Saç Rengi ve Saç Boyama burcu binicinin saç rengiii ???

Doli

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
579
589
303
Antalya

kızlar saçlarım şu an açık kumral,küllü sarı gibi bişeyy.. bu çok hoş bir renk. nasıl elde edebilirim sizceee?? kızda çok güzel duruyor.bilen bilir burcu binici dürüyenin huruyesi.. !! yardım edin lütfen ..

bildiğin keatastane rengi bu şekerim. saçın açık tonda ise bir markanın kestanesini alıp uygula :?

bakır karamel gibi duruyor bana göre .. ama nasıl elde edebilirsin bi fikrim yok :18:

ben daha önce kumrala boyamıştım..ama aktı ve kendi renginden daha açık bi renk oldu böylee sarı sarıı..
bunu elde etmek için acaba biraz daha koyu tonları mı tercih etsemm ??? akar flnn :S

evet bu renk fındık kabuğu şuan saç rengim bunun aynısı.koyu sarı saçlarımın üzerine akaju kahve boyadım bir iki yıkamada bakır gibi bi renk oldu üzerinede fındık kabuğu boyadım şuan aynı bu renk ton farkı bile yok aynı.

tek boyamada halledemezmyim sence?? benimde saçlarım kumral,bi boya var üstündee o aktı gitti , böylee sarı sarı olduuu yaaa..
beyaz tenliyim zaten..solgun duruyormm.yakışır diye umuyorumm !!

aman ben zaten bidaha mı sarı fln aman aman diyorum kendime şimdi fındık kabuğunu direk boyarsan birazcık farklı olur çünkü bu renkte az miktar bakırlıkta var ben akaju kahvenn üzerine boyadığım için o bakırlıkta oldu.tek sefede yapmak istiyoasan fındık kahvenin içine biraz akaju kahve yada bakır karıştır yine bu rengi elde edersin ama çok katma tüpün beşte biri altıda biri kadar

bide renk ilk boyadığında koyu tutucak sakın telaş etme resimden bir iki ton kıyu olucak iki yıkamada akıp bu renk olucak.ben ilk fındık kahveye boyadığımda eyvah demiştim koyu oldu ama iki yıkamada akıp bu renk oldu

aslında boyaya iznim yok ama çok istiyorum,,malum yaş itibariyle biraz karşılar..
ama bu sene yaptığım boya aktı ve sarı sarı olunca hem istediğim renk olsun dedim,hem aksa da kendi saç rengime yakın bişeyy olurr diye düşündüm..
bide tenim beyaz,gözlerim açık kahverengi-ela gibi... yüzüme de gider mi acaba diye düşünüyorumm ?

kararımı vericemm,araştırıcam yine.

teşekkür ederim tavsiyelerin için..

cnm saçların sarıysa garnier kumralı dene derim fındık kabugu yaparsan turunculuk yapar mutlaka ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…