Burçların 2013 Aşk Hayatı Yorumları

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
2.204
193
2013 Koç Burcu Aşk Hayatı
Ocak ayına başlarken duygularınızı ve aşk hayatınızı ilgilendiren konularda şans sizden yana olacak. Bu dönemde hareketlenen sosyal hayatınız sayesinde yeni çevrelere girebilir sempatik ve sıcak tavırlarınızla başkaları tarafından aranan biri haline gelebilirsiniz.
Bulunduğunuz ortamlarda yeni ilişkiler kurmanız veya devam eden bir ilişkiniz varsa ilişkinizi daha sıcak aşamalara taşımanız mümkün. Bu dönemi iyi değerlendirin çünkü ayın ikinci yarısında sebebini pek anlamadığınız nedenlerden ötürü kendiniz yalnız ve karamsar hissedebilirsiniz.
Gereksiz endişeler ve kuruntular yüzünden karamsarlığınız daha da artabilir. Bu arada gizli düşmanlıklar ve gizlenmesi gereken ilişkiler gündeme gelebilir veya duygularınızı herkesten gizleme ihtiyacı duyabilirsiniz.
Bu günlerde olayları ne kadar kontrol etmeye çalışsanız da bunu başarmanız güç olabilir. Bu karamsar dönem 19 Şubat’tan itibaren değişiyor. Daha sıcak, sevgi dolu ve kibar bir kimliğe bürünebilir, olumlu tavırlarınızla herkesin dikkatini çekebilirsiniz. Bu da yeni ilişkiler kurmanız açısından şansınızı oldukça arttırıyor.
Evli olanlar için Temmuz ve Ağustos ayları ilişkiler konusu da biraz zorlayıcı geçebilir. Bu dönemde tartışmacı tavırlardan ve eşinize karşı eleştirici tavırlardan kaçınmanız gerekiyor.
Ağustos’un ilk günlerinden itibaren aile içinde ilişkiniz kabul göreceği bir dönemde olacaksınız. Bu günlerde sevgilinizi ailenizi tanıştırabilir, onların onayını alabilirsiniz.
Sevdiğinizle yaşadığınız sorunları düzeltmek için de oldukça uygun bir dönemde olacaksınız. Mart ayında tutkularınız ve sahip olma arzularınız artarken, Nisan ayının ikinci haftasına doğru şimdiye kadar pek önem vermediğiniz kişilere ilgi duymaya başlayabilir, onların da size ilgi duyması için harekete geçebilirsiniz. 23 Kasım-17 Aralık arasında duygularınızı derinden etkileyen kişiler ve olaylarla karşılaşabilir, kıskançlık, endişe, kuruntu gibi sizi olumsuz ruh haline sokacak duygular içine girebilirsiniz. Öte yandan çekiciliğinizin de oldukça artacağı bu dönemde tutkulu bir cinsel yaşantınız olabilir.
17 Aralık’tan yılsonuna kadar olan dönemde tatil programları yapabilir, katıldığınız uzun yolculuklarda sevdiğinizle birlikte oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Macera arzularınızın artacağı bu günler yeni aşk maceraları yaşamak için uygun gözüküyor. Bulunduğunuz ortamlarda sizi duygusal anlamda heyecanlandıracak yabancılarla karşılaşmanız ve hoş maceralar içine girmeniz mümkün
2013 İkizler Burcu Aşk Hayatı
2013 yılına başlarken, ilişkilerinizle ilgili değişimler yaşamaya da hazırlanın. Bu yıl tutulmalar sizi en çok bu alanda etkileyecek. Özellikle Şubat – Haziran ve Kasım döneminde bu etkileri daha fazla hissedebilirsiniz. Bu değişimler yepyeni bir ilişkiye adım atmak olabileceği gibi mevcut ilişkinizin farklı bir yönde ilerlemesi şeklinde de olabilir. Siz de ilişkileriniz aracılığıyla daha olgun ve farklı bir bilinç haline geçerek aşama kaydedeceksiniz. Ocak ayının ilk yarısında yurt dışı bağlantılı konular, yolculuklar, eğitim ve hukuksal konular daha fazla gündeminizde olabilir. Bu dönemde olayları ilişkilerinizle bağlantılı olarak yaşayabilirsiniz.
Sevgiliniz veya eşinizle tatil programları yapabilir, katıldığınız uzun yolculuklarda oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Macera arzularınızın artacağı bu günler yeni aşk maceraları yaşamak için uygun gözüküyor. Bulunduğunuz ortamlarda sizi duygusal anlamda heyecanlandıracak yabancılarla karşılaşmanız ve hoş maceralar içine girmeniz mümkün.
1 Mayıs – 4 Nisan arasında yakın arkadaşlar, okul arkadaşları, komşular veya çalışma arkadaşlarınızla duygusal yakınlaşmalar içine girmeniz mümkün. Gene bu tarihlerde sevgiliniz ya da eşinizle birlikte tatil ve gezi programlarına katılabilir ve ilişkinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa çıkacağınız yolculuklarda karşılaştığınız kişilerden etkilenmeniz ve duygusal yakınlaşmalar yaşamanız da mümkün olabilir.
4-29 Ekim arasında aile hayatına daha fazla değer verecek ve ailenizle daha yakın olacaksınız. Bu dönemde sevdiğinizi ailenizle tanıştırabilir onların da yakınlaşmalarını sağlayabilirsiniz.
