Burçlara inanmayabilirsiniz ama bir bakın.

Salvia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
1.698
1.923
408
Bayanlar sizden rica etsem sevgilinizin-eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve doğum yerini gün, ay , yıl olarak yazıp nasıl anlaştığınızı da belirtir misiniz.
Kim kimin üstüne düşüyor mesela?
Bir araştırma içerisindeyim de, inanmıyor olabilirsiniz ama yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer biliyorsanız doğum saatini de yazmanız çok iyi olur tabi.

Not: Herkese yorum yapamayabilirim bayanlar.
Doğum yeri de önemli bilgiler için.

Son düzenleme:
Sevgilimin dogum tarihi 22.09.1988 benimki ise 05.12.1992 ben ist dogdum o ise bilmiorm ama buyk ihtimal orduda.. benjm dogum saatim sabah 4 5 siralari da onunkini blmiormm

Cokiyi anlasiyoruz yeri gelior arkds oluyoruz yeri gelior sirdas, dost, kanka ve sevgli oluorz.. ikimizde kiskanciz asiri ama guven duygusundan hic ole gereksiz kiskanclik ve kavga olmadi cok skur anlayisliyz birbirimize. Ama baskin karakter olarak o oluyor onun sozu gecer o daha cok ustume duser ama sıkmadan tbii. Ama yeri gelir ben bise derim direk kbul eder yani benim solediklerimde gecerli oluyor sadece o baskin deil ama erkek oldgnu hissetmeyi sevdigi icn bende onh hissettiriyorm :D soliceklerm bu kdr :) sebebni sorblirmiym bunlar neyi gosteriyor mesela?

___dega___

Sevgilimin dogum tarihi 22.09.1988 benimki ise 05.12.1992 ben ist dogdum o ise bilmiorm ama buyk ihtimal orduda.. benjm dogum saatim sabah 4 5 siralari da onunkini blmiormm

Cokiyi anlasiyoruz yeri gelior arkds oluyoruz yeri gelior sirdas, dost, kanka ve sevgli oluorz.. ikimizde kiskanciz asiri ama guven duygusundan hic ole gereksiz kiskanclik ve kavga olmadi cok skur anlayisliyz birbirimize. Ama baskin karakter olarak o oluyor onun sozu gecer o daha cok ustume duser ama sıkmadan tbii. Ama yeri gelir ben bise derim direk kbul eder yani benim solediklerimde gecerli oluyor sadece o baskin deil ama erkek oldgnu hissetmeyi sevdigi icn bende onh hissettiriyorm :D soliceklerm bu kdr :) sebebni sorblirmiym bunlar neyi gosteriyor mesela?

___dega___

Öncelikle teşekkür ederim :)
Canım bu ikinizin haritasına baktığımda neden birbirinizi çektiğinizi öğrenmem için gerekli bilgilerdi.
Mesela onun venüsü aslan bu demek oluyor ki aşkı yaşama tarzı, beklentileri, aradığı sevgili aslan burcunun tarzında.
Onun satürnü senin güneş burcun yani yayla birleşmiş bu senin daha fazla fedakar olduğunu gösteriyor.
Yani bunun gibi :))

merhaba
ben 19.06.1989 sevgilim 04.06.1981

tamamen bakis acimiz, gecmisimiz ayni.huysuzluk yapmazsam anlasiriz. ben hircin, dengesiz fazla sevmeyi beceremeyen biriyim. o sakin tutarli alttan alan bana duskun taraf.

inanmiyorum ben de burclara. sadece kotu ozelliklerimi burcumun ustune atmakta yararlaniyorum. umarim arastirmana faydam olmustur.

merhaba eşimin tarihi 16.06.1979
benim tarihim 27.07.1988 saatim sabah 5 - 6 arası
arkamdan her türlü gizli işi çevirip sonra elime ayağıma kapanan bir adam..

11.03.83 saat gece 12 1 gibi doğmuşum. Burcum balik Yükselenim yay. Eşim 13.06.84 doğar doğmaz saatini kayinpederim not etmiş ben de internetten baktım kova çıkmıştı yükselen ama saati hatırlamıyorum.
Cok cok iyi anlasilir uz maşallah. Hatta bence birbirimiz için yaratilmisiz :D. Ikimizde rahat insanlariz. Evden çok az çıkarız çünkü birlikte çok eğleniyoruz. Saatlerce konusup geyik yapabiliriz :D Birbirimizi sikmayiz. Mesela ben kitap okuyacaksam başka odaya kaçarim ya da o oyun oynuyor ben tv izliyorsam o başka odaya kaçar. Normalde İkizlerle balık çok anlasamazmis ama biz anlasilir uz çünkü ikimizde Burcum uzun özelliklerini tam tasimiyor uz sanırım. Ben balığım ama öyle çok ağlak çok romantik falan değilim. O ikizler ama çok tutarlıdir yanar döner değildir ve yalan söylemez burç özelliklerinde bahsedildigi gibi

merhaba :3: nişanlım 29.08.1986 başak burcu. ben 14.03.1986 balık burcuyum. ben burcumun tüm özelliklerini taşırım. nişanlım da tanıdığım kadarı ile öyle. mükemmelliyetçi, titiz.. ben çok fevriyimdir. o ise tam tersi daha oturaklı. beni sakinleştiren hep o olur.. başak ve balık anlaşması zor çdtler fakat biz maşallah çok iyi anlaşırız :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16::16:

eşim; 9 hazıran 1984 saat 24:00 ü geçerken..

ben; 26 mayıs 1982 saat 04:00 cıvarı..

ıkımızde ıkızleriz..ortada gosterılcek bı ılgı varsa eşim gösterir..

edılcek bı tartışma varsa eşim eder..

söylencek söz varsa,eşim söyler..

küsmek gerekiyorsa,eşim küser..

herseyı o yapar..

ama ona sorsan hep benım ıstedıklerım olur..

