Burcu'nun Burun Ameliyatı :)

burcuasdasdasd

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
16
0
6
İstanbul
Ben burun operasyonu geçirmeye karar verdim arkadaşlar. Burnumda gözle görülür bi şekilde kemik var ve rahatsız oluyorum. bunun için biraz da birikim yaptım. Op. Dr. Nazmi Bayçın ile görüşmüştüm 23 mayısa randevumu aldımmm :)) mutluyum çok amaa sonrası biraz zor geçiyor ameliyatın biliyorum ama sabretmem lazm :) bazı sorunlar okuyorum amelyiat sonrası ama bilmiyorm ya. şişlik felanda oluyor uzunca bi süre. bunlrı en aza inidrmek için ne yapmak lazm? bide yatarken falan çok problem oluyor diyorlar... ne kadar zor olabilirki? bi yardım :)

geçmiş olsun şimdiden :)) Ben de Nazmi Beye oldum burun ameliyatımı :) inan çok rahat geçiyor :)

Ben burun operasyonu geçirmeye karar verdim arkadaşlar. Burnumda gözle görülür bi şekilde kemik var ve rahatsız oluyorum. bunun için biraz da birikim yaptım. Op. Dr. Nazmi Bayçın ile görüşmüştüm 23 mayısa randevumu aldımmm :)) mutluyum çok amaa sonrası biraz zor geçiyor ameliyatın biliyorum ama sabretmem lazm :) bazı sorunlar okuyorum amelyiat sonrası ama bilmiyorm ya. şişlik felanda oluyor uzunca bi süre. bunlrı en aza inidrmek için ne yapmak lazm? bide yatarken falan çok problem oluyor diyorlar... ne kadar zor olabilirki? bi yardım :)

Gezi parkı iş güç derken ancak girebildim :D. 2 hafta oldu. Dediğin gibi göz açıp kapayıncaya kadar geçti :)) bir süre kalıpla yaşamak zor oldu tabi ama alıştım :) şişlik ve morluk da düşündüğüm kadar çok olmadı :) Şimdi çok çok iyi hissediyorum

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Hiç korkma göz açıp kapayana kadar bitmiş olacak.Benimde bugün 4. günüm.

Back
X