Burçlardan konuşalım.

evet aşırı rahatlar genel olarak relax kavga etmezler sakinler zor sinirlenir bir burç dünya yansa umrunda değil sıkıntıya asla gelemez. yemek ve seks düşkünlüğü aşırı derecede vardır. onlara böyle bir konfor alanı ver golden köpekler gibi yaşar gider.

evet aşırı rahatlar genel olarak relax kavga etmezler sakinler zor sinirlenir bir burç dünya yansa umrunda değil sıkıntıya asla gelemez. yemek ve seks düşkünlüğü aşırı derecede vardır. onlara böyle bir konfor alanı ver golden köpekler gibi yaşar gider.
Adam benle konuşurken bile yatıyo uzanıyo resmen ben böyle bir sey görmedim.

Adam benle konuşurken bile yatıyo uzanıyo resmen ben böyle bir sey görmedim.
🤣 benimki de öyle. 1-2 mekan var tanıdıklar var orda rahatız onun dışında olduğumuz şehirde başka bir yere bilr gitmek istemez. tatil söz konusu olunca da kültür tatilinden nefret eder. tatilde dinlenilir der. ben de tam tersi hareketli çabuk sıkılan bir yapıya sahibim hemen alevlenirim. o karşımda sakin kalır hel

🤣 benimki de öyle. 1-2 mekan var tanıdıklar var orda rahatız onun dışında olduğumuz şehirde başka bir yere bilr gitmek istemez. tatil söz konusu olunca da kültür tatilinden nefret eder. tatilde dinlenilir der. ben de tam tersi hareketli çabuk sıkılan bir yapıya sahibim hemen alevlenirim. o karşımda sakin kalır hel
Hateket ve sakin derken acaba birbirinizi tamamladığınız icin mi uyumlusunuz? Benim burcum basak, yükselenim ikizler ağırlık ve hareketli arasında gidip gelirim hep. Ama yine de bu cocuklayken başak tarafım ağır basıyor. Karşısında burnum yere düşse eğilip almam öyle coolum. Sanırım bu gidişle birbirimizi yiyip fuckbuddy olacaz.

Hateket ve sakin derken acaba birbirinizi tamamladığınız icin mi uyumlusunuz? Benim burcum basak, yükselenim ikizler ağırlık ve hareketli arasında gidip gelirim hep. Ama yine de bu cocuklayken başak tarafım ağır basıyor. Karşısında burnum yere düşse eğilip almam öyle coolum. Sanırım bu gidişle birbirimizi yiyip fuckbuddy olacaz.
olabilir normalde bakınca aşırı derecede zıt iki karakteriz o sakin ben hareketli benim çok arkadaşım var onun daha az. ama anlaşıyoruz bir şekilde hatta çok iyi anlaşıyoruz. sabahlara kadar oturup saçma sapan şeylerden muhabbet ediyoruz yatakta anlaşıyoruz. bir dr aşk olunca arada... bizim de ilişkimiz ilk öyle başlamıştı 🤣 sürekli seks yaptığım biriydi ve arkadaştık hiç romantik şeyler yoktu. sonra o bana ilgisini göstermeye başladı

Akrep erkeginin fazla ustune gidiliyor bence. Baglamasi zor ama baglaninca cok guzel seven beyler.
Kesinlikle doğru bağlayana kadar göbeğim çatladı ama şimdi tam bir sevgi pıtırcığı canım kocam 😂
Aaa anasın sen anaa
Sorma bacım hep bi anaçlık hep bi sahiplenicilik yeter gayrı Darüşşafaka gibiyiz mübarek mor çatı gibiyiz 😂😂😂😂
Yükselenimde yengeç tam kombo benimki

olabilir normalde bakınca aşırı derecede zıt iki karakteriz o sakin ben hareketli benim çok arkadaşım var onun daha az. ama anlaşıyoruz bir şekilde hatta çok iyi anlaşıyoruz. sabahlara kadar oturup saçma sapan şeylerden muhabbet ediyoruz yatakta anlaşıyoruz. bir dr aşk olunca arada... bizim de ilişkimiz ilk öyle başlamıştı 🤣 sürekli seks yaptığım biriydi ve arkadaştık hiç romantik şeyler yoktu. sonra o bana ilgisini göstermeye başladı
Su anlık aramızda cinsel çekim var seviştik henüz seks aşamasına geçmedik inanıyorum ki geçeceğiz. Cinsel gücüme çok güveniyorum ama yanılmıyorsam bu boğalar sekse cok düskün olsalarda herkese "evet" diyebilecek biri değiller. Çünkü bana sürekli "hayır diyemeyeceğim bir kadınsın zaafım var sana" diyordu. Sanırım sekse başlasak ardı arkası kesilmicek 🫠🫢

Bakıyorum da burç konusu birsekilde cinselliğe geliyor hahah 😀😀 bence sanırım herkes bu açıdan konuşmaya gelmiş gibi.
Bana göre burçla alakası yok erkeklerin hepsi hemen hemen hepsi zaten düşkün 😀😀

Ben Burhan Altıntop. Genellikle sosyal biriyim yardımsever ve empati dolu bir hayatım var. İnsanlara yol göstermeyi severim. Dedikodu hobilerim arasındadır. Düşmanlarıma bile empati yaparım. Sevgi doluyum. Peki hiç mi kötü yanın yok diyeceksiniz. Tabiki var. Bazen patavatsızlığım tutar bazen de bencil olabilirim. 🧿 bunlar da nazarim olsun 🧿🧿

Back
X