Burçlar konusunda bence eksiklikleriniz var çünkü bir insanın karakter özelliğini sadece güneş burcu değil, yükseleni ve ay burcu da etkiler.
Yani koç burcu olan bir insan bir başka koç burcu olan kişiyle aynı özellikleri göstermez.
Oldum olası bu burçlara hiç inanmadım uyduruk bir şey ablam ve ben aynı gun doğmuş olmamiZa rağmen cok farklı karektere zevklere sahibiz
ben ve tanıdıgım bircok kisi burcunun ozelliklerini tasıyor bence burclar var fakat burcumda yazan herseye tamam olucak bu diye inanmam ama insanlar uzerinde etkileri oldugunu dusunuyorum..
bende burçların karakterlerimiz üzerinde etkisi olduğuna inanıyorum.işin inanmadığım kısmı burçların günlük haftalık fallarına bakmaları. bizim bina da biz 3 kız 2şer gün arayla doğmuşuz ve karakter olarak o kadar çok benziyoruz ki...
insanlar o özellikleri taşımasalar bile onları okuduklarında sanki kendi özellikleriymiş gibi beyin olarak etkilenip ona bürünüyorlar kendilerini öyle zannediyorlar malesef.. burçlar (yıldızlar) evet vardır gökyüzüne baktığınızda görebilirsiniz fakat bu bahsedilen 12 burç yoktur sizide araştırmaya davet ediyorum.. araştırdığınızda eğer kendi içinizde bi sebebiniz yoksa mantığınızı kullandığınızda gerçeğin ne olduğunu göreceksiniz
kendilerini oyle sanmalarından ote karsıdaki insanı analiz edebiliyorsunuz hareketlerinden..cogu zaman insanların burclarını tahmin edebiliyorum cunku aynı burcdan olan insanların benzer davranısları oluyor ben akrep burcuyum benim ablamda akrep burcu oyle cok benzer huylarımız varki kisilikler neredeyse birebir diyebilirim aynı sekilde ailemde kova olan iki kisininde kisiliklerine baktıgımda cok fazla benzer tarafları var gezegenlerin hareketleri konumları vs vs insanların uzerinde etkisi var hatta bircok doga olayı bile gerceklesen gokyuzu olaylarından sonra meydana geliyor..kimse zaten gelecegimiz burclarda birebir yazar demiyor sadece kisisel ozellikleri yansıtıyor..
kotu huylarım var tabi mesela burcumun ozellikleri olan kıskanclık kincilik evet yazdıgınız gibi fesatlıgımda olur hernekadar kızsamda kendime bu yuzden seks konusuda soyledir asırı istekli insanlar olur akrep burcları evet partnerine karsıdır oda..hepimizin kotu huyları var bircok insanda tasır ama itiraf edemez cevresindekilere
cooook haklisin...sacma sapan sey bu burc olayi aslinda...yok basak burcu söyle olur,yok koc burcu erkegi söyle olur....
simdi burda tabiki cok karsi cikan olucak bu fikre süphesiz.....insanlarimiz seviyo böyle sacma saftirik seylere inanmayi
ben burç olayına inanmıyorum ama gezegenlerin, dünyanın dönüşünün ya da doğa olaylarının kısaca bir an içerisinde birbiriyle temas etmiş, o anda olan her olayın insanları etkilediğine inanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?