- Konu Sahibi arzuca9432
teşekkürler buldum benim de şans noktam başaktaymış =)
bişi diil :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler buldum benim de şans noktam başaktaymış =)
Sevgili Boğalar vede yükseleni boğa olanlar mükemmel bir
döneme giriyorsunuz.Şansınızı iyi değerlendirin.Yenilik
yapmayı düşündüğünüz aşk,iş,kariyer,güzellik
herne ise 25 nisanda boğada doğacak yeni ay
ile kolayca ulaşabileceksiniz..............................
5.ev çocuk evimi
orada bulunan burçlar ve gezegenler çocuğu etkiler diye bişi okumuştum
mesela benim 5.evde ikizler burcu var ama gezegen yok
eşiminde 5.evde jüpiter,mars ve satürn var ve başak burcunda
bu konu hakkında bana neler diyebilirsin
Benimde gamzem var ama yükselinim terazi değil
mrb arzuca senden bir yardım isteyeceğim...burcum balık ay burcum koç... yalnız doğum saatimde bir sorun var yükselenim boğa ile koç arasında gidip geliyor net bir saat olmadığı için ikisi arasında kaldım... nasıl emin olabilirim...bu arada birinci evimde eğer yükselenim koç ise ay boğa ise mars ve jüpiter var....bunlar nasıl etki eder ve inşallah sanada yardımcı olur...şimdiden çoook tşk ederim....
hmm :/ öyle bulunmuyor demekki. Doğum haritası filan çıkardım ama şans noktası diye bir şeye rastlamadım. Siz nasıl öğrendiniz şans noktanızı?:uhm:
Şans noktası doğum haritanızda yani horoskopunuzda yeri
bellidir zaten....................................
arcuza kaç gündür yoktun
iyisindir umarım a.s.
İyiyim şekerim bakıyorum arıyosun beni.Özledin galiba.........................
:)) öyle gerçekten
baktım hergün topiğe![]()
Solak olanlarda yükseleni akrep burcu olanlarmış.
Ama ben de solak değilim vede yükselenim akrep................................
Horoskop için kesin doğum saatinizi bilmeniz gerekir.Eğer yemeğe vede
aşka düşkünsen yükselenin büyük bir ihtimalle boğa,ama kendini tam
bir yönetici gibi hissediyorsan vede bilgili isen,tez canlılık varsa
yükselenin koçtur derim.Artık astrologlar geliştirdikleri
yöntemlerle doğum saatini bilmeyenler için birçok yötemle bunu buluyorlar..........
Anladığım kadarıyle ay 1.evinde olmuş oluyor.
Ay 1.evde seni aşırı sinirli yapar.Duyguların herşeyden
önemlidir.Ani sinirlenmeler vede çıkışlar yaşarsın özel hayatında............................
Valla üyesi olduğum bir astroloji forum sitesi
var.Ama bayağı profesyonel bir forum.Orada öğrenmiştim
bunu ama diğer bir anlamıda yükseleni akrep olanın
herhangi normal yapısı olan birinin fiziğindeki
bir terslik yani solak olması imiş.Tabii yükselenim
akrep solak değilim ama demmekki yükseleni akrep
olanların çoğunda görülen bir özellikmiş.....................
bu durumda yükselenim sanırım boğa oluyor...çünkü yemeğe ve aşka düşkünüm ....fazla tezcanlı ve yönetici değilim...sinirlilik konusunda ise hani taşma noktası dediğimiz nokta varya işte o noktaya gelince ne yaptığımı bilmiyorum...yoksa çevremde genel olarak sakin biri olarak bilinirim...
peki bu durumda güneş burcum balık yükselen boğa ve 1.evde jüpiter ve mars olan biri için ne diyebilirsin....ay burcum koç yalnız harita dışında kalmış hiçbir evde bulunmuyor...çok oldum bilmiyorum ama şimdiden tşk ederim...
merhaba canım, bende bir astroloji grubuna üyeyim ama kimse yardımcı olmadıben 21 mart 1983 saat
15 istanbul doğumluyum. koç burcuyum yükselenim biraz karışık nette bakıyorum bazen terazi bazen başak veriyor anlamadım.ay burcumu bilmiyorum.yabancı bir sitede yorum yaptırdım ve bana 8mayıs-10 haziran arası çok önemli bir transitim olduğunu bir daha böle bir şansı uzun süre yakalayamayacağımı,yeni bir iş bulacağımı ve eşimle karşılaşacağımı söledi.bu kişi benim daha önceden bildiğim biri olacakmış, bende sevgilimden 17 şubatta ayrıldım
nese gerçekten böle bir transit varmı bilmek istiyorum senin bilgilerine göre bana söyleyebilirsen sevinirim çünkü korktum valla nasıl bişeyse etkilecekmiş benii çok fzla:1shok: