Burçlar ve Astroloji İle İlgili Herşey..

Arkadaşlar 24 Mayıs pazar günü ay ıkizler Burcunda
doğuyor.Artık biliyorsunuzki yeni başlangıçlar zamanıdır
yeni aylar.ıkizler burcunda doğan bu yeni ay bizlere
kader olarak geliyor bu sıra.Yani şu aralar ne oluyorsa
hayatınızda kaderinizle ilgilidir bunu bilin.
Yenilikler zamanı ama merkür hala gerilemekte
bunu unutmayın........................

Arkadaşlar 24 Mayıs pazar günü ay İkizler Burcunda
yeni aylar.İkizler burcunda doğan bu yeni ay bizlere
Merhaba öncelikle herkese gösterdiğinizin ilgiyi gerçekten takdir ettim, umarım verdiğiniz kadar Allah almanızı da sağlar. Ben son zamanlarda pekçok aksilik yaşadım ve merkürün gerilemesini kısa zaman önce duydum. Herkesin etkileneceği bir durumdan ben neden bukadar çok etkilendim onu da tam açıklayamıyorum ya. Sağlık sorunlarımdan sonra eski sevgiliminde 2 hafta önce evlendiğini öğrendim :( Oyle mutsuzumki . 8 mayıs 1978 15:20'de Istanbulda dogmusum, yükselen ve ay burcumu nasıl öğrenebilirim?

Merhaba öncelikle herkese gösterdiğinizin ilgiyi gerçekten takdir ettim, umarım verdiğiniz kadar Allah almanızı da sağlar. Ben son zamanlarda pekçok aksilik yaşadım ve merkürün gerilemesini kısa zaman önce duydum. Herkesin etkileneceği bir durumdan ben neden bukadar çok etkilendim onu da tam açıklayamıyorum ya. Sağlık sorunlarımdan sonra eski sevgiliminde 2 hafta önce evlendiğini öğrendim :( Oyle mutsuzumki . 8 mayıs 1978 15:20'de Istanbulda dogmusum, yükselen ve ay burcumu nasıl öğrenebilirim?

sevgili esin
bende yeni geldim buraya ama bu konuda seni aydınlatayım girmişken
güneş burcun boğa
yükselenin başak
ay burcun ikizler

yanee :lepi:

