Burçların Özellikleri ( Genel )

Akrep: Bir Akrebin en sevdiği olursan eğer... İnan o olmak her şeye değer!

Yengeç: İnsanın canı en çok bir Yengecin kokusunun üstüne sindiğini fark ettiği an yanar... İşte bir Yengecin yokluğu en çok o zaman koyar!

Yay: Bir Yay Tüm hayallerini gerçek yapmayı da bilir bir insanın... Kaşınırsa tüm kâbuslarını gerçek yapmayı da bilir!

Boğa: Bir Boğayı koltukta güzellik uykusuna yattığı saatte rahatsız etmek kavga sebebidir!Bazen bir Boğa susar çünkü karşısındaki insanı uğraşmaya değer bulmaz!Sevdiği insandan haber alamayınca kafayı yer bir Boğa... Aklına ne kadar kötü şey varsa bir bir gelir!

Başak: Mükemmel değildir bir Başak... ama Eşsizdir !

Terazi: ama Bir Terazinin "Her şeyi" olmuş biri için zamanla onun "Hiç"i olmak çok üzücü bir şey...

Kova: Bir Kovayı sevmek; Tanrıdan her şeyden önce onu dilemek demek...

Oğlak: Bazı insanların hem Yarası, hemde Yara bandıdır bir Oğlak...

paylasim icin tesekkürler
okurken cok eglendim valla. Bazi cümleler zaten tam komedi olmus hemen kendimle sevgilimin burcunu kiyasladim. Bir cok özelligimiz tutuyor

Boğa: Sinirli bir Boğaya Canımlı Cicimli gevşek gevşek cümleler kurarsan yumuşamaz! Daha çok sinirlenir! Ciddi ol!
Gülmeye her zaman hazırdır bir Boğa! Yeter ki sen güldürmeyi bil!

ne kadar da doğru :) bir de kaşı gözü ayrı oynayan sevgilinin kaşıyla gözünün yerini değiştirmek.. gerçekten çok çok doğru :)

ben ve erkek arkadaşım ikimizde boğayız ve bütün dediklerin bize çok ama çok uyuyor:9

Akrep: Önce Kalbine Girersin bir Akrebin…Sonra kanına karışırsın…Kalbinin her atışında içinde dolaşırsın…ve adın Aşk olur işte o zaman senin

Seviyorum burcumu

Akrep: Tuhaf bir şeydir bir Akrebi sevmek... İnsan onu sevdiği her an onu kaybetmekten korkar.. Ama bil; bir Akrep kolay kolay kaybedilmez!

Akrep: Bazen sadece bir Akrep BİL diye "Seni Seviyorum" der! "Bende" demen için değil... Ayağını denk alman için!

Akrep: Sinirli bir akrebin sakinleşmesini istiyorsan çaba göstereceksin! Kendi haline bırakıp sakinleşmesini beklemeyeceksin! Yok öyle beleş

Akrep: Bir Akrebin intikamı acı olur! Öyle gıcık edip keyfine bakamazsın!

Akrep: Tuhaf bir şeydir bir Akrebi sevmek... İnsan onu sevdiği her an onu kaybetmekten korkar.. Ama bil; bir Akrep kolay kolay kaybedilmez!

Akrep: Bir Akrep "Sen Bilirsin" dediği zaman bu bildiğini yaptığında başın belaya girecek demek! Doğru

Akrep: Bir Akrep bilgisayarında veya Telefonunda masa üstü yaptıysa seni... Bil ki senin üstünde Bir insan yok onun kalbinde!

Akrep: Seni kendine saklar bir Akrep ve yaklaşan belasını bulur!

Akrep: Bir Akrebin en sevdiği olursan eğer... İnan o olmak her şeye değer!

Güzel analizler

Sevgilim ve ben Akrep

Burcum yengeç yükselenim terazi. Birbirine çok benzer özellikler :)

Terazi Burcu Kadını

Dikkat! Terazi burcu kadını baştan çıkarıcı ve romantik bir flört uzmanıdır ve size sunduğu konforla aklınızı başınızdan alabilir. Yemek pişirme alışkanlığı varsa muhtemelen bu işte de çok iyidir, şifalı bitkiler ve doğal aromatik otlardan anlar. Ayrıca, mum ışığı, taze toplanmış çiçekler ve rahatlatıcı, yumuşak bir müzikle ortamı da hazırlar. Yoldaşlıktan keyif alan romantik, şefkatli bir aşıktır. ve ilişki içerisinde gelişime her zaman açıktır.

Evi; rafine sanat, edebiyat ve müzik zevkini yansıtır. Müsrif olamayabilir, sahip olduğu parayı har vurup harman savunmayabilir ama alışveriş yaparken satın aldığı her şeyden fena halde keyif alır. Opera veya bale seviyorsa düzenli olarak temsillere gider, bu gibi harcamaları onun ruhunu besler. Bir müzik aleti çalabilir ya da satranca karşı özel bir ilgisi olabilir.
alıntı:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…