2013 Yengeç Burcu Aşk Hayatı
2013 Yengeç Burcu Aşk Hayati
İlişkilerinizde, duygularınız çok derindir ve ba/en aşın sahiple nici, hatta kıskanç olabilirsiniz. Artık yola devam etme geldiğini bilseniz bile, bir İlişkiye tutunabilinsiııiz. Aynı zamanda doğru insanla olduğunuzda tutkulu, romantik anlar yaşar. Ancak sizin için ruh eşinizi bulmak, arkadaşlarının, sürebilir. Ama ideal eşinizi bulduğunuzda., o kişi büyük olas sizinle aynı finansal güvence ve bir aile yaşamının isiıkı. kımızı paylaşacaktır. Toprak burçlarından biriyle, Boğa, Başak veya özellikle karşıt burcunuz Oğlak burcuyla mutluluğu yakalayabilirsiniz. Diğer su burçları Akrep ve Balık enerjinizle uyum içerisindedir ama bir Koç veya Terazi ile duygusal ilişkileri tatmin etmeniz zordur.
Ocak ayının ilk yarısında yoğunlaşan duygular ve artan istekler tutku dolu beraberlikler yaşamanıza neden olabilir. Bu etki altında partnerinize aşırı sahiplenici davranabilir, gereksiz endişe ve kuruntular yüzünden kıskanç tavırlar sergileyebilirsiniz.
Bu tavrınızın, onu sizden uzaklaştıracağını aklınızdan çıkartmayın. Neyse ki Ocak ayının ikinci yarısında bu haliniz değişiyor.
Daha iyimser ve kabullenici olmanız ilişkinizi olumlu yönde etkileyecek. Bu günlerde yurt dışı bağlantılı konular, yolculuklar, eğitim ve hukuksal konular daha fazla gündeminizde olabilir.
Sevgiliniz veya eşinizle tatil programları yapabilir, katıldığınız uzun yolculuklarda oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Macera arzularınızın artacağı bugünler yeni aşk maceraları yaşamak için uygun gözüküyor. Bulunduğunuz ortamlarda sizi duygusal anlamda heyecanlandıracak yabancılarla karşılaşmanız ve hoş maceralar içine girmeniz mümkün.
Bir arkadaş olarak sizden iyisi yok. Yakın çevrenizdekilere sadık ve destekleyicisiniz. Sayıları az da olsa, çok da olsa, yanlarında kendiniz olabildiğiniz insanlarla birliktesiniz ve genelde onkula teke tek veya küçük gruplar içinde zaman geçirmekten hoşlanıyorsunuz. Zaman ve kaynaklarınız konusunda cömertsiniz. Arkadaşlıklarınıza değer veriyorsunuz ve uzun süreli dostluklarınız var. Bu insanlardan bazıları sizin ailenizin bir uzantısı oldu bile.
Yengeçler tüm ilişkilerinde başkalarının ihtiyaçları için kendi ihtiyaçlarını feda ederler. îki insan bir araya geldiğinde özveri şart olsa da aşırı uyumlu olmak iki taraf için de sağlıksızdır. Hem kendinizin hem de karşınızdaki insanm ihtiyaç,
2013 Aslan Burcu Aşk Hayatı
2013 Aslan Burcu Aşk Hayati
İnsanlar sizinle olmaktan keyif alıyor ve canlı kişiliğinizden etkileniyorlar. Dolayısıyla bir sürü tanıdığınızın olması şaşırtıcı değil. Bu kadar çok insan tanıyor olmak, çevrenizi geniş tutmanızı sağlıyor ve sosyal bir ortamda tanıştığı herkesi büyüleyen bir insan olarak popüler oluyorsunuz. Nasıl konuşacağınızı iyi biliyorsunuz ve insanları, evreninizin merkezindeymişler gibi hissettiriyorsunuz. Sayıca az olsa da yakın arkadaşlarınız düşüncelerinizi harekete geçiriyor ve hedeflerinize ulaşmanız için sizi yönlendiriyorlar. Yakın arkadaşlarınızla uzun sohbetler etmekten keyif alıyorsunuz.
Romantizm sizin uzmanlık alanınız. Bir futbol maçı, parkta bir piknik ya da mum ışığında yemek; karşınızdaki insanı nasıl etkileyeceğinizi iyi biliyorsunuz. Gönül eğlendirmek sizin alanınız. Bu da size potansiyel bir eşle tanışmak için pek çok fırsat veriyor. Ancak o kişinin yakalanması zor biri olacağı kesin. Çünkü siz bağımsız ruhlara ilgi duyuyorsunuz. Bu, eş burcunuz Kova nın etkisidir. Hatta Güneşi o burçta olan biriyle harika bir çift olabilirsiniz. Diğer ateş burçları Koç ve Yay la ortak pek çok yönünüz var ama bir Aslan burcuyla sahneyi paylaşmak zor olabilir. İkizler ve Terazi, sizinle entelektüel uyum içindeler ancak bir Boğa veya Akrep size fazla düşkün olabilin.
İlgili ve heyecanlı bir ebeveyn olarak çocukların aktivitelerinden özellikle yaptıkları sporlardan keyif alıyorsunuz. Çocuklarınızın deneyim ve bilgilerini artırmak için onları öğrenmeye teşvik ediyorsunuz. Ama bazen çocuklarınızın sizi yönetmesine izin veriyor, tavrınızı koyarak daha etkili olabilecekken teslim oluyorsunuz. Arada bir onları şımartabilirsiniz ancak her zaman değil. Aile konusunda derin duygularınız var ve büyük olasılıkla çocukluğunuzda bir akrabanız sizin üzerinizde büyük etki bıraktı. Genel anlamda aileyle ilgili konuların özel kalmasına gayret ediyorsunuz ve evde size ayrılmış bir alan var. Bazen bu sadece rahat bir koltuk bile olabilir.
Ocak ayının ilk yarısında ikili ilişkiler sizin için ön planda olacak. Bu günlerde evlilik, nişan gibi önemli konularda kararlar alabilir, ilişkinizi resmileştirmek amacıyla yeni adımlar atabilirsiniz.
Sevdiğinizin veya eşinizin size karşı olumlu tavırlar takınacağı bu dönemde uzun vadeli ilişki planları yapmanız veya ilişkinizin temellerini sağlamlaştırmanız mümkün. Bu tarihlerde evliliğinizde yaşanan sorunları çözmek için de barışçı adımlar atabilirsiniz.