Yükselen Burcunuz Başak
Sizin için ne kadar düzenli ve tertipli birisi diye düşünürler. Başak demek temizlik,düzen ve kurallara uyum demektir. Bazen bu konuda iyileşmeyen bir hasta da olabilirsiniz. Pek çok insanın üzerinde bile durmadığı veya farkına varmadığı küçük detaylar sizin için önemlidir. Bazen ince ve anlamsız ayrıntılar içinde kaybolabilirsiniz. Küçük bir bilgi istendiğinde sayfalar dolusu ayrıntı vermeye hazır olursunuz. Detaylarla boğuşmaktan asıl size gerekli olan ana konuları gözden kaçırabilirsiniz. Hayattaki hedefiniz mükemmeli yakalamaktır.Yaşamda inceleyici,araştırıcı ve düzenli olduğunuz kadar bıkmadan ve yorulmadan çalışan birisiniz. Hizmet etmeyi seversiniz. Sanki ömür biter ama işler bitmez sözü sizin içindir !Detaylı da olsa yapacağınız her işi planlamada ve uygulamakta başarılı sayılırsınız. Ancak kısa süreli bir işi uzun bir zamana yaymanız başka insanları kızdırabilir. Sessiz ve derinden giderek hedefe ulaşmakta kendi yöntemlerinizi kullanmakta ısrar edersiniz.Neşeli, nüktedan ve konuşkan birisiniz. Sizi kibar gösteren çekingenlik de yakışır. Eleştiri ve ortamı komikleştirmek için yapacağınız çabalar sırasında kırıcı durumlar yaratabilir. Sizin çok eleştirici yanınız vardır ama, kendinizin eleştirilmesine hiç dayanamazsınız. Başınız sıkılınca kabahati başka birinin üzerine yıkmak işinize gelebilir. Ancak duygularınızı saklamayı becerirsiniz.Sizin çok evhamcı ve korkuları olan birisi olmanız şaşırtıcı değildir. Öncelikle hastalık hastalığı gözle görülür şekildedir. Bu nedenle çok titiz davranırsınız. Birisi ile el sıkışınca hemen elinizi yıkamak istersiniz. Bazen bu durum en ufak toz zerresinden bile rahatsız olmanıza kadar uzanabilir.Elinize iğne batsa doktora gitmek ihtiyacı görülür. Çevrenizde ilaçlar ve temizlik malzemeleri göze çarpar. Tutumlu, sakıngan ve dikkatli birisiniz. Hesaplarla aranız iyidir ve kimse sizi olayca kandıramaz. Ekonomik güvence sağlamak çok önemlidir. Mantıklı birisi olduğunuzdan elde edemeyeceğiniz şeyin peşinden koşmazsınız. Dostlarınızın yardımına severek koşarsınız. Giyim konusunda da son derece titiz davranırsınız. Giydiğini kendine yakıştırmasını beceren bir insansınız. Temizlik sizin için yaşam amacıdır ve çevreniz her zaman pırıl pırıldır.Evlilik konusunda çabuk karar veremezsiniz. Bekar bile kalabilirsiniz. Çünkü aradığınız mükemmel eşi bulmak hayli zordur ! Evlenince mükemmel bir eş olursunuz.Başak yükselen insana kısa boy verir. Genellikle ince bedenli,yüzü ve alnı yuvarlakça ve gözleri koyu,soluk benizli ve saçları göz rengine uygun birisiniz. Aslında vücudunuz pek biçimli değildir ama, inceliği sayesinde zarif, hatta çekici gözükebilir. Düzgün bir burun ve inci gibi dişler göze çarpar. Güler yüzlü ve hareketli görüşünüz dikkat çeker.

BURÇLAR HANGİ GEZEGENLERDE

-Güneş Boğa Burcunda (Güneş Burcunuz Boğa)
Olumlu Özellikler:Pratik, güvenilir. Uyumlu, tahammüllü, güçlü değer yargıları var. Kararlı. Sanata ve güzelliğe düşkün. Güçlü istekleri var. Sıcak kanlı. Para sahibi olur. Duygulara önem verir. Olumsuz Özellikler:Tembel. Kendine düşkün. Statik. Sıkıcı. Yeterince esnek değil. Orijinalite eksikliği, înat-çı. Alıngan.

-Ay İkizler Burcunda ( Ay burcunuz İkizler)
Hislerinizi eğitiyorsunuz. Ruh halinizi açık ve net biçimde ortaya koyuyorsunuz. Bazen kendinizin ve etrafınızdakilerin duygusal gereksinimlerinden tamamen bihaber davranabiliyorsunuz. Esas ihtiyacınız olan şey bilgilerinizi paylaşmak. Ağır duygusal ilişkilerden ve durumlardan kaçınmaktasınız. Bağlılık sizi korkutuyor. Kendinizi fikirlerinizi, hislerinizi ve ilgilerinizi paylaştığınız kişilere kendinizi yakın hissediyorsunuz. Eşyaların zihinsel yönü sizi tahrik ediyor. Bilgiyi arzulayan alıcı bir zihniniz var. Esprili, çekici ve sıcakkanlı biri olabilirsiniz. Gerginlik, sinirlilik ve stres sizin için bir problem olabilir. Tartışmalardan hoşlanmıyorsunuz fakat fazla konuşmayı seviyor gibisiniz. İnsanlara gerçeklerden çok duymak istedikleri şeyleri söyleyebilirsiniz ayrıca zihinsel kontrolünüzü sağlamalı ve sık sık karar değiştirmekten vazgeçmelisiniz.

