Tüp Bebek Merkezleri burcak erzik hastalarıııı

sevval17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
907
141
133
canlarımmmmm

bahcecı klınıgınde calısan burcak erzik hastası olan varmı bılgı verirsenşz beni cok mutlu edeceksiniz

bahcecıye giden kimse yokmu ben oraya gidiyordum beni mahfettiler artık klinik degiştirecegim

canlarımmmmm

bahcecı klınıgınde calısan burcak erzik hastası olan varmı bılgı verirsenşz beni cok mutlu edeceksiniz

merhaba, ben Bahçeci klinignde Burçak hanımın hastasıyım ve gerçekten çok çok memnunum.şuanda 4 aylık hamileym ve Allah izin verirse bi kızım olcak. Allah onlardan razı olsun onlar sayesinde hamile kalabildim ve hemde ilk denemede tuttu.ömrümüz boyunca onların duacısı olcaz Allahım isteyen herkese nasip etsin....

canlarımmmmm

Burçak hanımın hastasıyım Alman Hastanesinden çalıştığı zamandan beri tanıyorum uzun süreoldu.
Normal yolla hamilekaldım. şuanda 5.ayımdayım.
Oldukça sakin motive eden güleryüzlü bir doktordur.
Bir çok doktor alternatifine rağmen onu seçip onunla devam etmeyi düşünüyorum hayırlısıyla
şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Muane ücreti 300 tl dır.ve Özel sağlık sigortası bahçeci fulya da geçiyor.
Bilginize..

:nazar::nazar::nazar::nazar:

slm canlar ben ne yazıkki sizin kadar sanslı olamadım kanım sulu dedim doktoruma bişey olmaz diyip bana aspirin verdi ve ben tam transferim için hazırlanmış beklerken klinikte mide kanaması geçirdim transfer olamadı dolayısı ile ve sonra donmuslarla iki defa burcak hanımda tüp bebek denedim ve nasip olmadı tutmadı ve doktorumu değiştirdim

Bende burçak hanımın hastasıyım tüp bebek için gittim ama rahmimde perde varmış ilkten onun ameliyatını yaptı ve rahmimin toparlanmasını bekliyoruz.filmler tahliller derken 1 ay sonra filan başlicaz inş.cok güler yüzlü ve herşeyi detayına kadar anlatıyor dr la bulamadığımız bir özellik elh burçak hanımda var.sizi ilrledikçe bilgilendiririm. İlgili bilgili olanlar sizde yazın

Bende burçak hanımın hastasıyım tüp bebek için gittim ama rahmimde perde varmış ilkten onun ameliyatını yaptı ve rahmimin toparlanmasını bekliyoruz.filmler tahliller derken 1 ay sonra filan başlicaz inş.cok güler yüzlü ve herşeyi detayına kadar anlatıyor dr la bulamadığımız bir özellik elh burçak hanımda var.sizi ilrledikçe bilgilendiririm. İlgili bilgili olanlar sizde yazın
Merhaba, ameliyat oldunuz degil mi? Sonuc ne oldu paylasır mısınız? Bende de o sıkıntı var. Sonuçtan memnun kalıp kalmadığınızı çok merak ettim.

Back
X