Burçlar/Yükselen Burç Analizleri,Astroloji Merkür Retrosu,Burçlara Özel Hediyeler

Tozdan nem kapar kendinden bile suphe edersin buyuk askm hayalin ama rast gelenide itersin dedim ya aşkta sakar'sın:)
Rica ederm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şüphe var, güvensizlik var çünkü.. Kendimle pek sıkıntım yok şükür ama eskiden çok üzerdim kendimi, karamsarlık, melankoli çok, en ufak şeyde alınır kırılırdım. Çoğu konuda ki fazlalıkları büyük oranda azalttım gibi. Kendimi geliştirdiğimi ve ilerletebileceğimi düşünüyorum mümkün olduğunca.. Değişim dönemindeyim zaten.
Ama insanlar yorucu, bir kaçış var. "Yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil", "az insan çok huzur" oğlağın hayat felsefesi gibi :)
Aşk yoksa mantığıma uyanı da itebilirim. Hiç bir şey hissetmiyorsam zamana bırakabilen biri değilim pek, olamadı. Evet yanlış kişiyle birlikte olup o kişi yüzünden olabileceği de reddebilme durumu olabilir. Ama bence henüz karşılaşmadım mantığıma uyanla da :27: Junom da oğlak.
Neyse çok konuştum, astrolojiyi kurcalarım ben de biraz.
İyi günler dilerim :)

Son düzenleme:
YÜKSELEN YAY

Yükselen burç,Yay burcu isminden yapan çağrışım gibidir aslında, yayılmak, nüfuz etmek, geniş çevrelere ulaşmak, uzaklara gitmek ister. Yöneticisi Jüpiter olmasından dolayı oldukça hoş görülü hayata karşı iyimser bir bakış açıcı ile yaklaşan genel olarak neşeli bir profil çizer.

Değişken bir yapısı vardır,öğrendiği, keşfettiği her yeni şey hayatına farklı bir kapı aralar ve o kapıdan bakmaya çalışır hayata. Bu yüzden yayların fikirleri sürekli değişiyor ise bu uçucu havai yapıdan dolayı değil, değişen ve değişen bilgiler yüzünden olmaktadır. Her türlü ortama, insana, duruma uyum sağlayabilecek kadar esnek bir yapıları vardır.

Ateş elementi bir burç olduğundan dolayı girişken, insiyatif alabilen, heyecanlı bir mizacı vardır. Sosyalleşmeyi, insanlarla kaynaşmayı, yeni insanlarla tanışmayı severler ve dışa dönüktürler. Onlar için her yeni insan keşfedilecek ve ardından bir çok şey öğrenilebilecek yeni bir hayattır adeta.

Yay sporcu bir burçtur. Bu yüzden ikonasında Ok atan yarı hayvan yarı insan bir figürle temsil edilir. Tabi bu figürü sadece sporla bağdaştırmak yanlış olur, yay burcu hep ileriye atılmak, uzaklata gitmek, keşfetmek ve yeni şeyler deneyimlemek ister. Bu onda heyecan uyandırır. Sembolizminde yer alan ok, hedefleri gösterir ve yay burçlarının daima gitmeyi planladıkları bir hedefleri vardır. Eğer bir amaçları olmaz ise mutsuz olurlar.

Felsefeler, dinler, yabancı kültürler, diller, bilgi, araştırma hepsi yay burcunun anahtar kelimeleri arasında yer alır. Çevrelerinde farklı insan gruplarını toplamayı ve bir araya getirmeyi severler. Çünkü onun işi araştırmak, öğrenmek, bilgiye ulaşmak, bilgeliğe ulaşmaktır.