-Merkür Koç Burcunda
Açık sözlü birisiniz ve tavır ile hareketlerinizde oldukça dürüstsünüz. Fikirlerinizden orijinallik ve heves fışkırıyor. Tartışmalardan zevk alıyor ve stratejik geliştirmekten hoşlanıyorsunuz. Sözünüzü asla sakınmıyorsunuz. Size sorulmasa bile fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmiyorsunuz, münakaşa etmekten hoşlandığınız gibi fikirlerinizi belirtirken daha hassas davranmaya ihtiyacınız var. Huzursuzsunuz ve agresif enerjiyle yüklüsünüz. Boş boş oturmak size göre değil. Bir şeylerle meşgul olmanız gerekiyor özellikle el işlerinde yetenekli olabilirsiniz. Sabır ve konsantrasyon eksikliği kimi zaman başarısızlığa yol açabiliyor ayrıca esprili bir kişiliğiniz var, özgürlüğünüze düşkün birisiniz. Ayrıca kin beslemiyorsunuz, kimi zaman fevri olabilirsiniz fakat yaşadığınız olumsuz şeyleri geride bırakıp, hayatınıza devam edebiliyorsunuz.

-Venüs İkizler Burcunda
İlişkilerinizde (partnerinizin) görünümden çok, espri yeteneğine, zekâya ve iletişim becerilerine önem veriyorsunuz. Sizi sıkıntıdan kurtaracak, yeni heyecanlar sunacak, meraklı ve sizden daha zeki bir partner arzuluyorsunuz. İlişkilerinizde diyalog kurmak, fikirlerinizi paylaşmak ve birlikte yeni bir şeyler öğrenmek istiyorsunuz ve buna da ihtiyacınız var gibi görünüyor. Kıskanç ve sahiplenici partnerler size göre değil, siz arkadaş canlısı, çekici ve yeni insanlarla tanışmayı seven birisiniz. İlişkilerinizde birden fazla kişiyi aynı anda arzulayabilirsiniz, aşkın size sunduğu eğlence ve heyecanı sevmekle birlikte sorumluluklarından kaçmayı tercih ediyorsunuz. Hislerinizi konuşma, yazma veya sanatsal açıdan bile ifade edebilirsiniz. Aklınız hislerinizin kontrolünde ve hislerinizi entellektüelize etmeyi seviyorsunuz.

-Mars Aslan Burcunda
Onurlu birisiniz ve muhtemelen oldukça büyük bir egonuz var. Mükemmelleşmek, büyümek istiyorsunuz ve kim ve ne olduğunuz için tanınmak, takdir edilmek istiyorsunuz. Bir numara olmayı seviyorsunuz. Sizin için emir almak ve arka planda kalmak oldukça zor. Fark edilmeyi seviyorsunuz ve dikkat çekebilmek adına bazı şeyleri oldukça dramatik, etkileyici biçimde yerine getirebiliyorsunuz. Yanılıyor olmaktan nefret ediyor ve her zaman haklı olduğunuz konusunda ısrarcı olabiliyorsunuz. Güçlü, enerjik, yaratıcı, kararlı ve oldukça rekabetçisiniz. Oyunu sert ve kazanmak için oynuyorsunuz ve kolay kolay işin ucunu bırakmıyorsunuz. Aslında siz hayatı bir oyun veya yarışma gibi algılıyorsunuz. Takdir edilmeyi ve alkışlanmayı seviyorsunuz ve oldukça güçlü bir gurur ve bütünlüğe sahipsiniz. Kendinizden oldukça emin hatta kimi zaman şımarık olabiliyorsunuz. Eğer öz güveniniz sarsılırsa, biraz geri plana çekilip savunma durumuna geçiyorsunuz. Şevkli, enerji dolu ve hırslı biri olabiliyorsunuz. İlişkilerinizde ısrarcı olabiliyorsunuz ve aşkı büyük bir tutku ile arayarak, hiçbir şeyin arzularınızın yoluna çıkmasına izin vermiyorsunuz. Lafı gevelemeden ne hissediyorsanız açık ve net bir biçimde dile getiriyorsunuz. Öte yandan risk almayı ve kumar oynamayı seviyorsunuz. Kimi zaman agresif, çatışmayı seven ve kıskanç biri olabiliyorsunuz. Kalbinize dikkat etmeli aşırı egzersiz yapmaktan kaçınmalı ve enerjiniz ile tutkularınızı disipline etmeyi öğrenmelisiniz. Takdir edilmeye ihtiyacınız var.