Benim 14.06.1977 doğum saatim 08:37

Onun 01.01.1975 doğum saatini tam bilmiyorum yılbaşı gecesi 12 den sonra diyorlar ama geceymiş sabaha çok vardı diye anlatılıyor

Fazla asabidir, fevridir aniden parlar, o anlarda sakin kalabilirsem çözebiliyoruz sorunu, kalamazsam uzun bir kavgaya dönüşüyor, haddinden fazla inatçıdır ama sonra anlar hatasını, kendince özür dileme yolları vardır, bizim bildiğimiz anlamda özür dilemez asla. Bende fazla sevgi arsızıyımdır, ilgi isterim sürekli negatif yönüm budur. Ama anlaşmakta çok ciddi sorunlar yaşamıyoruz. Hayat görüşlerimiz, inançlarımız birbirini tutar.

Son düzenleme:
lütfenn biizim burcumuzada bakınnn.eşim balık.13 mart 1989 dogumlu.ben 09.03.1990 dogumluyum.lütfeenn cook merak ettim iğilenirseniz sevinirim.bizim biraz hobilerimiz düşüncelerimiz farklı amaa...

01.09.1987 ben doğum saatım sanah 05:20 civarı
19.12.1983 eşim onunkini bilmiyorum ama gündüz diye söylemişti kv

ben başak burcuyum
eşim yay

ben biraz daha baskıcıyım ve biraz daha mantıklı hareket ederim
o ani kararlar verir aniden parlar aniden geçer sonra pişman olur

anlaşırız genelde
ben sevgimi daha çok belli ederim
o daha ağır abi ayaklarındadır
dışarıda özellikle çok agresif ve sinirli sanırlar eşimi
ama dışa dönük değildir arap atı gibi sonra dan acılır :1:

Bizim de haritamıza bakarmısın sörrr :24:

Son düzenleme:
Bayanlar sizden rica etsem sevgilinizin-eşinizin ve kendinizin doğum tarihini ve doğum yerini gün, ay , yıl olarak yazıp nasıl anlaştığınızı da belirtir misiniz.
Bir araştırma içerisindeyim de, inanmıyor olabilirsiniz ama yardımcı olursanız sevinirim.
Ben 03.12.1980
Eşim 31.12.1978
Bir yay kadını olarak oğlakla bu kadar uyumlu olabileceğimi düşünmezdim açıkcası,demekki burçlarla ilgili değil diye düşünüyorum artık..

Ben : 25. 04 . 1993 Ben Boğa Burcuyum
O :11. 10 . 1990 O Başak Burcu..

İlişkimiz de ben biraz pasif kalan tarafım. Baskın taraf ben değilim o..

eşim; 9 hazıran 1984 saat 24:00 ü geçerken..

ben; 26 mayıs 1982 saat 04:00 cıvarı..

ıkımızde ıkızleriz..ortada gosterılcek bı ılgı varsa eşim gösterir..

edılcek bı tartışma varsa eşim eder..

söylencek söz varsa,eşim söyler..

küsmek gerekiyorsa,eşim küser..

herseyı o yapar..

ama ona sorsan hep benım ıstedıklerım olur..

Ha ha, çok hoşmuş ya :9: Her eve lazım bundan bir tane :39:

.

Ben 16 aralık 82 Yay. 09.00 Kadıköy / İstanbul

Eşim 1 Haziran 83 İkizler 08.00?Kadıköy / İstanbul (Aynı hastane:)

Oldukça uyumlu bir birlikteliğimiz var. Oldukça iyi bir eştir. Sadıktır, ev işlerine yardım eder, benden hiç bir iş beklemez, sevgiye oldukça aç, sürekli ilgi bekler. Evlilik olayını çok sever, hayatında yaptığı en iyi şey diye bahseder. Genelde o benim üzerime düşer. Bir ikizler erkeğine yakışmıyor ama durum böyle.

Kendimi yorumlayamayacağım :1:

Son düzenleme:
slm cnm
benim dogum tarihim:
13-mayis-1990 dogum yerim musul sabah 8
esim:
11-mayis-1977 dogum yeri bagdat saati bilmiyorum

cok merak ediyorum simdiden tesekkurler ikimiz iyi anlasiriz ama ikimizde cok kotu inatciyiz:1:
ikimizde birbirimizin ustune dusuyoruz yerine gore degisiyo

eşim 10 mayıs 1974 hatay
ben 13 temmuz 1980 mersin akşam 10 civarı

iyi anlaşırız ama yorumunuzu da merak ettim açıkçası

Ben 02.11.1991 sabah saat 10:1:
Sevgilim 11.02.1990 gece yarisindan sonra saat 2 civari diye hatirliyorum ama olmayada bilir:27:
Ben akrep kadiniyim sevdicekte kova erkegi...

Kavga durumu fln olunca genelde cok zitlasiriz...
kavga ederken muhattap olmamayi tercih ediyor ilk basta
ben ise hic susmuyorumm ustune cok giderim:1::1:
ortam biraz sakinlesince o yapar arayi...
olgundur genelde mantiklidir oturur guzel guzel anlatir derdini toparlar durumu
ama rest cekersem cok kalbini kirarsam burnundan kil aldirmaz.. cok pis trip atar.

ben daha boyle bir parlarim bir sonerim havasindayim...
Sevgiye gelirsek ikimizde dibine kadar hissetiriyoruz sevdigimizi
kavga gurultu yokkenn pitircik pitircik dolaniyoruz etrafta ask bocukleri gibi
ama kavgalar fenaaaaaa :52::52::52::52:

Back
X