• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burda biri var

canım bi arkadaşımın böyle gizemli bi sevgilisi vardı.hafta içi çatçat mesajlaşıyormuş ama akşamları,hafta sonları tık yok.her seferinde bi yalanlar söyleyip kızı ikna etmiş.bu evli olmasın sakın diyordum.yok kimliğini gördüm diyordu.bi gün bi kadın aramış kocamla mı birliktesin diye.şok olmuş.evliymiş meğer kadının eline geçmiş hat.kimliği sahtemiydi eskimiydi bilemem ama görmüş işte.seninkide öyle bi durum olabilir

kızlar sevgilimle hersey mukemmel gidiyordu birlikte balık tutmalar,film,izlemeler,düğünlere katılmalar..cok güzeldi hersey..yurt dısına gitti 12 günlüğüne..sonra geldi bazı hediyeler almış o hediyeler onu bana hatırlatıcakmıs...başarısızda değildi..hatırlatıyor da..malesef...kendisi geldi hediyeleri verdi ortada hiçbirsey yok iken kendisini bana hatırlatacak birçok sey yapmısken cumartesi memleketime gidicem dedi oky..12 saatlik yol.gitti en son 16:30 konustuk polatlıdayım hayatım görüşürüz aşkım kapatmam lazım dedi ben de bekliyorum gidince arıcak v.s diye pazartesi oldu hala ses yok ve whatsapp,telefon numaram herseyi engellemiş..ne ayrıldık dedi ne bitti dedi hiçbir sebep yok iken bugun sabit telfndan aradım mesgule attı v.s..ne yapmalıyım sizce

sadece ilk yorumu okudum. sevgilinizin
1) yurtdışına gittiğine emin misiniz?
2) memleketine gittiğine emin misiniz?

bence emin olmayın. çünkü ortada bariz bir yalan var.

evli değil arkadaşlar kimlik v.s. yanı biliyorum bu durumları benim yanımda cok fazla telefon karıstırmazdı hersey olması gerektigi gibiydi...sabah gitmeden yanıma geldi sonra bir baktım engellemiş hiçbir açıklama yapmadan telefonum bile engelli..msj attım ama ulaştımı ona onu bile bilmiyorum.

kimlikte evli olduğu yazmıyor olabilir. kimliğini evlenince değiştirmemiş olabilir... böyle bir olasılık da var

Bitmisişte ona küfretmek için bi yol bul vee rahatla .. hatırlama çöpe at..

Konu sahibi profesyonel fotoğraf makinemi ödünç vermiştim diyor.
Yani şuan alması gerek, o şeronunda vermesi gerek.
Ara başka numaradan zerre kadar umrunda olmadiğini makineni istediğini aksi takdirde malına konduğu için tutanak tutturacağını söyle bundan anlar ancak. Tutuşsun biraz

Hala ses yok.bu haftayı bi atlatalım bakalım neyapacak çok merak ediyorum.tüm sosyal bağlantıları sadece bana kapalı.

üç dört gün sonra geri döndüğünde arar seni merak etme.ama o zaman senin nasıl davranacagın önemli.densiz herif

msj atıp kusmak istiyorum içimde ne var ne yok ama msjım ona ulaşacagından da emin degilim..:KK43:
Başka bi n
kızlar sevgilimle hersey mukemmel gidiyordu birlikte balık tutmalar,film,izlemeler,düğünlere katılmalar..cok güzeldi hersey..yurt dısına gitti 12 günlüğüne..sonra geldi bazı hediyeler almış o hediyeler onu bana hatırlatıcakmıs...başarısızda değildi..hatırlatıyor da..malesef...kendisi geldi hediyeleri verdi ortada hiçbirsey yok iken kendisini bana hatırlatacak birçok sey yapmısken cumartesi memleketime gidicem dedi oky..12 saatlik yol.gitti en son 16:30 konustuk polatlıdayım hayatım görüşürüz aşkım kapatmam lazım dedi ben de bekliyorum gidince arıcak v.s diye pazartesi oldu hala ses yok ve whatsapp,telefon numaram herseyi engellemiş..ne ayrıldık dedi ne bitti dedi hiçbir sebep yok iken bugun sabit telfndan aradım mesgule attı v.s..ne yapmalıyım sizce
Sen evli değildi diyorsun ama arkadaşımın sevgiliside evliydi ve sahte kimlik kullanıyordu

üstüne düşme bekle dönünce seni arayacaktır tavrını koy

seni muhakkak arayacaktır. er ya da geç. önemli olan senin tavrın diğer arkadaşların da dediği gibi. sakın bırak o ulaşamasın sana.

Back
X