Ocak ayının ikinci yarısında ise duygusal anlamda oldukça hassas ve romantik bir hal alabilirsiniz. Bu da zaman zaman acı çekmenize neden olabilir. Bu hassasiyet altında yoğunlaşan duygular ve artan istekler tutku dolu beraberlikler yaşamanıza neden olabilir.
Bu etki altında partnerinize aşırı sahiplenici davranabilir, gereksiz endişe ve kuruntular yüzünden kıskanç tavırlar sergileyebilirsiniz. Bu tavrınızın, onu sizden uzaklaştıracağını aklınızdan çıkartmayın.
Fakat 15 Şubat- 5 Mart arasında oldukça hareketli neşeli ve canlı bir hal içinde olacaksınız. Bu durumun size cinsel çekicilik kazandırması mümkün. Bu değişim ilişkinizi olumlu yönde etkileyecek. Bu günlerde yurt dışı bağlantılı konular, yolculuklar, eğitim ve hukuksal konular daha fazla gündeminizde olabilir.
Geri giden Venüs etkisiyle sorunlar artacağından ilişkinizde huzuru yakalamak zorlaşabilir. Aslında olaylara kendinizi kaptırmak yerine uzlaşmacı bir tavırla yaklaşmalısınız.
Genellikle Venüs’ün geri gittiği zamanlarda yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, yeni bir ilişkinin geleceği ile ilgili kararlar vermek çok başarılı sonuçlar vermeyeceği için bu konudaki girişimleri ertelemeyi tercih edebilirsiniz.
Mayıs sonları ve Haziran başlarında meydana gelen tutulmalar da dost çevreniz, sosyal hayatınız ve aşk hayatınızla ilgili konularda sizi etkileyecek.
Bu olaylar duygularınız üzerinde etki meydana getirebilir ve ilişkilerinizle ilgili değişimlere sebep olabilir. Bu dönemlerde de ilişkilerle ilgili yeni başlangıçlar yapmaktan kaçınmanız daha olumlu olabilir.
Venüs Haziran’dan itibaren düzeliyor. Bu dönemde geçmiş ilişkilerinizle ilgili sorunların çözümlenmesiyle rahata kavuşacaksınız. Yeni ilişkileriniz açısından da gelişmelerin daha rahat ilerleyeceği bir süreç içinde olacaksınız.
2013 Başak Burcu Aşk Hayatı
Başak burcu titizliği ve mükemmeliyetçiliği ile tanınır. Çok çalışkan oldukları için, görev olarak kabul ettikleri her alanda başarıya ulaşabilirler. İşlerinde çok detaycı davranırlar. Gözlerinden hiçbir şey kaçmaz ve yaptıkları işle beğeni toplarlar. Eleştirel ve seçici bir yapıya sahip oldukları için, herhangi bir şeyi beğenmeleri ve övmeleri zordur. Konuşkan oldukları için muhabbetleri ile kendilerini sevdirirler.
Temizlik ve düzen konusunda da çok titizdirler. Bulundukları yerin temiz ve derli toplu olmasını isterler. Sağlıklarına düşkün Başak kadını ve erkeği, sürekli kendilerini kontrol eder ve en küçük bir aksaklıkta doktora gitmeyi tercih ederler. Mantıklı oldukları için, her zaman doğru kararı vermeye çalışırlar.
Kararlarınızı 17 Mart’tan sonra verin…
2013 yılına çok iyi bir başlangıç yapabilir ve işlerinizde başarılı olabilirsiniz. 23 Şubat iletişim gezegeni ve aynı zamanda burcunuzun gezegeni olan Merkür geri hareketine başlayacak. Bu dönemde işlerinizde ve beklediğiniz haberlerde gecikme olabilir. Yavaşlama ve aksaklıklar yaşayacağınız için önemli yatırımlarınızı 17 Mart’tan sonraya bırakın, daha doğru olur.
15 Mayıs itibariyle iletişiminiz hızlanacak ve yeni anlaşmalar yapabileceksiniz. 26 Haziran’da Merkür ikinci kez geri hareketine başlayacak. Bu geri hareket yine işlerinizi aksatabilecek! 20 Temmuz’da düzelecek olan Merkür, özellikle ailenizle ve evinizle ilgili gelişmeler yaşamanıza sebep olabilir. Yeni bir ev alabilir ya da yeni bir eve taşınıp adresinizde değişiklik yapabilirsiniz.
Bu adres değişikliği evlilik kararıyla da gerçekleşebilir. Bu tarih itibariyle aile kurma konusunda daha istekli olabilirsiniz. 21 Ekim’de üçüncü kez gerçekleşecek Merkür geri hareketinde geçmişteki gizemli konuların çözümünü bulabilecek ve kendinizi eski sorunlardan arındıracaksınız.
Aşkta şanslı günler sizi bekliyor
Aşk hayatınızda, 9 Ocak tarihinden itibaren ciddi gelişmeler yaşanabilir. Devam eden bir ilişkiniz varsa evlilik kararı alabilirsiniz. Yalnızsanız, yalnızlıktan bıkıp bu durumu değiştirmek için arayışa geçebilirsiniz. Çünkü arkanızda size destek olacak partnere ihtiyaç duyabilirsiniz. Tarihler 26 Şubat’ı gösterdiğinde aşk hayatınızda daha keyifli gelişmeler olabilir. Çünkü sevdiğiniz kişiyle romantik ve keyifli bir dönem yaşamaya başlayabilirsiniz.
