Burçlar ve Astroloji İle İlgili Herşey..

doğum tarihim 25 ağustos 1993 istanbul 23:00 12:00 arasında doğmuşum annem 23:50 falan der ama emin değil:) netten baktığımda ikizler çıkıyor biraz bilgi verrmisin birde bn ikizlerin fiziki özelliklerini mi aldım ?

Bugün 2 Kasımda Boğa burcunda bir dolunay oluşuyor.Bu etki 5 gün
öncesinden ve de 5 gün sonrasına kadar genelde etkili olur.Boğadaki
bir dolunay bize finans konusunda ,ödemelerimiz hakkında biraz
düşünüp doğru harcamalar yapmamıza önerir.Aşırı harcamalar yapmamak
adına bu dönem alışveriş gibi konulardan biraz uzaklaşmanızı öneririm size.
Biliyorsunuz dolunaylar bitişleri simgeler.Aslında bu zamanlar bitiremediğiniz
kötü alışkanlıklar v.s. için çok olumlu zamanlardır.Bunun için 28 gün
kendinize tanıyın.Örneğin bir diyete başlamak yada sigarayı bırakmak gibi bir
alışkanlık.Bugünden başlayın iradeniz her geçen gün sizin yanınızda olacak.
Çünkü dolunay ile birlikte ay küçülürken sizde sıkıntılarınızdan gün gün kurtulacaksınız.
28 gün sonra kesin sonuç alacaksınız..................................................................

merhabaa opuyorumnanaktan
hani su venus vardi.bu sene kovadaydi
onumuzdeki sene kismetse baligami gececek?bundan kimler etkilenecek?
mesela benim burcum oglak ya,oglaklarin biraz balik tarafida vardir hani,
bizlerde o olumlu tarafindan etkilenebilirmiyiz acaba?
bu sene kovadaydi,etkilendigimi dusunuyorum.zemuszemus

merhaba arzuca ,
Benimle ilgilide bilgi verebilirmisin 7 şubat 1984 ızmir doğumluyum ,sabah saat 9.30 -10 gibi doğmuşum annemin söylediğine göre..
günlerden de salıymış..
şimdiden çok teşekkürler 2010 bana neler getircek kısacıkta olsa ondan da bahsedersen çok ama çok sevinirim..

Venüs değil o gezegen,jüpiter.Bolluk vede neşe gezegeni olan jüpiter her
sene bir burcu dolaşır.Bu sene jüpiter kovada yolculuğunu sürdürmekte.
Kovadaki jüpiter bol bilgi vede bol arkadaşlıklar demektir ve de asıl
güzel anlamıda hayallerinizin gerçekleşmesidir.O sene için şanstır.
Arkadaşlar bu sene çok hayal ettiğiniz bir şeye yaklaşmanız çok yakın
yada an meselesi.Bu fırsat 12 yılda bir gelir. ve şu an o an.Lütfen pozitif
düşünün ve de olumlama yapın bol bol.Evren size kapılarını açsın,sizleri
kucaklasın.Ona ne verirseniz onu alırsanız bunu unutmayın.Bir çiçeğe bile
tüm sevginizi verdiğinizde ne kadar büyüdüğünü göreceksiniz.Herşeyde
bu böyledir.Kavga ederseniz karşınızdaki de kavga eder.Güzel konuşursanız
karşınızdaki de güzel konuşur.Sevgiyle yaklaşırsanız oda size sevgisini
saygısını gösterir.Sizler birer aynasınız.Ne yansıtırsanız karşınızda onu
görürsünüz.Savaşçı değil barişçi olalım.Evrene güzel enerjiler yayalımki
oda bizim olumlu hayallerimizi şu anda jüpiter kovadayken tamda hayallerin
dileklerin gerçekleştiği zamanda bize olumlu olarak geri versin.Dileklerin arzuların
senesinde hepimizin hayallerinin gerçekleşmesi dilğiyle.
Önümüzdeki sene jüpiter balığa geçecek ve bol duygulu bir yıl geçireceğiz.
Balıktaki jüpiter bolluğu da simgeler.Görüyorsunuz evren veriyor arkadaşlar
biz sadece istemesini bilelim...............................................................

Bende kova burcuyum ama bu sene çok ama çok zor geçti.Yükselenimde aslan ama yinede zor günler yaşadım.15 şubatta doğduğum içinmi acaba?

