Burçlar ve Korkuları

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.795
28.859
798
49

Hepimizin farklı korkuları vardır. Kimimizde ufak bir yürek çarpıntısı etkisi yapar, kimimizde fobi haline gelmiştir. Her burcun

kendine özgü korkuları vardır. İşte burçlar ve korkuları!

KOÇ

Etkinliği atılganlığı kendine aşırı güven ve aceleciliği ile bilinen Koç burcunun en büyük korkusu kendine bir hedef bulamamak ve

etrafında fikirlerini paylaşacak insanların olmaması.

BOĞA

Amaca bağlılığından ve sadakatinden ödün vermeyen boğa burcu insanı dış sebeplerden dolayı huzurunu kaybetmekten korkuyor.

İKİZLER

İkizler burcu deyince akla ilk gelen pratik zeka ve konuşkanlık. Girdiği her ortamda kolayca varlığını hissettiren ikizlerin en büyük

korkuları arasında konuşma yeteneğini ve ellerini kaybetmek yer alıyor.

YENGEÇ

Çevresine ve sevdiklerine karşı son derece koruyucu duygusal ve evcil olan yengeç burcu her ne kadar tuttuğunu koparan bir burç

olsa da en büyük korkusu belaya bulaşmak…

ASLAN

Yaratıcılığı ve etkileyiciliği ile bilinen aslan burcu oldukça sahiplenici ve kıskanç karaktere sahip. Bu burcun en büyük korkusu ise

çevresinde hiç kimsenin kalmaması…

BAŞAK

Çevresinde olup biten her şeyi eleştiren yargılayan ve her şeyden düzen bekleyen başak burcunun korkuları arasında hasta olmak

ilk sırada yer alıyor.

TERAZİ

Uyumluk ve dengeli sevgi deyince ilk akla gelen Terazi burcunun en büyük korkusu yanlış partner seçimi ve özel hayatında

mutsuzluk.

AKREP

Kin tutku ve gücün simgesi akrep burcu insanı en çok gücünü ve iktiranı kaybetmekten korkuyor.

YAY

Özgürlüğün savunucuklarından olan araştırmacı yay burcunun en büyük korkusu aradığını bulamamak…

OĞLAK

Hesapçılığı ve başkalarının düşüncelerine önem vermesiyle bilinen Oğlak burcunun korkuları arasında “başkaları ne der” korkusu ilk

sırada…

KOVA

Son derece insancıl olan Kova burcu her ne kadar bağımsız gibi görünse de yalnız kalmaktan oldukça fazla korkuyor.

BALIK

Hayalci ve duyarlı olan balık burcu oldukça duygusal. Burcun en büyük korkusu duygularını ifade edememektir.

'Çevresine ve sevdiklerine karşı son derece koruyucu duygusal ve evcil olan yengeç burcu her ne kadar tuttuğunu koparan bir burç

olsa da en büyük korkusu belaya bulaşmak…' maalesef bu benim. :31:

Ah bu yengeç burcu... Bu kadar duygusal olmak zorunda mıyız? Bazen kendimden bıkıyorum :ssz:

Sana katılıyorum bir daha dünyaya gelsem yengeç gelmek istemezdim lanet takıntılı burç. :47:

İşin kötü tarafı yükselenim de yengeç dibine kadar yengecim yani :1: İnsanların söylediklerini kafama takmamayı öğrenirsem hayat o kadar kolaylaşacak ki :) Bütün yengeçler benim gibi mi diye çok merak ediyorum :44:

Sana katılıyorum bir daha dünyaya gelsem yengeç gelmek istemezdim lanet takıntılı burç. :47:

Ama biz akrepler çok seviyoruz sizi
2449tw.png
Bir balık birde yengeç hayatımızın vazgeçilmezleri :29:

ASLAN

Yaratıcılığı ve etkileyiciliği ile bilinen aslan burcu oldukça sahiplenici ve kıskanç karaktere sahip. Bu burcun en büyük korkusu ise

çevresinde hiç kimsenin kalmaması…

böyle bir korkum olduğunu bilmiyordum :1:

Bnm ve erkek arkadasiminki nedense tutmuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X