Burçlar ve Astroloji İle İlgili Herşey..

bunu hic bilmiyordum...benim burcum boga, yukselenim ise akrep..yani insanlar beni akrep burcu ozelliklerine uygun olarak mi taniyor? CADIARZU

Evet seni ilk tanıyan insana akrep özellikleriyle yaklaşıyorsun.Kendini tanımadığın
insanlara hemen açmazsın,karşındakine güvenmen çok önemli,güvenmediğin
bir kimseyle samimi olmazsın.Mutlaka sende gizli olan birşeyler vardır.............
Cinsellik ağır basar vede ilk göze batan yerin gözlerindir........................
Yemeğe düşkünsün.Ani sinirlilikler yaşarsın,ama çabuk geçer.Aşk
senin için çok önemlidir........................................................

Denizcim yükselenin Yay.Ay burcun da yengeç.......................................

Yardımsever ve iyilik yapmayı seviyorsun.İnançlısın,gezip,görmeyi,öğrenmeyi
çok seversin.Çevrendeki hiç bir ayrıntıyı kaçırmaz,neşelisin.Çok hareketli
olmalısın.Çok romantik bir yapın var.Hayal gücün çok geniş.Ailene ,evine vede
annene çok düşkün olabilirsin.İlişkinde sadakat çok önemlidir.
Karşındakinden istediğin ilgiyi görememek seni fevrileştirebilir.
Kendine güvenmelisin..................................................................

Alezciğim benimde güneşim yay,yükselenim akrep.
Seninle sohbet ederiz daha sonra ortak yönlerimiz çoktur mutlaka......................................
Eğitime vede öğrenmeye meraklı,gezmeyi,görmeyi seven birisin.Neşeli,
iyilikseversin.Çok duygulusun.Karşındakini kesinlikle senin olarak
görürsün.Erkek arkadaşını çok kıskanırsın.Karşındakine
hemen kendini açmazsın,güvenmek istersin.Bakışların dikkat
çekici olmalı buarada............................................................

Astroloji ile ilgili olanlar,öğrenmek isteyenler bugün Alem Fm'de
Su Karakuş'un astroloji programını mutlaka dinleyin.................
Haftalık burç vede Horoskop yorumları yapılıyor......................................
Alem Fm saat;14-15 arası...................................

istanbul canim hihoyyyt

eger vaktin olursa benden sonra sevgilime de bakabilir misin? ya da uyumumuza da olabilir hangisi daha kolayina gelirse...

onunki 1 ekim 1983 erzurum dogum saati sabah 7... Şeniz a.s.

Canım doğduğun yeride yazabilirmisin?............................................

kelimesi kelimesine dogru...guven benim icin hersey, o olmazsa hicbir sey olmaz..insanlarla kolay kolay samimi olmam, cogu seyi icimde saklarim. gozlerime mutlaka yorum yaparlar..sinirliliklerim de tam anlamiyla dogru, cok cabuk parlarim ama saman alevi gibi de sonerim...ask ve guven benim icin hersey, birinden biri olmazsa temeli yikilmis demektir...supersin arzuca ya!!! dogum yerimi de yazdim bir onceki mesajimda, simdiden tesekkurler! :1hug:

ikesu nasılda biliyorum değilmi?Müneccimim ben müneccim..............................
Şaka şaka.........................

istanbul canim hihoyyyt

eger vaktin olursa benden sonra sevgilime de bakabilir misin? ya da uyumumuza da olabilir hangisi daha kolayina gelirse...

onunki 1 ekim 1983 erzurum dogum saati sabah 7... Şeniz a.s.

Erkek arkadaşının kendi burcu Terazi,yükseleni de terazi,
ay burcu Yengeç.................
Çok yakışıklı olmalı,kendine bakan,güzeli vede güzelliği
seven,kadınlara önem veren.(Annesi de dahil),sanatsal
yapısı ağır basan,adaletli,eşitliğe önem veren bir insan.
Ortaklıklar onun için çok önemlidir.Hayatında mutlaka güzellik
arar.Kibardır.Evine vede ailesine çok düşkündür,çok duygusal
olurlar.Onun dengesini şaşırtmamaya bak.İyidir hoştur,güzeldirde
Dengesini şaşırdımı kendine zor gelir .....................................

denge konusunda cok dogrusun...beraberligimizin ilk yili cok sorun yasadik bu yuzden, birbirine uyum surecimiz baya sancili gecti...ben boga oldugum icin biraz baskinim sanirim, uzerine bir de kiskanclik ve sahiplenme eklendi mi zor oluyor :) ailesindeki kadinlara gercekten cok onem veriyor, buna ben de dahilim..cok duygusal dogru ama disardan duvar gibi sert, kolay kolay duygularini aciga vurmuyor ama bazen de oyle anlar oluyor ki corap sokugu gibi cozuluveriyor. ve evet coookkk yakisIkLi benim askim ya...masallah :)

benim hakkimda soyleyebilecegin baska seyler var mi canim? boga'yla ilgili yani :)

Erkek arkadaşını da tam tarif etmişim değilmi?Onun ay burcu yengeç yani ev ve
aile konularına çok dikkat eder.Annesi belkide ablası onun için çok önemli yer tutar.
Ama sende onun kadını olarak önemsenirsin onun için.Bunu dengelemesinde

yardımcı olmalısın.Annesi ve akrabaları ile daha samimi ol.Akreplik senin
biraz geriden bakmanı sağlar.Ama boğalığını kullan.Sevgi ver ailesinede........

Birara seninde ay burcuna bakacağım tamam?................................

eger vaktın olursa benımde erkek arkadaşımla olan uyumuma bakabilirmisin ben 9 mayıs 1987 istanbul dogumluyum.oda 16 temmuz 1983 istanbul doğumlu.şimdiden çok teşekkür ederim.

eger vaktın olursa benımde erkek arkadaşımla olan uyumuma bakabilirmisin ben 9 mayıs 1987 istanbul dogumluyum.oda 16 temmuz 1983 istanbul doğumlu.şimdiden çok teşekkür ederim.

canım doğum saatlerinizi de yazmanız lazım bana...........................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…