Düşünmüşümdür acaba Pollyanna Yay burcumuydu diye? Çünkü yay burçlarının da zaman zaman insanı sinir edebilecek iyimser bir yapıları vardır. Küçük şeylerden mutlu olabilen yapıları sayesinde hayata her zaman bardağın dolu tarafından bakabilme yeteneklerine sahiptirler.

teşekkür ederim :)

Şüphe var, güvensizlik var çünkü.. Kendimle pek sıkıntım yok şükür ama eskiden çok üzerdim kendimi, karamsarlık, melankoli çok, en ufak şeyde alınır kırılırdım. Çoğu konuda ki fazlalıkları büyük oranda azalttım gibi. Kendimi geliştirdiğimi ve ilerletebileceğimi düşünüyorum mümkün olduğunca.. Değişim dönemindeyim zaten.
Ama insanlar yorucu, bir kaçış var. "Yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil", "az insan çok huzur" oğlağın hayat felsefesi gibi :)
Aşk yoksa mantığıma uyanı da itebilirim. Hiç bir şey hissetmiyorsam zamana bırakabilen biri değilim pek, olamadı. Evet yanlış kişiyle birlikte olup o kişi yüzünden olabileceği de reddebilme durumu olabilir. Ama bence henüz karşılaşmadım mantığıma uyanla da :27: Junom da oğlak.
Neyse çok konuştum, astrolojiyi kurcalarım ben de biraz.
İyi günler dilerim :)

Cok guzel yazmissin bunu bilmek anlayabilmek cok guzel

Burclar degistimi peki neden

Tarihleri yeniden değerlendirip, dünya eksenindeki ince sapmaları hesaba katan Minnesota Gökevi Topluluğu, antik Babil zodyağını revize etti.
Çıkan sonuçla herkesin burcu değişiyor. Tartışma yaratacak yeni düzene göre:

20 Ocak-16 Şubat: Oğlak
16 Şubat-11 Mart: Kova
11 Mart-18 Nisan: Balık
18 Nisan-13 Mayıs: Koç
13 Mayıs-21 Haziran: Boğa
21 Haziran-20 Temmuz: İkizler

20 Temmuz-10 Ağustos: Yengeç
10 Ağustos-16 Eylül: Aslan
16 Eylül-30 Ekim: Başak
30 Ekim-23 Kasım: Terazi
23 Kasım-29 Kasım: Akrep
29 Kasım-17 Aralık: Yılancı*
17 Aralık-20 Ocak: Yay
Haber mynet

http://m.kadin.mynet.com/burclar-astroloji/astroloji-gundemi/8434-burclar-degisiti-mi.html

Burclar degistimi peki neden

Tarihleri yeniden değerlendirip, dünya eksenindeki ince sapmaları hesaba katan Minnesota Gökevi Topluluğu, antik Babil zodyağını revize etti.
Çıkan sonuçla herkesin burcu değişiyor. Tartışma yaratacak yeni düzene göre:

20 Ocak-16 Şubat: Oğlak
16 Şubat-11 Mart: Kova
11 Mart-18 Nisan: Balık
18 Nisan-13 Mayıs: Koç
13 Mayıs-21 Haziran: Boğa
21 Haziran-20 Temmuz: İkizler

20 Temmuz-10 Ağustos: Yengeç
10 Ağustos-16 Eylül: Aslan
16 Eylül-30 Ekim: Başak
30 Ekim-23 Kasım: Terazi
23 Kasım-29 Kasım: Akrep
29 Kasım-17 Aralık: Yılancı*
17 Aralık-20 Ocak: Yay
Haber mynet

http://m.kadin.mynet.com/burclar-astroloji/astroloji-gundemi/8434-burclar-degisiti-mi.html

öyle bir şey olmadı tabi ki =)

Merhabalar ben bugune kadar yukselinimi kova biliyordum gerci hic uymuyor ama simdi bakinca her sitede farkli cikiyor. Burcum ikizler 28 Mayis saat 23.35 gibi dogmusum ? Dogru yukselenim ne acaba ? Beni de yorumlar misiniz :)

Merhabalar ben bugune kadar yukselinimi kova biliyordum gerci hic uymuyor ama simdi bakinca her sitede farkli cikiyor. Burcum ikizler 28 Mayis saat 23.35 gibi dogmusum ? Dogru yukselenim ne acaba ? Beni de yorumlar misiniz :)

hangi yıl? hangi şehir?

Back
X