Aşkta şanslı olacağınız bu dönemde, çok fazla birliktelik teklifi alabilir, her konuda aranılan kişi olabilirsiniz. 22 Temmuz’da popülerliğiniz yeniden artabilir. Hem arkadaşlarınız hem de aileniz tarafından her konuda desteklenebilirsiniz. Aşk hayatınızda en uyumlu olacağınız burçlar Boğa, Oğlak, Akrep ve Yengeç olacaktır. Her ne kadar kişilik olarak çok çatışma yaşayacak olsanız da Balık burçları sizi etkileyebilir. 15 Ekim’de kendinizi daha iyi ifade edebilecek ve daha cesur olabileceksiniz. Bu cesaretiniz, hem iş hayatınızda hem de özel hayatınızda öne çıkmanızı sağlayacak.
Sindirim sisteminize dikkat!
Bu yıl sağlığınızla ilgili sindirim sisteminize dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle bağırsaklarınız çok hassas olabilir. Psikolojiniz de çok hassas olacağı için sinirlerinize hakim olmalı ve dinlenmeye vakit ayırmalısınız. Özellikle şubat ve aralık aylarında sağlık kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.
İşinizi ya da evinizi değiştirebilirsiniz
25 Nisan tarihinde Akrep burcunda gerçekleşecek parçalı ay tutulması eğitim hayatınızı ve yolculuk kararlarınızı etkileyebilir. 25 Mayıs’ta ise gölgeli ay tutulması Yay burcunda. Bu dönemde ailenizle ya da evinizle ilgili ani gelişmeler olabilir. Bazı bitişler yaşayabileceğiniz bu dönemde, iş ya da ev adresinizde değişiklik yapabilirsiniz. 19 Ekim’de yine bir gölgeli ay tutulması olacak ve bu kez Koç burcunda gerçekleşecek. Dış görüşünüzde bazı değişlikler yapabilirsiniz. Bu değişiklikler kilo alımı, saç dökülmesi, vücut geliştirme ya da zayıflama olabilir.
evlilik kararı alabilirsiniz
10 Mayıs’ta Boğa burcunda güneş tutulması olacak. Bu durum özel hayatınızı ve ikili ilişkilerinizi etkileyebilir. Bu dönemde yalnızsanız karşınıza aşık olacağınız yeni biri çıkabilir. Hayatınızda biri varsa o kişi ile evlilik kararı alabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili önemli bir yatırım ya da ortaklık yapabilirsiniz. Eşiniz ya da ortağınız varsa, onlarla ilişkiniz kuvvetlenebilir. 3 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek güneş tutulması para durumunuzu ve alacaklarınızı etkileyebilir. Elinize miras ya da tazminat geçebilir. Yine bu dönemde eşinizin ya da ortağınızın kaynaklarından yararlanabilir ve para kazanabilirsiniz.
Bu tarihlere dikkat! Sıkıntı yaşanabilir: 14-15-16 Ocak, 11-12-25 Şubat, 10-11 Mart, 7-8-25 Nisan, 4-5-31 Mayıs, 1-23-27-28 Haziran, 25-26 Temmuz, 22 Ağustos, 18-19 Eylül, 15-16 Ekim, 11-12-17 Kasım, 8-9-10 Aralık.
İşte yılın en şanslı günleri: 2-3-11-29-30 Ocak, 25-26-27 Şubat, 25-26 Mart, 21-22 Nisan, 10-18-19-20 Mayıs, 15-16 Haziran, 8-12-13 Temmuz, 8-9- 10 Ağustos, 4-5-6 Eylül, 2-3- 29-30 Ekim, 3-25-26-27 Kasım, 23-24 Aralık.
2013 Terazi Burcu Aşk Hayatı
Terazi Burcu 2013 Aşk Hayati
Çoğu Terazi burcu, eşi olmadan bir hayat düşünemez ve eşiniz olmadan kendinizi yarım kalmış hissedersiniz. Ancak birlikteliğe bu kadar alışmış biri için arkadaşlarınızın da yer aldığı grup aktivi-telerinden keyif alıyorsunuz. İletişim kurma ihtiyacınızı paylaşan insanlarla olmayı tercih ediyorsunuz ve mantıksal uyuma büyük önem veriyorsunuz. Gece geç saatlere kadar devam eden sohbetlerde sevgi ön plana çıkabilir. Ama siz sevgiyi karasevdayla karıştırabilir ve bir anda kendinizi ciddi bir beraberlik içinde bulabilirsiniz. O yüzden bir insanın gerçekten ruh eşiniz olup olmadığına kadar verirken her şeyi zamana bırakın. Karşıt burcunuz Koç ile birlikte olabilirsiniz. Diğer ateş burçları Aslan ve Yay da ilginizi çekebilir. Sizin gibi hava burçları İkizler ve Kova ile ortak yönleriniz olabilir ancak bir Yengeç veya Oğlak ile yaşam engebeli olacaktır.
Arkadaşlarınıza sadıksınız ve etkili insanlardan oluşan geniş bir çevreniz olduğu için gurur duyuyorsunuz* Sosyal ortamlarda popüler olmanızın bir sebebi, herkese kendilerini rahat ve ilginin merkezi gibi hissettiriyor olmanızdır. Arka bahçenizde mangal da yapsanız, resmî bir yemek de düzenleseniz, dostlarınızı zarif, şık ve klas bir ortamda ağırlıyorsunuz» Pek çok Terazi burcu insanı kulüp ve organizasyonlara katıldığından geniş bir tanıdık kitlesine sahiptir.
2013 Ocak ayının ilk yarısında size mutlu olma arzularınız ön plana çıkıyor. Kalbiniz boşsa âşık olmak veya sevdiğinizle daha yoğun paylaşımlar için içinizden yükselen arzular sizi harekete geçirecek.
Duygusal anlamda biraz daha özgür olmayı isteyebilir, hatta zaman zaman isyankârca hareket edebilirsiniz. Bu dönemde her zaman yaptıklarınızdan farklı şeyleri deneyebilir, ilginç ortamlara, ilginç gruplara katılabilirsiniz.
