Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Burcunun özelliklerini taşımayan teraziler?

deedoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
46
2
34
Bazen canım sıkıldıkça burcumun özelliklerini okuyorum x) ve birkaç şeyi benzetsem de bazı şeylerin hiç de benzemediğini görüyorum.

Mesela pek de sosyal sayılmam... İngilizce sitelerde bile partileri, kalabalıkları, sosyal olmayı sever, çok para harcar gibi şeyler görüyorum ama tam tersiyim aslında. Bir iki samimi dostum dışında da arkadaşlarım var ama o dostlarım dışında kimseyle takılmayı pek sevdiğim söylenemez, bu da yeni birileriyle bağ kurmayı zorlaştırıyor tabii ki x) Genelde evdeyim, çok nadir çıkıp bir şeyler yaparım hatta x)

En bilindik özelliği olan kararsızlık da bende pek yok doğrusu. Alışverişe çıkınca bir şey alması saatler sürer, çünkü karar veremez falan filan diyorlar ama hiç öyle değil. Hep ne istediğimi bilerek alışverişe çıkarım ve hemen alırım, hiç öyle uzun sürmez. Büyük olaylarda karar vermem zor olabilir belki ama kendimi tanımlarken 'kararsız' diyebilecek kadar da değil...

Başka da aklıma gelmedi henüz ama vardır mutlaka x) Benim gibi pek burcunun özelliklerini taşımayanlar var mı acaba?

Bunu başka terazilerle tanıştığımda da görüyorum, doğrusu pek ortak nokta bulamıyorum :S

konu açılalı birkaç ay olmuş ama; yükseleninizden kaynaklı olabilir :)