Bugün 16 Kasımda Ay Akrep burcunda doğuyor.Biliyorsunuz
başlangıçlarımızı ay doğarken yapıyoruz.Eğer yapmayı çok istediğiniz
bir şeyin çok olumlu vede güzel bir şekilde başlayıp ilerleme kaydetmesini
istiyorsanız ayın ilk doğduğunu gözünüzle gördüğünüz zaman başlayın.Daha
etkili olduğunu göreceksiniz.Akrep burcundaki yeni ay yeni paraların,sigorta
telif gibi başkasının kaynaklarından yararlandığımız gelirlerin getirisi ve ameliyat v.s.
konuların derin konularını teşkil eder.Ayrıca değişim yarattığı için heyecan ve yenilenme de
hissedeceğiz..............................................................................................

Bende kova burcuyum ama bu sene çok ama çok zor geçti.Yükselenimde aslan ama yinede zor günler yaşadım.15 şubatta doğduğum içinmi acaba?

Aslında bu sene kovaların senesi diyebiliriz.Hayaller gezegeni neptün ve
jüpiter kovada.Bu sene iyi bir eğitim programı yada olumlu gelişmeler
iş,ilişki gibi konularda yaşayabilirsin.Aslında kova farklı bir burçtur.
Bilgili,özgürlüğüne düşkün,arkadaşları çok olan ve her türlü farklılığı
kişiliğinde barındıran bir burçtur.Eğer bu sene olumlu geçmedi diyorsan
mutlaka farklı ve herkesin kolay kabul etmeyeceği cinsten isteklerin
arzuların vardır azbuçuk.Onun için kova için dahilerin vede delilerin
burcu da denir.Yükselen aslan sana yaratıcılık,gurur verir.Sıradan olmayı
sevmezsin.Bu sene hayallerin senesi aslında.Olumlamalarını olumlu yap.
Birde başarılı olmak istiyorsanız giydiğiniz giyisilerin renklerine de önem
verin.Maviler,altın renkleri,doreler,eletrik renkleri tam size göre.........................

Ben yengecim. Yükselenim de aslan.
-tatlicadiarzu-

Evine ve ailesine,annesine düşkün.El mahareti olan,ev yapımı yemekleri
seven,her ortamda ev yapımı yemekleri arayan,midesine dikkat eden,
gururlu,vizyon sahibi yani yaratma gücü olan emir vermeyi seven
Duygulu,hassas,en son söyleyeceği sözü en önde söyleyen birisin.
Merhametlisin ama bazen bir aslan gibide gürlersin.
Sende pembeler,altın ve altın renkli giyisiler giyebilirsin.Doreler kullanabilirsin.
Hassas olduğundan ipeksi,kaşmir yumuşak kumaşlı giyisiler seni
evinde gibi rahat hissettirecektir..................................

Arkadaşlar ingilizce bilen arkadaşlardan rica etsek, ünlü astrolog Susan MıLLER'in aylık yorumlarını türkçeye çevirip paylaşsalar. Daha önce çeşitli sitelerden ediniyor ve tüm tanıdıklarıma iletiyordum ama artık gelmiyor. Buarada bilmeyenleriniz için söylüyorum kadın müthiş bişey, amann astrolog işte deyip geçmeyin, inanın şaşırıp kalıyorsunuz.

Her astroloğun ayrı bir yorumu ve de ayrı öngörüsü vede tarzı vardır.Bizler
sizlere yaptığımız yorumlarda kendi incelediğimiz gökyüzütransit hareketlerinden
basit olacak şekilde yani anlayabilip uygulama yapabileceğiniz şekilde yorum
bile değil sadece hatırlatmaya çalışıyoruz vede kesin doğruluğuna inandığımız
şeyleri anlatmaya çalışıyorumz vede çalışıyoruz.Yakında profosyenel olarak
eğitim alacağım için sizlere kendi bildiğimi ve de öğrendiğimi anlatmakla
yükümlü hissediyorum kendimi.
Herkese selamlar......................................................................

Çok sağol ... Aslında bir şey istememe fırsat bile kalmadı bu yıl.Olumsuzluklar üst üste yaşandı.Ölümler,hastalıklar,maddi daralmalar,(ki o yıllardır düzelmedi gitti ) derken sadece mutluluk ve huzur istedim.O yüzden acaba dedim doğum gününden dolayımı bu kadar olumsuzluk oldu.Yoksa başka kova arkadaşlarım için çok daha iyi bir yıl oldu.Çok şükür ağustostan sonra biraz daha normale döndük bunada şükür dedik.İnş. önümüzdeki yıl çok çok daha güzel ve hayırlı olur....

