumu: Terazi burcuyum yükselenim yay

Ahahaha :KK70: Ya biz o yüzden güneş burcuna ayrı yükselene ay a ayrı ayrı bakıyoruz.
Ama öyle burçlar var (mesela ay akrep) akrep ay konumunda çok rahatsızdır. Böyle negatif özellikleri daha ön plandadır örnek vermem gerekirse. Biraz incelikli bilmek gerekiyormuş. Daha nokta atışlar açılara göre yapılıyor. O yuvarlar bir çember var kenarda burçlar çizgiler falan. İlla görmüşsünüzdür internette. Onun bilgisi biraz daha incelikli öğrenmek açısından. Ama nokta atış yorumlar yapılır. Daha bilmiyorum ama umarım ilerde öğrenebilirim :KK43:
Ayy bedava diye doğum haritası seysi yaptm bi siteden.. karısık olan kafamı iyice karıstrdı sağolsun😅😅 sonra cddi cddi baktıraym bi uzmana ya merakta ediyorm dedim Ama rakamlar cok dolgun😁
Akrep deme baaaağaa eski kocam akrepti gözüm seğeriyo🤪🤪

Ahahaha :KK70: Ya biz o yüzden güneş burcuna ayrı yükselene ay a ayrı ayrı bakıyoruz.
Ama öyle burçlar var (mesela ay akrep) akrep ay konumunda çok rahatsızdır. Böyle negatif özellikleri daha ön plandadır örnek vermem gerekirse. Biraz incelikli bilmek gerekiyormuş. Daha nokta atışlar açılara göre yapılıyor. O yuvarlar bir çember var kenarda burçlar çizgiler falan. İlla görmüşsünüzdür internette. Onun bilgisi biraz daha incelikli öğrenmek açısından. Ama nokta atış yorumlar yapılır. Daha bilmiyorum ama umarım ilerde öğrenebilirim :KK43:
Ay burcum akrep bu yoruma denk gelmek.......

Umarım öğrenir güzel paralarda kazanırsın ciddi para kazanıyolar iyi yapanlar

O güneş burcu oluyor zTen.. doğum saatini bilmiyosanız diğer bilgileri bulabilirmisinz bilmiyorum🤔
Böyle bir şey çıktı.Yükselenim yay mış ama güneş ve ay onları anlamadım😕.

Eklentiler

• Screenshot_20230411-011942_Chrome.webp
    Screenshot_20230411-011942_Chrome.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 49
Ayy bedava diye doğum haritası seysi yaptm bi siteden.. karısık olan kafamı iyice karıstrdı sağolsun😅😅 sonra cddi cddi baktıraym bi uzmana ya merakta ediyorm dedim Ama rakamlar cok dolgun😁
Akrep deme baaaağaa eski kocam akrepti gözüm seğeriyo🤪🤪

Aaaa akrep mi vov çok tehlikeli...

Böyle bir şey çıktı.Yükselenim yay mış ama güneş ve ay onları anlamadım😕.
Güneş burcu aslan ay yay ama yükselen gözükmemiş burda kızların dedikleriyle kendi burçlarını merak ettiysen şekerim. Bir de ayrıca yükselen diye arat.

Ay burcum akrep bu yoruma denk gelmek.......
Yani canım mesela çok kindar birisi olabilirsin canın yandığında. Öç almayı isteyebilirsin. Duyguların biraz baskı altında gibi hissettirebilir. Sürekli algılayamadığın bir huzursuzluk hissedebilirsin gibi gibi...

Yaa çok pardon yükselen gözükmüş ay gözükmemiş

Güneş burcu: Aslan
Yükselen: Yay
Ay: ?

Ay burcunu öğren falan yazman gerekiyor bir an karıştı çarşı pazar :D kusura bakma
La Vie şunu bir yorumlar mısınız gözünüzü seveyim,sanırım tehlikeli bir insanım😐.

Eklentiler

• Screenshot_20230411-013201_Chrome.webp
    Screenshot_20230411-013201_Chrome.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 49
Back
X