• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burçlara inanır mısınız

Kesinlikle inanmıyorum ama eğlence için kendi burcumun komik videolarını izlerim. Burcumun tüm iyi özelliklerini taşırım, kötü özelliklerle alakam yok. 🤣🤣

Ben de inanıyorum. Hatta çevremdeki çiftlerin burçlarını bile sorup anket yaparım bazen. Ama dünyada 12 insan tipi yok. Belli başlı genel şeyler var sadece. Çok yüzeysel şekilde inanıyorum yani

Özelliklerini taşır mısınız yani sizce var mı burçlar
Ben inanıyorum ama öyle şu burç şöyledir bu burç böyledirle bitmiyor her evin yerleşimi burçların gölge yanları vs farklıdır her x burcu insan aynı olmaz ama sizin derdiniz ne burçlarla böyle konu açıp bir cümle yazarak ne ifade etmeye çalışıyorsunuz siz onu biraz açarsanız

Benim burcum yok. Çünkü doğduğum ay ve gün bilinmiyor. Ama sevdiklerim burçlarının bire bir özelliklerini taşıyor.

Kesinlikle inanıyorum, özelliklerini taşıyorum tam bir akrebim. Doğum haritası da baktırdım her şey doğru çıktı, doğum saatini bilenlere tavsiye ederim 😂😂😂

pek tutmaz ama hobi işte. insan okuyor özelliklerini. benim güneş ikizler, ay balık, yükselen terazi, venüs yengeç, merkür boğa. baktın mı böyle bakacaksın. yüzeysel olmaz. astrolojiden anlayanlar beni yorumlar inşallah :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kendi burcumun ozelliklerini okuyunca burcumu seviyorum
Gicik oldugum birinin burcu benim burcumdansa burcumdan soguyorum sjfks

Back
X