Bu hareketlilik sizi arzuladığınız aşka veya sevgilinizle daha coşkulu bir beraberliğe götürebilir. Bu dönemde ilginç ve sıra dışı kişilere kapılabilir veya sevdiğinizle ilişkinizi daha coşkulu yaşayabilirsiniz. Bu arada isyankâr duygularınız sizi başkalarının onaylamadığı ilişkilere de yöneltebilir veya düzgün devam eden ilişkiniz bir anda bitirmek isteyebilirsiniz.
kinci yarısı sizin için ilk yarısı kadar eğlenceli ve hareketli geçmeyecek. Yapmak zorunda olduğunuz yoğun günlük işlerinize dönebilirsiniz.
sağlık konuları ve sizden yardım isteyen kişiler yoğunluğunuzu arttırabilir. Bu arada sağlık kuruluşunda çalışan kişilerle yakınlaşabilir, duygusal kıpırdanmalar hissedebilirsiniz.
8 Şubat – 6 Mart arasında ikili ilişkileriniz önemli olmaya başlıyor. Eşiniz veya sevdiğinizle sevgi dolu paylaşımlarda bulunabilir, ilişkilerinizde uzlaşmacı davranabilirsiniz. Bu arada ilişkilerinizde zorlayıcı durumlar yaşanması da mümkün. Özellikle 8-17 Şubat tarihlerinde ilişkilerinizle ilgili beklenmeyen durumlarla karşılaşma riskiniz var. Ayrılıklar, kopmalar yaşanabilir.
Onlarla sadece dostluk amaçlı güzel ilişkiler kurabilirsiniz tabii ki ama yeni bir aşkın heyecanına kendinizi kaptırmanız da çok mümkün. Eğer kalbiniz boş değil ve güzel giden bir ilişkiniz varsa bütün bu etkinlikleri sevdiğinizle birlikte yapmak ilişkinizi olumlu yönde ilerletecek.
Haziran 2013 yılından itibaren geri giden Venüs etkisiyle macera arayışlarınız biraz daha devam edecek. Yaklaşık iki ay sürecek bu dönemde aşkı ve sevgiyi bulmak için daha fazla çaba gösterebilirsiniz.
Yurt dışında veya yolculuk sırasında başlamış fakat tamamlanmamış bir aşk macerasının tekrar gündeme gelmesi mümkün.
Bu süreçte özellikle eski ilişkilerinizle ilgili sorunlarla yüzleşmek durumunda kalabilir veya devam eden ilişkilerinizle ilgili problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu dönemde bitmiş olan bir ilişkiniz yeniden canlanabilir. Fakat geri giden Venüs etkisiyle sorunlar artacağından ilişkinizde huzuru yakalamak zorlaşabilir.
29 Ekim – 23 Kasım arasında harika bir döneme giriyorsunuz. Son derece sıcakkanlı, sevimli ve olumlu olacaksınız. Bu haliniz bir anda çevrenizdeki insan kalabalığınız arttırabilir. Herkese çekici gelebilir, son derece iyi ilişkiler içinde olabilirsiniz.
Yeni aşklar için uygun bir dönem. Özellikle Kasım başlarında birdenbire başlayan sürpriz aşklar veya sürpriz kararlar olabilir. Bu dönemi iyi değerlendirebilirseniz sevdiğinizle de çok olumlu ilişkiler içinde olacaksınız. Öte yandan eğer haritanız da sert etkiler varsa ani ayrılıklar, ani gerginlikler gibi bazı olumsuzluklar da mümkün.
2013 Yay Burcu Aşk Hayatı
Yay Burcu 2013 Aşk Hayati
2013 yılına başlarken, ilişkilerinizle ilgili değişimler yaşamaya da hazırlanın. Bu yıl tutulmalar sizi en çok kişisel alanlar ve ilişkiler konularında etkileyecek. Sizin veya karşımızdaki kişinin hayatında önemli başlangıçlar ve girişimler söz konusu olabilir. Birbirinizi karşılıklı olarak etkileyebilirsiniz.
Özellikle Mayıs- Haziran ve Kasım- Aralık döneminde bu etkileri daha fazla hissedebilirsiniz. Bu değişimler yepyeni bir ilişkiye adım atmak olabileceği gibi mevcut ilişkinizin farklı bir yönde ilerlemesi şeklinde de olabilir. Siz de ilişkileriniz aracılığıyla daha olgun ve farklı bir bilinç haline geçerek aşama kaydedeceksiniz. 19 Şubat’tan itibaren aşk hayatınız hareketleniyor. Duygusal olarak oldukça heyecanlı ve atak olacağınız bugünlerde hoşlandığınız kişilerle kolayca iletişim kurabilirsiniz.
Bulunduğunuz neşeli ortamlarda son derece doğal ve çocuksu halinizle dikkat çekeceksiniz. Yeni ilişkiler ve yeni başlangıçlar için uygun bir dönemdesiniz ama duygularınız çok hızlı değişim gösterebilir ve verdiğiniz kararlardan kısa bir süre sonra vazgeçebilirsiniz.
5 Mart- 4 Nisan arası sizin için biraz sıkıntılı geçebilir. Bu dönemde günlük işler ve sağlık konularıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu yoğunluk yüzünden sevdiğinizi ihmal etmemelisiniz.
Bu sıkıntılı dönem 4 Nisan’dan itibaren değişiyor. Bu günlerde ilişkilerinize tekrar gereken önemi vereceksiniz.
Olumlu tavırlarınızla sevdiğinizi mutlu edebilir, bir süredir devam eden ilişkinizle ilgili evlilik, nişan gibi önemli kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde eğer ilişkinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız barışı sağlamak için de harekete geçebilirsiniz.15 Mayıs’tan sonra geri hareket etmeye başlayan Venüs’ün etkisiyle eski gönül meseleleriniz sık sık gündeme gelebilir.
Yaklaşık iki ay sürecek bu dönemde eski ilişkilerinizle ilgili sorunlarla yüzleşmek durumunda kalabilir veya devam eden ilişkilerinizle ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bitmiş olan bir ilişkiniz yeniden canlanabilir.
