Ben kocamı seviyorum yaYanmak yok yakacağız! Hırslandımİçimdeki koç uyandı
![]()

Eşim yay hiç benzemiyoruz ama çok iyi anlaşırız. İkimizde deliyiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kocamı seviyorum yaYanmak yok yakacağız! Hırslandımİçimdeki koç uyandı
![]()
Biraz deli birazcık ben merkezci parayı sever çalışmayı sever ama özgür de olmak ister ne bileyim çözemedim suan.Aha buldun konuyugüneşim ikizler yükselenim koç ay burcum yay yarışmacı arkadaşlara başarılaaar
![]()
Ayy ben hic anlamam ama banad abir yorum yaparsan sevinirim cnm . 1 Haziran dogumluyumOrtaya karışık burçlardan konuşalım. Kendi haritalarımızdan konuşabiliriz.![]()
İsmim ayrı dert burç ayrı dertKısaca anlatayım sulu göz hep verici biraz takıntılı ama iyi bir kalp.![]()
Aa vallahi de benBiraz deli birazcık ben merkezci parayı sever çalışmayı sever ama özgür de olmak ister ne bileyim çözemedim suan.![]()
Hassas oluyorlar be.. depresyona selam verir verir döner benim etrafımdakilerBalık burcunu anlatın gidin hadi bende merak ettim![]()
Merhaba ikizlerAyy ben hic anlamam ama banad abir yorum yaparsan sevinirim cnm . 1 Haziran dogumluyum![]()
Hep deprefis hep agrasif ama mutluHassas oluyorlar be.. depresyona selam verir verir döner benim etrafımdakilerİç dünyası yağmurlu kara bulutlu ama dışarıya bahar bahçe
![]()
O zaman ortalık başka türlü alev alsın ne diyelimBen kocamı seviyorum ya
Eşim yay hiç benzemiyoruz ama çok iyi anlaşırız. İkimizde deliyiz![]()
Birbirinizi görünce sopanizi saklıyorsunuz demekkimBen kocamı seviyorum ya
Eşim yay hiç benzemiyoruz ama çok iyi anlaşırız. İkimizde deliyiz![]()
ben de akrebim ne olmuş yani muhteşemiz hahahbenim konusma hakkım yok linç yerim Akrebim ya hani ajsjsjdj![]()
Yine Oğlak gömülmüş, günlük dozumu aldım gidebilirim![]()
benim sevgilim de boğa burcu. boğazına çok düşkün oluyo boğa burçlarıBoga erkeklerini biliyorum ama yinede boga erkeklerini okumaya geldim. Sevgilisi, kocası, eşi, dostu cardı curdu olan bana boğa erkeğini anlatsın yoksa ben kanser olacam.
Kim diyo?ben de akrebim ne olmuş yani muhteşemiz hahah
ben diyomKim diyo?
Doğru diyorsunben diyom