burçlarla ilgilenenlere, boğa burcu sevgilisi, kocası olan bayanlara soruyorum =)

nehir_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
429
54
68
Burçlara inanan kişilere soruyorum. Boğa burcu erkeği sevgilisi kocası olanlar memnunlar mı ? Boğa burcu erkeğinin çok iyi bir eş ve baba olduğunu biliyorum çokta düzgün karakterleri var ama sanırım biraz ağırlar her konuda. Yaşayanlardan fikirlerinizi almak istiyorum =))

Ben boga kadiniyim..boga nin kadinida erkegide genelde hep aynidir esine cok sadiktir.evine bagli yemegi seven ve lezzetli yapan.dediginiz gibi agir otoriter ve inattir sozunden caymaz kadinida erkegide benziyo yani canim

Burçlara inanan kişilere soruyorum. Boğa burcu erkeği sevgilisi kocası olanlar memnunlar mı ? Boğa burcu erkeğinin çok iyi bir eş ve baba olduğunu biliyorum çokta düzgün karakterleri var ama sanırım biraz ağırlar her konuda. Yaşayanlardan fikirlerinizi almak istiyorum =))

Canım yukselende etkilidir tabi ama eşim boğa ve çok hareketli yavaş asla değil. .kıskanç ve çok sadık derler ama kıskanç değil..o yüzden tamamen burcunu yansitmayabilir

benimde esim boga burcu kesinlikle cok sadık bir burc.Ama kıskanc degildir kesilikle. hatta can atarsın kıskansın diye:)) Yemege ayrıca yemegin sunulus tarzına cok onem verirler acıkmıssa hemen yemezse sinir kat sayısı cabuk artar.evine cocuguna baglı bir erkektir.kesinlikle koca olarak tavsiye edilecek bir burctur.tek dezavantajı sinirlendirmemek hos tutmak lazım.

benimde esim boga burcu kesinlikle cok sadık bir burc.Ama kıskanc degildir kesilikle. hatta can atarsın kıskansın diye:)) Yemege ayrıca yemegin sunulus tarzına cok onem verirler acıkmıssa hemen yemezse sinir kat sayısı cabuk artar.evine cocuguna baglı bir erkektir.kesinlikle koca olarak tavsiye edilecek bir burctur.tek dezavantajı sinirlendirmemek hos tutmak lazım.

Boğa burcu gerçekten ideal bir eş hoşlandığım kişi boğa burcu inş olur çok istiyorum, normalde sinirlenmez hiç beni kırmadı ve hayatımda güvendiğim tek erkektir. Ama bundan 3 hafta önce bir kavga ettik Allaaahhhh diyecek bişey bulamadım :)

Ben boğa burcuyum. Kendimi baz alarak yazıyorum. Eğer ilişkisinde aşıksa o kişi için her şeyi yapar. İnanılmaz bir fedakardır. Akla hayale gelmeyecek şeyleri ondan bekleyebilirsin. Rahatlıkla yapacaktır. Ve öyle bir sever ki sanırsın sonsuza kadar sevecektir. Kendisi bile öyle zanneder de ondan. Çok sabırlıdır. Öyle böyle değil. Böyle standart birisinin "aha kesin ilişki bitti " dediği yerde o hala inatla ilişkiyi devam ettirebilir. Bu şekilde sabreder sabreder saçma bişeyden sonra ilişki yi bitirebilir çünkü sabrı bitmiştir. Bunların dışında kıskançtır evet ama şöyle. Eğer sanna güveniyorsa uiç bir şekilde seni sıkıp boğmayacaktır. Yanında birisine baksan bile ciddiye almayacaktır Ama eğer ki güvenmiyor ve ya güveni bitmek üzwreyse işte o zaman gerçek boğayı görürsünüz. Dünyayı dar eder. O adam gider yerine sürekli hesap soran kuran kurcalayan biri gelir. Egoları yüksektir o kadar ki bir ilişkide ilk adımı atan o olmaz. Karşı taraftan bekler durur. Adım atması için o kişiyi ggerçekten istiyor olması gerekir. Eğer ilişki biterse de boşuna bir daha aramayın o çoktan kendi dünyasına dalmış sizi de çoktan silmiştir. Boğalara bir kere seviştikleriyle bir daha sevişmezler çünkü.

Çabuk parlar çabuk söner ama bir öfkesi vardır ki o öfke inatla birleşmesin hayatta bitmez. Uzaya gitsen yine bitmez o derece. Kin tutmaz ama çok merhametlidir. Arkadaş canlısıdır sohbet etmeyi sever ilk bir ortama girdiğinde ortamı gözlemler inceler duruma göre davranabilir (bu benim yükselendende kaynaklanıyor olabilir) aklıma başka bir şey gelmiyor. Bir de her şeyi merak eder. Ama çabuk sıkılır bundan dolayı çoğu işi merakı yarım kalır

aslında bu sayfaya üye olduktan sonra nişanlım niye kıskandığını belli etmiyo diye düşünrüken.cevaplarımdan biri burcundan ötürü mü acabydı.şimd bkıyorum da hakkayten bu boğalar kııskandıklarını beli etmiyo be.(neden ona bu güveni verdim ki :(
nişanlım kesinlikle her konuda harika ama evet sinir edip kızdırdığınızda gerçekten hayvan olan boğadan farkı kalmıyr ve sonra matadoruna aşık olan boğa kıvamına gelip yumuşayabiliyor.onu çok seviyorum.beni anlıyor.gözlerime bakarken onu çok seviyorum.beni beğendiğini biliyorum ve sevdiğini.kalpten kalpe bir yol var.ama sürpriz yapmaktan hiç anlamıyor.tamam.yeme içme-temizlik-evde güzel kadın.ilgili kadın seviyor ama benim de sürprizlere mutlu edilmeye ihtiyacım var.bu ardaa :40:çok cömerttirler.hiç para esirgediğini ya da kıskandığını görmedim ve en güzeli de çok temiz.oh mis kokulu tertemiz.Allah nazardan saklasın.giyimine önem verir.sadece kızdırmyacaksın.nasıl kızdırmam ki onu.ben bir ikizler kızıyım :)

Yazılanların hemen hemen hepsine katılıyorum sevgilim boğa burcu ve 3 yıldır birlikteyiz. Hem sevgisini hem de kıskandığını asla belli etmez hatta genel olarak duygularını belli etmz :) ilk başlarda yaptığım sürpriizlere aldığım hediyelere verdiği tepkiler beni daha çok şaşırtırdı sonra zamanla alışmaya başladım bu adamın mizacı bu diye kabullendm :) İyi bi baba olacağına eminim ama girdiği her ortamda mutlaka çocukalrın dkkatini çeker yılların babası gibi onların ihtiyaçlarını karşılayabilir ve onlarla vakit geçirmekten çok hoşlanır :) tek kötü yanı çok sert seviyo olması :) çok sevdiği insanı nasıl seveceğini bilemiyo vurarak ısırarak seviyo :) zavallı annesinin kolları mosmor :) :5:

Back
X