-Jüpiter Yengeç Burcunda
Huzurlu, arkadaş canlısı, sempatik ve muhtemelen çok vatansever birisiniz. Ütopik hayalleriniz ve çok canlı bir hayal gücünüz var. Muhtemelen mistik şeylere merak duyuyorsunuz. Özellikle emlak olmak üzere, finansal konularda oldukça yeteneklisiniz. Aileniz size oldukça yardım ediyor. Kilo problemi yaşayabilirsiniz, çünkü yemek yemeyi çok seviyorsunuz. Orta yaşlarınıza kadar potansiyelinizden tam olarak faydalanamayabilirsiniz, eşyalara veya geçmişe takılma huyunuz var. Aşırı duygusallık sizin için problem olabilir

-Satürn Aslan Burcunda
Diplomatik, düzenleyici, yönetici ve liderlik özelliklerinizin yanı sıra oldukça güçlü bir iradeye sahipsiniz. Etkileyici, muhafazakâr ve kendinize düşkün olabiliyorsunuz. Duygularınızı ve sevgilerinizi anlatmakta zorlanabiliyorsunuz bu da sizin soğuk ve sevemeyen biri olarak görülmenize yol açıyor. Sevgiye ihtiyacınız var fakat nasıl seveceğinizi veya sevgi görebileceğinizi tahmin edemiyor, bilemiyorsunuz bu sebeple kendinizi diğer insanlardan biraz uzaklaştırıyorsunuz. Sevginizi tetikleyen bir görev ve sorumluluk duygunuz var ve sevginizi ne yapılması gerekiyorsa onu yaparak, işi bitirerek veya sevdiklerinize kendiniz yerine tam da istedikleri şeyleri alarak gösteriyorsunuz. Öte yandan zalim, çabuk parlayan, kıskanç olabiliyorsunuz ve hedeflerinize ulaşmak için pek de tekin olmayan yolları tercih edebiliyorsunuz. İş bitirme yetenekleriniz için takdir edilmeye ihtiyacınız var.

Teşekkür ederim sheinci delikafadulden alkisalkisalkis Ozelliklerin coguna uyuyorum :lepi:
Yalnız koç, aslan ve yengeç yorumları da benim içinmi onu anlayamadım. Merkür satürn durumlarılya ilgili genel birşeyden dolayı bunlarda bana yapılan yorum mu oluyo? Ay burcunu ilk kez bu sitede duydum, neyi gosteriyor biliomusun?

ya arzuca senden birşey rica edebilir miyim?ben annemden öğrendiğime saat sabah 7.30 a doğru doğmuşum....doğum tarihim 10.03.1989 ist doğumluyum....burucum balık ay burucum koç yükselenimde koç gözüküyo çoğu yerde....güneş burucum ile ay burucumdan sorunum yok...ama yükselenim koç olduğuna inanmıyorum...çünkü dış dünyaya karşı tavırlarım koç gibi değil sanki....birde sen bakarsan beni çok ama çok mutlu edersin....şimdiden tşk ler....