Geri giden Venüs etkisiyle sorunlar artacağından ilişkinizde huzuru yakalamak zorlaşabilir. Aslında olaylara uzlaşmacı bir tavırla yaklaşırsanız, sevdiğinizle barış yapmak ve sorunlarınızı çözümlemek için çok uygun fırsatlar bulabilirsiniz.
Bu arada Venüs’ün geri gittiği zamanlarda yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, yeni bir ilişkinin geleceği ile ilgili kararlar vermek çok başarılı sonuçlar vermeyeceği için bu konudaki girişimleri ertelemeyi tercih edebilirsiniz.
Mayıs sonları ve Haziran başlarında meydana gelen tutulmalar da ilişkileriniz ve ilişki anlayışınızla ilgili değişimlere sebep olabilir. Bu dönemlerde de ilişkilerle ilgili yeni başlangıçlar yapmamayı tercih edebilirsiniz.29 Ekim-23 Kasım arasında sosyal hayatınız çok hareketleniyor. Bu dönemde dost toplantıları, organizasyonlarda aktif rol alabilirsiniz. Diplomatik tavırlarınız ve organizasyon yeteneğiniz başkalarının beğenisini kazanacak. Bu size yeni ilişkiler kurma fırsatı verebilir. Bulunduğunuz ortamlarda karşınıza çıkacak fırsatları kaçırmamaya çalışın. 3 Kasım döneminde karamsar, yalnız ve içine kapanık bir ruh hali size hiç yakışmayacak. İçinde bulunduğunuz durum zor olsa bile kendinizi buna kaptırmak yerine dikkatinizi farklı konular vermelisiniz.
Üstelik 28 Kasım’da yaşanacak tutulma da olayların kendi kontrolünüzde olmayacağını işaret ediyor. Her şeyi zamana bırakmak ve kabullenmek iyi bir çözüm olabilir. Bu tutulmanın etkisiyle hayata bakışınız değişebilir.
2013 Oğlak Burcu Aşk Hayatı
Ocak ayının ilk yarısında istekleriniz artıyor. Bu günlerde uzun zamandır düşündüğünüz şeylere sahip olmak için harekete geçebilirsiniz. Maddi açıdan değerli şeylere sahip olmak isteyebilir veya sevdiğiniz için bu tür şeyler alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi elinizde tutmak için harcadığınız paraya acımayacaksınız. 1 Mart- 14 Nisan arasında aşık olmaya hazır bir ruh hali içinde olacaksınız. Keyifli ortamlarda bulunmak sizi mutlu ederken, buralarda karşılaşacağınız kişilerle duygusal paylaşımlar içinde olmak mutluluğunuzu daha da arttırabilir.
Sempatik ve sıcak tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Böylece bulunduğunuz ortamlarda yeni ilişkiler kurmanız veya devam eden bir ilişkiniz varsa ilişkinizi daha sıcak aşamalara taşımanız kolay olacak.
24 Nisan’dan itibaren günlük işler siz yorabilir. Fakat yapmak zorunda olduğunuz bu işler yüzünden çok istemenize rağmen sevdiğinizle görüşemeyebilir veya ona yeteri kadar ilgi gösteremeyebilirsiniz. Bu aranızda bazı sorunlara yol açabilir.
Üstelik 15 Mayıs’tan sonra geri hareket etmeye başlayan Venüs’ün etkisiyle eski gönül meseleleriniz veya ilişkinizde yaşadığınız eski sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Yaklaşık iki ay sürecek bu dönemde eski ilişkilerinizle ilgili sorunlarla yüzleşmek durumunda kalabilir veya devam eden ilişkilerinizle ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bitmiş olan bir ilişkiniz yeniden canlanabilir.
Geri giden Venüs etkisiyle sorunlar artacağından ilişkinizde huzuru yakalamak zorlaşabilir. Aslında olaylara kendinizi kaptırmak yerine uzlaşmacı bir tavırla yaklaşmalısınız.
Genellikle Venüs’ün geri gittiği zamanlarda yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, yeni bir ilişkinin geleceği ile ilgili kararlar vermek çok başarılı sonuçlar vermeyeceği için bu konudaki girişimleri ertelemeyi tercih edebilirsiniz. Mayıs sonları ve Haziran başlarında meydana gelen tutulmalar da duygularınız üzerinde etki meydana getirebilir ve ilişkilerinizle ilgili değişimlere sebep olabilir. Bu dönemlerde de ilişkilerle ilgili yeni başlangıçlar yapmamayı tercih edebilirsiniz.
Venüs 27 Haziran’dan itibaren düzeliyor. Bu dönemde geçmiş ilişkilerinizle ilgili sorunların çözümlenmesiyle rahata kavuşacaksınız. Yeni ilişkileriniz açısından da gelişmelerin daha rahat ilerleyeceği bir süreç içinde olacaksınız.
8 Ağustos- 7 Eylül arasında ise sıcak, sevimli, sevgi dolu ve kibar bir tavır içine girebilir, olumlu halinizle herkesin sevgisini kazanabilirsiniz. Bu da ilişkinizde yaşadığınız sorunların çözülmesini sağlayabilir. Meydana gelen olumlu gelişmeler moralinizi düzeltecek. Öte yandan yeni ilişkiler kurmanız açısından da oldukça şanslısınız.
4-29 Ekim arasında yurt dışı bağlantılı konular, yolculuklar, eğitim ve hukuksal konular ön plana çıkıyor. Bu günlerde sevgiliniz veya eşinizle tatil programları yapabilir, katıldığınız uzun yolculuklarda oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Yeni arayışlar, yeni aşk maceraları yaşamak için uygun fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda sizi duygusal anlamda heyecanlandıracak yabancılarla karşılaşmanız ve sizin için hoş macera sayılabilecek ilişkiler içine girmeniz mümkün.