Belkide yanlış panele yazdım bu isteğimi, bu panelin sadece sizin yorumlarınıza ait olduğunu düşünmemiştim

Hımmm hiç duymamıştım daha önce adını.Kova burçları için ne diyor 2010 yılında biliyormusunuz?Gerçi çeviri yaptırmak gerekiyor değilmi?

Arkadaşlar yazdıklarınızdan da anladığım kadarıyla sizlere şu andaki göklerin
durumunu anlatmak istiyorum.Aslında şu yaşadılarımız son bir kaç senedir hepimizi
çok etkiliyor.Hangi burçtan olursak olalım hepimizde bir arayış,gerek özel hayatımızda
gerek iş dünyamızda oturtanadığımız pürüzler şeklinde karşımıza çıkıyor.Bu dünyayı
bir hayat okulu kabul edersek arkadaşlar şu yaşadığımız zorluklar bizleri farklı yönlere
yöneltmek için aslında.Gökyüzü diyorki artık çağ değişiyor,iklimler değişiyor zaman
geçiyor ve artık iyisiyle kötüsüyle değişen değişti değişmeyen ise acılarıyla sıkıntılarıyla
yerinde sayıyor ve de saymakta.Artık bu içinde yaşadiğimiz şu anki durum derki
bu bir değişim dönemi değil,dönüşüm dönemi.Yani artık sizi sıkan yoran şeyleri yok edip
o kapıyı hepten silip yeni baştan doğmak yeni baştan varolmak.Zamanında düşüncenizle
ektiğiniz tohumları yeniden yeşertmek.Yepyeni başilangıçlar bu belki herkes için zor görünüyor.
Ama siz buna hazır olmadıkca gökyüzü sizi dahada sıkacak ileride .Ama bunu kabul edenler
biliyorsunuz doğada bir kabullenme yasası vardır.Doğayı,evreni herşeyi.Hani dersiniz ya yapıyorum
yapıyorum olmuyor,karşımdakiler beni yanlış anlıyor anlaşılamıyorum.ışte bu farkındalık sizi bir
arayışa götürürken aslında kendinizin bir hiç olduğunu hissedersiniz ve herşeyin Allah'tan olduğunu
buda sizin bir kaderiniz alınyazınız olduğunu düşünürsünüz.Allah'ınız ama hep yanınızdadır.
O gözle görülmez ama heryerde vardır bilirsiniz.Yağan yağmurda,Uçan kuşta.gökyüzünde
kendinizde belki sımsıcak size yansıyan güneşte.O zaman kabul edersiniz o farkına vardığınız
güzelliği Allah'ınızla birlikte varolduğunuzu kabul edersiniz ve siz o evrenin bir parçasısınızdır
aynı zamanda.Evren sizinle vardır ve sizinle tamamlanıyordur.ışte bu bütünlüğe varmak size
birçok kapıları açar.Almadan vermeyi,sevmeden sevmeyi,Mevlana'nın dediği gibi yere bastığınız topraktan bile özür dilemeyi başarabiliyorsunuz siz dönüşmüşsünüzdür zaten.Bu sizin doğaylar Allah'la bütüneşen özünüzdür.ışte içinde şu anda olduğumuz zorluklar bizlerin içindeki b u güzelliklerin açığa çıkması için yaşadığımız gelgitlerimiz:Allah bize sevgisini vermiş arkadaşlar evreni,herkesi sevelim diye.Ama biz savaşarak,menfiyetlerimizle bu güzlellikleri yok edip,birde doğayı yok ediyoruz.Şimdi dönüşme zamanı,bilgiyi bilme vede uygulama zamanı.Yepyeni güzellliklerle hepinize
sevgiler............................................................................................

ben oglak burcuyum yükselenim balık.
uzun zamandan beri iş alanında sıkıntılar cekiyorum.
son 2 senem berbat gecti diyebilirim.Sadece iş hayatımda degil.hayatımda hiçbir ilerleme degişim yok aynı yerde duruyorum cabalasamda;sinirlerim fena halde bozuk.
Ne zaman oglakların senesi olacak ne zaman degişim yaşanacak
ne zaman şans yüzümüze gülecek arkadaşım.Lakin okudugum yazılarda 2009un sonu ve 2010 için oglakların yılı diyordu ama...
gerci ay burcu güneş burcu da varmış sanırım onlara göre de degişim gösteriyormuş.
Biri bana burclar yoluyla yardım etse cok iyi olur arkadaşlar...
07/01/1984 istanbul dogumluyum.
sabah 09:05

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…