• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burda biri var

Insanin aklina bin bir turlu soru gelir..

Evlimidir ..
Nisanlimidir ..
Orda baskasimi var..

Varda var , sana donus yapacaktir kesinlikle.
Sende ozaman engelle onu.

hamilelik için şüphelendiğinizi yazmışsınız.umarım bu şahıs değildir.

Konu sahibi profesyonel fotoğraf makinemi ödünç vermiştim diyor.
Yani şuan alması gerek, o şeronunda vermesi gerek.
Ara başka numaradan zerre kadar umrunda olmadiğini makineni istediğini aksi takdirde malına konduğu için tutanak tutturacağını söyle bundan anlar ancak. Tutuşsun biraz

çok pahalıdır o makineler.onun için bile adam görüşmek istemiyor olabilir.görüşürseniz istersiniz makineyi.belki sattı.neler var neler

çok pahalıdır o makineler.onun için bile adam görüşmek istemiyor olabilir.görüşürseniz istersiniz makineyi.belki sattı.neler var neler
Evet kesinlikle, adam o sebepten bile iletişimi kesmiş olabilir ne gurursuzlar var ya
konu sahibi üstüne düşmeli eşyasının, kimse kolay kazanmıyor bosver demek olmaz

Ciddi misiniz ? :KK57::KK57: Bana çok korkutucu geldi bu durum , bir tuhaf hissettim . Merakla bekliyorum gelişmeleri .
Bence adam ya evli ya da sevgilisi var . Bu durum hiç mantıklı değil . Ya da kendisi ağır şizofren .

kızlar sevgilimle hersey mukemmel gidiyordu birlikte balık tutmalar,film,izlemeler,düğünlere katılmalar..cok güzeldi hersey..yurt dısına gitti 12 günlüğüne..sonra geldi bazı hediyeler almış o hediyeler onu bana hatırlatıcakmıs...başarısızda değildi..hatırlatıyor da..malesef...kendisi geldi hediyeleri verdi ortada hiçbirsey yok iken kendisini bana hatırlatacak birçok sey yapmısken cumartesi memleketime gidicem dedi oky..12 saatlik yol.gitti en son 16:30 konustuk polatlıdayım hayatım görüşürüz aşkım kapatmam lazım dedi ben de bekliyorum gidince arıcak v.s diye pazartesi oldu hala ses yok ve whatsapp,telefon numaram herseyi engellemiş..ne ayrıldık dedi ne bitti dedi hiçbir sebep yok iken bugun sabit telfndan aradım mesgule attı v.s..ne yapmalıyım sizce
Hayatında memleketinde biri var.

Nişanlı hatta evli bence..

merhaba,

bir hareketinize kızmış, öğrenmemesi gerekn bişey öğrenmiş olabilir mi?

yani evli değil diyorsunuz sırf orda bir sevgilisi var diye de böyle bişey yapılmaz ki, 27 yaşında adam sonuçta

çok kızdığı bir durum olup da böyle ortadan kaybolmayı seçmiş olabilir mi?

başka bir numaradan whatsappını kontrol edin girmiyor mu?
hiçbir platformda fb twitter gibi bir hesabı yok mu?
sadece kimliğine mi güveniyorsunuz?
çevresinden tanıdığınız birileri yok mu?

bu soruların hepsine verdiğiniz cevapta bir tek adamı tanıdığınızı keşfederseniz bence canınızı kurtardığınıza şükredin. nişanlı olabilir. bu yine de en hafifi olur. çok korkutucu.

Ya valla bende merak ettim aramam sebebini değil dönünce sizi mutlaka arayacaktir size atacagi yalanlari ve sizin bunlara kanip kanmadiginizi merak ettim

bence hiçbir şey yapma bekle bakalım eninde sonunda çıkar kokusu ....
kızlar sevgilimle hersey mukemmel gidiyordu birlikte balık tutmalar,film,izlemeler,düğünlere katılmalar..cok güzeldi hersey..yurt dısına gitti 12 günlüğüne..sonra geldi bazı hediyeler almış o hediyeler onu bana hatırlatıcakmıs...başarısızda değildi..hatırlatıyor da..malesef...kendisi geldi hediyeleri verdi ortada hiçbirsey yok iken kendisini bana hatırlatacak birçok sey yapmısken cumartesi memleketime gidicem dedi oky..12 saatlik yol.gitti en son 16:30 konustuk polatlıdayım hayatım görüşürüz aşkım kapatmam lazım dedi ben de bekliyorum gidince arıcak v.s diye pazartesi oldu hala ses yok ve whatsapp,telefon numaram herseyi engellemiş..ne ayrıldık dedi ne bitti dedi hiçbir sebep yok iken bugun sabit telfndan aradım mesgule attı v.s..ne yapmalıyım sizce

evli değil arkadaşlar kimlik v.s. yanı biliyorum bu durumları benim yanımda cok fazla telefon karıstırmazdı hersey olması gerektigi gibiydi...sabah gitmeden yanıma geldi sonra bir baktım engellemiş hiçbir açıklama yapmadan telefonum bile engelli..msj attım ama ulaştımı ona onu bile bilmiyorum.

Valla evli olup kimlikte bekar yazan da çok canım yani değiştrtmedikleri için öyle yazar sende öyle bekar sanırsın :110:
ince işler karıştırıyo da olabilir:110:

Valla evli olup kimlikte bekar yazan da çok canım yani değiştrtmedikleri için öyle yazar sende öyle bekar sanırsın :110:
ince işler karıştırıyo da olabilir:110:

ben olsam bende bi kimlikle inanmazdim. Kuzenim aynen dediginiz gibiydi degistirmedigi icin hayla bekar yaziyor :)

2 ay da ne kadar Tanıyacaksın? Bırakmış Gitmiş işte kurtulmuşsun,Sebebini niye arıyorsun. İhtimaller Ortada ya Evli,Yada nişanlı veya Başka biri...
Sonuç aynı... Boşver Gitsin Takılma!

son durum nedir? ses var mı adamdan? :KK14:

Back
X