Bende 12 Martta anne oldum =))) Sezaryan ile doğum yaptım..Ben çok kilo aldım tam 22 kilokabızlık sorunum var hamilelikten önce de vardı hala da var
(( doğumda 7 kilo verdim..Doktorum 40 ın çıkana kadar 2 kilo daha verirsin dedi şişlerin ancak gider dedi..Şuan her durumda 15 kilo fazlam var..onun öncesinden kalan kilolarımı saymıyorum artık oy oyy..Geçen sene çikolata kistinden amelyat oldum ordan kalanlar nasıl gider hiç bilmiyorum.. Spor yapma gibi bir şansım da yok..Şuana kadar kaç kilo verdin
![]()
hayırlı olsn allah bağışlasın bebeğinizi:)
benm de aldığım kilo çok fazlaydı,seninkinden de fazla çok dert etme bence uğraşır veririz nolcak,yeterki durumu kabullenip kilolarla başbaşa kalmayalım

ben 52 ile hamile kaldm 78 ile doğuma grdm yani düşünn..
doğumdan 10 gn snra tartıya çıkma cesareti gösterebildm ve 69 kg ydm.
40ım bugn çıkıyor ve 65e düştm,bunun için herhangi bi çaba sarfetmedim ama..
dikkat etmeye daha 3 gn önce başladm,henüz bi fark yok sayılır 300 gr fln gtmiş,ama bu da bişey tabi,topu topu 3. gndym daha..
ya ben bol bol emziriyorum ve deli gbi su içiyorum spora henz ben de başlamadım ama yine de bunların fayda sağladını düşnyrm.
ama senin daha çok yeni bekle azck bi vücudn kendne gelsn,daha ödemin inmemiştr çnkü o yüzdn bozma moralini

cnm benim kuzeninnnn arkaarkada iki dogum yaptıı ilk bebegini dogurdu 4 ay sonra hamile kaldıı...neyse emzirdigi için baya bi kilo verdi iki çocuk emziriyordu çünküü..hamile kaldıgı kilodan 10 kilo daha zayıfladııı evdendigi zamandan daha zayıf fidan gibi olduu...tabiii iki tane bebek gece uykusuzlugu falanda yorgunluktan bşy yiyimemede etkiliyd bu durumda:)
evet ya emzrmek ve uykuszluk baya bi etkiliyo,ama arkadaşlardn kilo alanlarda var bu dönemde,süt olsn die bi dönem lohusa kadına ne bulunduysa ağzına tıkılma dönemi yaşatıyolar çnk. ama uyandm o gafletten

en çok süt yapan sey,su ,bitki çayları,yoğurt,süt..
yani bende böyle.
ama 2 bebek hakikatten zor iş,allah yardmcsı olsn walla

ben biriyle başedemiyorum daha el kadarken bile

bende çok fenayım .bebeğim 3.5 aylık ama malessef kilo veremiyorum .17 kilo aldım 7 si gitti 10 ki,lo benimle .zaten tombuldum halen tombulum .emzirmeye devam sık acıkıoryorum canım çok tatlı istiyor ama yemiyorum...
ay evet ya o tatlı krizleri zaten mahvediyo insanııı!
ama dur demek lazm bi yerde,ki ben tatlının süt yaptnaa da inanmıyorum,sadece susatıyo,e çok su içince çok süt oluyo,süt yaptığı iddia edilen tüm yiyecekler bence sadece çok susatan yiyecekler..
şu an benm 13 kilom var ama vericem,kararlıyım,anne olmak çok güzel,tarif edilemeyecek kadar muhteşem bi duygu ama anneliğin yanında bir de eşlik,sevgililik sıfatımız var ve herkes eşi kendisine çekici gelsn ister,dahası kendi kendimize de çekici gelmeliyiz,yoksa insanın endne olan güveni sarsılıyo ve psikolojikman da çok fena etkiliyo yani..
o yüzdennnnnn

zayıflayalımmmm

(tabi sağlıkla ve bebişlerin sağlıklarını da tehlikeye atmadan