Teşekkür ederim sheinci delikafadulden alkisalkisalkis Ozelliklerin coguna uyuyorum :lepi:
Yalnız koç, aslan ve yengeç yorumları da benim içinmi onu anlayamadım. Merkür satürn durumlarılya ilgili genel birşeyden dolayı bunlarda bana yapılan yorum mu oluyo? Ay burcunu ilk kez bu sitede duydum, neyi gosteriyor biliomusun?

esincim bunlar senim haritandaki gezegenlerin sana kattıkları yorumların hepsi seni anlatıyor
bu arada ay burcu Doğduğumuz tarih ve saatte gökyüzündeki Ay’ın içinde bulunmakta olduğu Burca ay burcu denir.Ay burcunun etkilerine gelecek olursak eğer,Ay burcu duygularımızı belirler.Herhangi bir olay karşısında hissettiğimiz duyguların temelinde ay burcumuzdan aldığımız eğilimler vardır. Sevinçlerimiz, mutluluklarımız yahut üzüntülerimiz,kederlerimiz veya yaşadığımız duygusal inişler ve çıkışlar hep Ay burcumuz yönü ile aldığımız etkilerin neticesidir.

esincim bunlar senim haritandaki gezegenlerin sana kattıkları yorumların hepsi seni anlatıyor
bu arada ay burcu Doğduğumuz tarih ve saatte gökyüzündeki Ay’ın içinde bulunmakta olduğu Burca ay burcu denir.Ay burcunun etkilerine gelecek olursak eğer,Ay burcu duygularımızı belirler.Herhangi bir olay karşısında hissettiğimiz duyguların temelinde ay burcumuzdan aldığımız eğilimler vardır. Sevinçlerimiz, mutluluklarımız yahut üzüntülerimiz,kederlerimiz veya yaşadığımız duygusal inişler ve çıkışlar hep Ay burcumuz yönü ile aldığımız etkilerin neticesidir.

Çook teşekkür ederim canım alkisalkisalkis Sevgilera.s.

burcum akrep,yükselenin de akrep,ay burcum aslan,

bu ay o kadar çok aksiliği üst üste yaşadım ki,aklımı kaçırmamak için dayandım,

biri bana söylesin bu aksilikler ne zman bitecek ve burcuma göre neler bekliyor beni...

benım burcum 7 ekım 1982 dogumluyum terazı yukselenım akrep acaba bana neler soyleyebılırsınız?baska bılgı gerkıyorsa vereyım arzuca ))özellikle ask ve ıs hayatıı merak ettıgım berbat gıdıyoda((

Son düzenleme:

biri bana söylesin bu aksilikler ne zman bitecek ve burcuma göre neler bekliyor beni...

bildigim kadarıyla astroloji ve biz topiginde cevap veriyim

Arkadaşlar 24 Mayıs pazar günü ay İkizler Burcunda
yeni aylar.İkizler burcunda doğan bu yeni ay bizlere

arzuca bişi duydum sabah programlarından birinde...
uranüs (veya satürn müydü acaba) kişini haritasında gerilemeye başlayınca hamilelik gözüküyormuş?
bu gerilemeyi nası bilebiliriz?:uhm:

Arkadaşlar söylemiştim sizlere.Merkür gerilemede
ve Hazirana kadar sürecek.Herşey bir anda ters
gelir gibi olur.Akışına bırakın kendinizi.

arzuca bişi duydum sabah programlarından birinde...
uranüs (veya satürn müydü acaba) kişini haritasında gerilemeye başlayınca hamilelik gözüküyormuş?
bu gerilemeyi nası bilebiliriz?:uhm:

Arkadaşım nasılsın öncelikle?.İyisin umarım.
Daha öncede sorduğun sorulardan aklımda kaldı,
sana soracaktım,buda vesile oldu sanırım.
Çocuk sorununuz var sanırım sizin.Olmuyormu?
Tedavi oldunmu hiç?.........................
Bu bence yanlış diyemeyeceğim,tam olarak bilmiyorum,
ama sana şöyle diyeyim.Eksik bir anlatım bu belkide.
Satürn yada uranüs,herhangi bir gezegen geriliyorsa
herkesin haritasında geriliyordur o dönem.
Belkide şöyleydi sen yanlış anladın Kişi o gezegen
gerilediğinde doğmuşsa diyordur.Senin bu sene
hamile kalma şansın yüksek bence.Birinci evinde
bu sene jüpiter var.Daha ne istiyorsun.Şans,bereket vede
bolluk senin yanında bir de BEBEK:::::::::................

