• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burcunuzun üzerinizdeki olumlu veya olumsuz etkileri neler?

Yükselen burcunuz akrep olabilir 🤣 basak burcunda genelde cekingenlik olmaz diye biliyorum✊🏻 müslüm gürses mi oooo façam elimde bekliyorum 😂
Evet bencede akreptir 🦂🤣
Çekingenlik aslında yokda kendimi koruma amaçlı sert tuğlalarım var onun dışında çok çılgınım ama adamına göre muamele devreye giriyor oda elimde değil malesef 🤣

Burcum yay. Olumlu ozelliğim moral bozuklugumun cabuk gecmesi. Olumsuz ozelliklerımden bazıları gerekli gereksiz herşeyi merak etmem ve düşündüğüm ve istediğim herşeyin hemen olup kontrol altında tutmak istemem 😎

Burcum yay. Olumlu ozelliğim moral bozuklugumun cabuk gecmesi. Olumsuz ozelliklerımden bazıları gerekli gereksiz herşeyi merak etmem ve düşündüğüm ve istediğim herşeyin hemen olup kontrol altında tutmak istemem 😎
Olumlu özellik yanlız on numaraymış aynısından bende isterim :KK36:

Bence sana kabaran bir şey var 😁
images (1).webp

Sana 3 vakte kadar 4.

Ağlarken birden bire gülmek gibi birseymi 😀
Yaa oyle de degıl tabı o delilik gibi gozukur😂 yanı bır olaya uzuldum mesela dımı iş yerınde aradan 3-4 saat vectıkten sonra modum oyle dusuk kalmıyor normal seyrıne gerı donuyorum gibi gibi😎

Yaa oyle de degıl tabı o delilik gibi gozukur😂 yanı bır olaya uzuldum mesela dımı iş yerınde aradan 3-4 saat vectıkten sonra modum oyle dusuk kalmıyor normal seyrıne gerı donuyorum gibi gibi😎
Ajjkıım beeende. Oturuyom ağlıyom ağlıyom bitiriyom kalkıp nevresimleri değiştiriyom.

Ajjkıım beeende. Oturuyom ağlıyom ağlıyom bitiriyom kalkıp nevresimleri değiştiriyom.
Merfem yaaa neden boyleyız bız bu ne demek oluyor bıgun hususı bunu yorumlatacagım bırilerıne inilcekse inilsin çocukluga 🙄🤣

Back
X