- Konu Sahibi arzuca9432
-
bana doğduğun yeri de yazarmısın?............................................
bunu hic bilmiyordum...benim burcum boga, yukselenim ise akrep..yani insanlar beni akrep burcu ozelliklerine uygun olarak mi taniyor? CADIARZU
ya ben de yazabilir miyim?? bana da bakarsan cookk sevinirim arzuca
8 mayis 1984
dogum saatimde 19:30
konya canım
arzucum çok teşekkürler canımm..
günaydınn
Canım doğduğun yeride yazabilirmisin?............................................
Evet seni ilk tanıyan insana akrep özellikleriyle yaklaşıyorsun.Kendini tanımadığın
insanlara hemen açmazsın,karşındakine güvenmen çok önemli,güvenmediğin
bir kimseyle samimi olmazsın.Mutlaka sende gizli olan birşeyler vardır.............
Cinsellik ağır basar vede ilk göze batan yerin gözlerindir........................
Yemeğe düşkünsün.Ani sinirlilikler yaşarsın,ama çabuk geçer.Aşk
senin için çok önemlidir........................................................
ikesu nasılda biliyorum değilmi?Müneccimim ben müneccim..............................
Şaka şaka.........................
istanbul canim hihoyyyt
eger vaktin olursa benden sonra sevgilime de bakabilir misin? ya da uyumumuza da olabilir hangisi daha kolayina gelirse...
onunki 1 ekim 1983 erzurum dogum saati sabah 7... Şeniz a.s.
Erkek arkadaşının kendi burcu Terazi,yükseleni de terazi,
ay burcu Yengeç.................
Çok yakışıklı olmalı,kendine bakan,güzeli vede güzelliği
seven,kadınlara önem veren.(Annesi de dahil),sanatsal
yapısı ağır basan,adaletli,eşitliğe önem veren bir insan.
Ortaklıklar onun için çok önemlidir.Hayatında mutlaka güzellik
arar.Kibardır.Evine vede ailesine çok düşkündür,çok duygusal
olurlar.Onun dengesini şaşırtmamaya bak.İyidir hoştur,güzeldirde
Dengesini şaşırdımı kendine zor gelir .....................................
denge konusunda cok dogrusun...beraberligimizin ilk yili cok sorun yasadik bu yuzden, birbirine uyum surecimiz baya sancili gecti...ben boga oldugum icin biraz baskinim sanirim, uzerine bir de kiskanclik ve sahiplenme eklendi mi zor oluyor :) ailesindeki kadinlara gercekten cok onem veriyor, buna ben de dahilim..cok duygusal dogru ama disardan duvar gibi sert, kolay kolay duygularini aciga vurmuyor ama bazen de oyle anlar oluyor ki corap sokugu gibi cozuluveriyor. ve evet coookkk yakisIkLi benim askim ya...masallah :)
benim hakkimda soyleyebilecegin baska seyler var mi canim? boga'yla ilgili yani :)
eger vaktın olursa benımde erkek arkadaşımla olan uyumuma bakabilirmisin ben 9 mayıs 1987 istanbul dogumluyum.oda 16 temmuz 1983 istanbul doğumlu.şimdiden çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?