Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam gitmezdim. Üstüne üstlük kocama da hesap sorardım. Ya anana sahip çık ya da ben yapacağımı bilirim. Bunları okuyunca çok sinirleniyorum. Annem bir laf eder durur. "Anneler kızlarına yüklenirken evde bekar kızdım. Annelerin bütün yükü aldığı zaman anne oldum; Kaynanalar zalimken gelindim. Gelinler zalimken görümceydim. Görümceler zalimken de gelindim." daha dahası varda lafın. İŞin esası anne niye böyle peki? diye sorduğumda da "ne bileyim kızdım, sustum alttan aldım, ne dedilerse yaptım, ben yaptıkça onlar üstüme bindi." dedi. Aman kardeşim sen böyle olma. Susma, ezdirme kendini. Sakın da gitme. Merak etme gitsen de yaranamazsın.
amandır yuvamdır esımdır annesıdır saygıdır gordugum terbıyedır derken hep bunlar oluyo hayatımda hep ıyı nıyetlı oldugum ıcın ınsanları kırmak ıstemedıgım ıcın ezıldım kullanıldım.ama artık umrumda degıl gercekten ıkı tane meslek var elımde hasta olsam neyın var dıye sormaz su halımle benı muhtac edıcekler anama.ıykı varsınız tskle