29 Ekim-23 Kasım tarihlerinde iş ve kariyer hayatınız önemli hale geliyor. Bu dönemde özellikle iş ve sosyal çevrenizde önemli sayılabilecek kişilerin görüşlerine çok önem verebilir ve onların onaylayıp beğeneceği kişilerle duygusal bağlantılar kurabilirsiniz.
2013 Kova Burcu Aşk Hayatı
Kova Burcu 2013 Aşk Hayati
Sevgili Kovalar 2013 yılının Ocak ayının ikinci yarısında ise duygusallıktan daha fazla maddi konulara odaklanabilir, sahip olduklarınızı arttırmak adına yatırımlar ve harcamalar yapabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz ve değer verdiğiniz şeyler için de kesenin ağzını açmanız gerekebilir. Sevgilinize hediye alabilir veya ilişkinizi daha iyi bir konuma getireceğine inandığınız konuda parasal harcamalar da bulunabilirsiniz.
14 Şubat- 16 Mart döneminde iletişim becerilerinizin arttığı günlerdesiniz. Oldukça hareketli neşeli ve canlı bir hal içinde olacaksınız Bu durumun size cinsel çekicilik kazandırabilir ve ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyebilir. Yakın arkadaşlar veya yakın çevrenizde oturan kişilerle aniden başlayan sürpriz aşklar yaşamanız mümkün. Veya aşk hayatınızla ilgili yaşadığınız beklenmedik değişimlerin yakın çevreniz tarafından sürpriz olarak nitelendirilmesi de mümkün.
Sonuç olarak bu değişimlerden olumlu yönde etkilenebilirsiniz. Bu günlerde kısa yolculuklara çıkabilir, yakın çevrenizden kişilerle birlikte olabilirsiniz. Sevgiliniz veya eşinizle birlikte yapacağınız gezilerde sizi mutlu edecek gelişmelere hazır olun.
5 Nisan – 24 Mayıs arasında ise sıcak ve samimi bir aile ortamında huzuru arayabilir, bütün sevdiklerinizle bir arada olabilirsiniz. Ailenizle birlikte katılacağınız ortamlarda keyifli vakit geçireceksiniz. Bu huzurlu ortamda sevdiğiniz kişiden söz edebilir ilişkiniz için onay alabilirsiniz.
Yaklaşık iki ay sürecek bu dönemde eski ilişkilerinizle ilgili sorunlarla yüzleşmek durumunda kalabilir veya devam eden ilişkilerinizle ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bitmiş olan bir ilişkiniz yeniden canlanabilir.
Geri giden Venüs etkisiyle sorunlar artacağından ilişkinizde huzuru yakalamak zorlaşabilir. Aslında olaylara kendinizi kaptırmak yerine uzlaşmacı bir tavırla yaklaşmalısınız.
Genellikle Venüs’ün geri gittiği zamanlarda yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, yeni bir ilişkinin geleceği ile ilgili kararlar vermek çok başarılı sonuçlar vermeyeceği için bu konudaki girişimleri ertelemeyi tercih edebilirsiniz. 4-29 Ekim arası tutkularınız ve cinsel potansiyeliniz artıyor. Fakat yoğunlaşan duygular yüzünden biraz kıskançlık yapabilir, gereksiz endişe ve kuruntularla hem kendinizi ve sevdiğinizi üzebilirsiniz. Yasak aşkların da gündeme gelebileceği bu dönem sizin için biraz huzursuz geçecek.
14 Ekim-23 Kasım arasında macera arzularınız artıyor. Seyahatler, yabancı kültürler, uzak ülkeler gündeminizde olacak. Yabancı ortamlarda yabancı kişilerle tanışabilir, ilginç maceralar yaşayabilirsiniz. Veya sevdiğiniz kişiyle birlikte tatilprogramları yapabilirsiniz.
3 Kasım- 27 Aralık arasında tarihlerinde iş hayatı ve kariyer konularına yönelecek ve bu çevreden insanlarla daha yakın olacaksınız. Sosyal statünüzü yükseltecek kişileri kendinize daha yakın görebilir ve onlarla yakın ilişkiler kurabilirsiniz.
2013 Balık Burcu Aşk Hayat
Balik Burcu Aşk Hayati 2013
2013 yılın ilk altı ayında, ilişkilerle ilgili alanda hareket eden Mars, ilişkilerinizi canlandırıyor. Fakat bugünlerde ilişkiler konusunda sert ve tartışmacı olabilir, sevdiğiniz kişiyi çok fazla eleştirebilirsiniz. Eğer rakipleriniz varsa onlarla da çok fazla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da Mart ayına kadar ilişkilerinizle ilgili huzursuz gelişmelerin sizi etkileyeceğini işaret ediyor.
Sakin kalmaya ve olayları fazla büyütmemeye çalışın. Sinirli ve kavgacı bir tavır takınmak her türlü ilişkinizi zora sokabilir. Özellikle 23 Ocak-1 Nisan arasında geri giden Mars’ın etkisiyle ilişkilerinizde sorunlar artabilir. Ocak ayının ilk yarısında, karamsar duygular ve gönül kırıklığı içinde olabilirsiniz. Duygularınızı rahat ifade edememek kendinizi yalnız hissetmenize neden olacak. Bu arada sezgilerinizin oldukça artması sizin arkanızdan iş çevirenleri kolayca fark etmenizi sağlayabilir. Fakat olayları kontrol etmek için Ocak ayının ikinci yarısını beklemelisiniz.