Evet arkadaşlar.Diğer arkadaş anlatmış.Ama birde ben anlatayım.
Ay burcu bizim duygularımızı ifade eder.Karşı cinse olan tavırlarımız
vede duygularımız ay burcumuz ne ise o şekilde olur.
Yani bizim birine aşık oluşumuz,sevincimiz,üzüntümüz
v.s. ay burcumuz ne ise o burç gibi olur........................

Arkadaşım nasılsın öncelikle?.İyisin umarım.
Daha öncede sorduğun sorulardan aklımda kaldı,
sana soracaktım,buda vesile oldu sanırım.
Çocuk sorununuz var sanırım sizin.Olmuyormu?
Tedavi oldunmu hiç?.........................
Bu bence yanlış diyemeyeceğim,tam olarak bilmiyorum,
ama sana şöyle diyeyim.Eksik bir anlatım bu belkide.
Satürn yada uranüs,herhangi bir gezegen geriliyorsa
herkesin haritasında geriliyordur o dönem.
Belkide şöyleydi sen yanlış anladın Kişi o gezegen
gerilediğinde doğmuşsa diyordur.Senin bu sene
hamile kalma şansın yüksek bence.Birinci evinde
bu sene jüpiter var.Daha ne istiyorsun.Şans,bereket vede
bolluk senin yanında bir de BEBEK:::::::::................

delikafadulden aaaaaa tamam o zaman
bir ben bir kociş bir de bebek :ecrin_bebek: :jeyyar:
iyiyim şükür arkadaşaım ödevlerle boğuşuyorum biraz -tatlicadiarzu- onun haricinde iyiyim
asıl sen nasılsın pek giremiyorsun sanırım nete CADIARZU
birde bişey daha duydum satürn teraziden geçerken
haritada o da bebek veriyormuş :uhm:
ben hipotroittim ama düzeldi değerlerim artık tam bebek düşünmeye başladık,(hatta ilk tanıştığımız dönemlerde bana demiştin eğitimle işle ilgili önemli fırsatların olacak diye)
yurtdışına gitme olayımız çıktı.bu yüzden ertelemek zorunda kaldık.ama ben hala istiyorum...mafoldumben
doğrumu diyorsun jüpiterten etkilendiğim içinmi yüksek diyorsun?:Saruboceq:

Evet arkadaşlar.Diğer arkadaş anlatmış.Ama birde ben anlatayım.
Ay burcu bizim duygularımızı ifade eder.Karşı cinse olan tavırlarımız
vede duygularımız ay burcumuz ne ise o şekilde olur.
Yani bizim birine aşık oluşumuz,sevincimiz,üzüntümüz
v.s. ay burcumuz ne ise o burç gibi olur........................

Sevgili Arzuca Teşekkurler a.s. O kadar kotu şeyler yasadımkı son zamanlarda, siğiller, alçım, mide yanmam, işlerdeki aksilikler, arayıp arayıp duygularımı darmadıgın eden eski sevgilimin taze evliliğini başkasından duymam, böyle erkeklere de hiçbişey olmaz mafoldumben Maşallah diyeyim :sm_cool: sonunda hayata bağlanacağım bir umut ışığım oldu. :nazar: Yeni sevgilimin :nazar: dogum tarihi 3 Aralık 1975. Aslında onun ay burcunu ogrensem ıyı olacak gıbıgeldı, sorucam kacta dogdugunu. Ay burcumdan dolayı ilişkimizle ilgili bana soyleyebilecekleriniz var mı?

Back
X