Ocağın ikinci yarısında, kendinizi duygusal anlamda oldukça rahat hissedeceksiniz. Sevimli, fedakâr ve sıcak davranışlarınızla herkesin ilgisini üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Birkaç önceki çaresiz halinizden eser kalmadığı gibi istediğiniz her konuda size destek olacak birçok kişi bulabilirsiniz. Bu sevimli haliniz ilişkilerinizi de çok olumlu etkileyebilir. Yeni başlangıçlar yapabilir devam eden ilişkileriniz daha sıcak hale gelebilir.4 Nisan- 8 Ağustos arasında ise aile içinde sıcak duygusal paylaşımlar yakalayabilirsiniz. Fakat bu dönemde tartışmalardan uzak kalmalı, aile bireylerini ilgilendiren kararları başka zamana ertelemelisiniz. Aranızda fikir ayrılığı olacağı için uzlaşmak zor olabilir.
15 Mayıs’tan sonra geri hareket etmeye başlayan Venüs’ün etkisiyle eski gönül meselelerinizi ve gizli kalması gereken konuları gündeme taşıyabilir.
Yaklaşık iki ay sürecek bu dönemde eski ilişkilerinizle ilgili sorunlarla yüzleşmek durumunda kalabilir veya devam eden ilişkilerinizle ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bitmiş olan bir ilişkiniz yeniden canlanabilir.
Geri giden Venüs etkisiyle sorunlar artacağından ilişkinizde huzuru yakalamak zorlaşabilir. Aslında olaylara kendinizi kaptırmak yerine uzlaşmacı bir tavırla yaklaşmalısınız.
Genellikle Venüs’ün geri gittiği zamanlarda yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, yeni bir ilişkinin geleceği ile ilgili kararlar vermek çok başarılı sonuçlar vermeyeceği için bu konudaki girişimleri ertelemeyi tercih edebilirsiniz.
Mayıs sonları ve Haziran başlarında meydana gelen tutulmalar da dost çevreniz, sosyal hayatınız ve aşk hayatınızla ilgili konularda sizi etkileyecek. Bu olaylar duygularınız üzerinde etki meydana getirebilir ve ilişkilerinizle ilgili değişimlere sebep olabilir.
Bu dönemlerde de ilişkilerle ilgili yeni başlangıçlar yapmaktan kaçınmanız daha olumlu olabilir. Venüs Haziran’dan itibaren düzeliyor. Bu dönemde geçmiş ilişkilerinizle ilgili sorunların çözümlenmesiyle rahata kavuşacaksınız. Yeni ilişkileriniz açısından da gelişmelerin daha rahat ilerleyeceği bir süreç içinde olacaksınız.
3 Ağustos- 17 Eylül arasında aşk hayatınız hareketleniyor. Bu dönemde son derece etkileyici ve karizmatik kişilerle karşılaşabilir âşık olabilirsiniz. Fakat bu aşk sizin için çok kolay olmayacak haberiniz olsun. Tutku dolu yoğun duygular sizi çok etkileyebilir. 9 Kasım- 17 Aralık arasında macera arzularınız artıyor. . .Seyahatler, yabancı kültürler, uzak ülkeler gündeminizde olacak. Yabancı ortamlarda yabancı kişilerle tanışabilir, ilginç maceralar yaşayabilirsiniz. Veya sevdiğiniz kişiyle birlikte tatil programları yapabilir mevcut ilişkinizi daha sıcak bir hale getirebilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa çıkacağınız yolculuklarda karşılaştığınız kişilerden etkilenmeniz ve duygusal yakınlaşmalar yaşamanız da mümkün olabilir.
2013 Boğa Burcu Aşk Hayat
2013 Boğa Burcu Aşk Hayati
Sıcakkanlı ve şefkatli Boğa, burçlar kuşağının en duygusal burcudur ve siz tutkulu anlara önem verir, aşkla ilgili konuları ciddiye alırsınız. Hedefiniz bir ömür boyu bağlılıktır ancak bu zor olabilir çünkü kiminle birlikte olacağınız konusunda çok seçicisiniz. Bu gayet güzel ama ilk izlenimlerin her zaman doğru olmadığını da unutmayın. Bir şans verin, arzu ettiğiniz ruh eşinizle tanışabilirsiniz. Doğası gereği pozitif olan Boğa için önemli olan sevgide güven duymak ve karşı tarafa güvenmektir. Kıskançlığı sorun etmek yerine, korkularınızla gerçekçi bir şekilde yüzlesin.
Karşıt burcunuz Akrep ile mükemmel bir çift olabilirsiniz ve diğer toprak burçları Başak ve Oğlak ile bir sürü ortak yönünüz var. Yengeç ve Balık burçları, güneş enerjinizle uyumludur, ancak Aslan veya Kova burcuyla kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz.
Sevgili Boğalar 2013 yılının ilk aylarında yakın çevrenizdekiler için elinizden gelen her şeyi yapmaya hazır, merhametli ve düşünceli bir arkadaş yönü çizeceksiniz.Çoğu insan sizin verdiklerinizi hak ediyor ve ellerinden gelenin en iyisini olmak ve yapmak için çaba gösteriyorlar. Ama her zaman sizin iyi niyetliliğinizden çıkar sağlamaya çalışacak olanların da olduğunu unutmayın. Seçici olun ve iyi tanıdığınız insanlara güvenin.
Ev yaşamınızla gurur duyuyorsunuz ve sizi seven insanlara sadık ve bağlısınız. Aile bireyleri sizin için bir güven kaynağı ve siz de onlar için öylesiniz. Kendi alanınızda olduğunuzda, kendinizi evrenle bir hissediyorsunuz. Eviniz aynı zamanda egonuzun bir ifadesi ve siz evinizde kendinizi ve başarılarınızı yansıtmak için çaba sarf ediyorsunuz.
Boğa anne ve babalar çocuklarından çok şey beklerler; genelde gereğinden çok. Siz onlar için her şeyin en iyisini diliyor olsanız da bu onların özsaygısına zarar verebilir. O yüzden eleştirel olmak yerine, yapıcı olun, onlara kendi ilgi alanlarım keşfetmeleri için özgürlük verirken gayretlerini görün ve onları daha iyiye teşvik edin.
 
X