• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burda dost bildiin srgan otu, elini tuttumu bilki elin yanyor:(

canım annecin varsa kalk git annenin yanına ben tek başıma bakamıyorum bebeğe de rahat rahat kırkını çıkar ya da çağır annen gelsin görünsün bunlara bir bu nedir böyle yaa insan gelinne acımasa torununa acır yahu yorulup üzülüp sütün kesilirse nolcak hiç düşünmüyorlar mı

O nasıl bir düşüncedir yaa sen gidersin yenisi gelir:kızgın:
Kayınvalidenizden çok eşiniz hatalı ve haksız böyle davranmak ne haddine siz ona bir evlat vermişsiniz seven bir eş bunu söylermi sizi ezdirip sövermi yazıkki ne yazık..
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim kendinizi ezdirmeyin yaaa ne halleri vars agörsünler siz çocuğunuzla ilgilenin..

ya arkadasım hadı karsınızdakıler affedersınız essek de sız nıye ezdırıyorsunuz kendınızı..ısterse kırk kere cagırsın umrum olmaz lohusa halımle de normal halımle de..ogluyla evlendım dıye köle mı oldum ne bu ya..o zaman kocalarımız da kalksın bızım aılelerımızın kulu kölesı olsun bu ne adaletsızlık ne ınsanıyetsızlık böyle..
ama ıs bıraz da sızde bıtıyor arkadasım..dık durun ezdırmeyın kendınızı..sustukca tepenıze bınen böyle yenısı gelır deme cüretini bulan cok oluyor karısınızda sonra..caresız degılsınız arkdasım unutmayın care sizsiniz..lutfen kendınızı ezıp gecmeyın lütfen..

Bu devirde malesef ki iyilik yaparak yaranamıyorsun,sen yaptıkça onlar daha da istiyor ve bir kere yapmadığında alışkın oldukları için kötü durumuna yine sen düşüyorsun,en iyisi baştan kimseyi alıştırmamak.
Eşin seni kollamış olsaydı,biraz vicdan olsaydı kaynanan senden böyle birşeyi talep etmezdi,ya hem o da kadın değil mi,senin şu anda lohusalık döneminde neler çektiğini bilmiyor mu sanki?Gelip sana destek olacağına üstüne bir de iş bekliyor,bu nasıl bir vicdan,merhametsizlik?

ben olsam asla gitmezdim sonuçlarıda umrumdabile olmazdı deprasyona giriyom o karıyı görünce ben yaaaadelikafadulden

vay benim gariban anam vay.. karnı burnundayken yerleri hatır hatır elbeziyle ovdurulan anam... vay!
hadi benim anam çekeli 25 sene oldu, bu kaynanalar hiç mi değişmiyor yahu!!
karşı çıkın. yoksa ilerde benim gibi babanne katili adayları yetiştirirsiniz. okumuş kadınlar eğilmesin şu cahil kadınlara. hiçbir şey yapamazlar korkma güzel kardeşim. o erkeğimsi eşinin yaptığı da blöf. sen sor ben hepsini söyleyeyim. 25 senedir bekarken kaynana çektim ben. kimse aynıları yaşasın istemiyorum. çünkü çocuklar sandığınızdan çok etkileniyor.

Ben olsam gitmezdim. Üstüne üstlük kocama da hesap sorardım. Ya anana sahip çık ya da ben yapacağımı bilirim. Bunları okuyunca çok sinirleniyorum. Annem bir laf eder durur. "Anneler kızlarına yüklenirken evde bekar kızdım. Annelerin bütün yükü aldığı zaman anne oldum; Kaynanalar zalimken gelindim. Gelinler zalimken görümceydim. Görümceler zalimken de gelindim." daha dahası varda lafın. ıŞin esası anne niye böyle peki? diye sorduğumda da "ne bileyim kızdım, sustum alttan aldım, ne dedilerse yaptım, ben yaptıkça onlar üstüme bindi." dedi. Aman kardeşim sen böyle olma. Susma, ezdirme kendini. Sakın da gitme. Merak etme gitsen de yaranamazsın.

cnm bende doğumda öle olmustum hiç yatmadım bebeğim 3 günlükken küveze alınmıstı mecbur ayağa kalkıyodum küveze yatırıp kaldırıyodum fln neyse eve geldik sezeryanlıyım afedersin tuvalete oturamıyom kaynanam beni yatırtmadı kalk yürü açılırsın eşimde anasına uyuyo tabi anam böle yapar anam şöle iyisini bilir bigün cektim eşimi bak elimde mesleğim var hemşireyim gül gibi çalışır bebeğimede kendimede bakarım dedim çocuğu alır giderim dedim o oldu eşim sesini kesdi seni avucunun içine almalarına izin verme cnm yat gitme kötü olacaksa ondan kötü ol boşver kendini ezdirme eşinle konus güzelce anlaşın

canim kapilarinda kole de olsan bu zihniyetteki insanlara yaranamazsin.

ben olsam hic istifimi bozmazdim. demek den gidersin yenisi gelir. senin gozunu korkutmaktan baska bir sey degil. annesinden aliyordur bu akli. Ah ah kayinvalideler. nasil insanlar var, hic mi dusunmuyorlar mazlumun ahini, oteki tarafta nasil verecekler hesabini.

ben olsam asla gorusmezdim oyle bir insanla. esim de boyle dusunuyorsa sen de dusun. o gider yenisi gelir. bence tekrar calismaya basla. kayinvaliden baksin bebege de. bir sey derse sen de dersin , ne bicim babannesin bi b.ka yaramiyorsun diye. tovbeeeeeeeeeee...

haline uzuldum ama sunu soylemek istiyorum
sevmeden ve yeterince tanımadan, ailesini iyice incelemeden yapilan evliliklerin sonu bu olmasin da ne olsun
hata sizde

Ben olsam gitmezdim. Üstüne üstlük kocama da hesap sorardım. Ya anana sahip çık ya da ben yapacağımı bilirim. Bunları okuyunca çok sinirleniyorum. Annem bir laf eder durur. "Anneler kızlarına yüklenirken evde bekar kızdım. Annelerin bütün yükü aldığı zaman anne oldum; Kaynanalar zalimken gelindim. Gelinler zalimken görümceydim. Görümceler zalimken de gelindim." daha dahası varda lafın. İŞin esası anne niye böyle peki? diye sorduğumda da "ne bileyim kızdım, sustum alttan aldım, ne dedilerse yaptım, ben yaptıkça onlar üstüme bindi." dedi. Aman kardeşim sen böyle olma. Susma, ezdirme kendini. Sakın da gitme. Merak etme gitsen de yaranamazsın.

senin böyle olmanın tek nedeni o erkek olmayan eşin..
adam dediğin eşini ezdirirmi be..
eminimki eşin arkadanda olsa bunlrın hiçbiri olmaz...
kaynananda suç yok..
kocanda tüm suç..
kaynana bir kere çapırdıgında gelemez anne git temizlikçi tut yada git kızlarına de deyip lafı ağzına tıkasa daha sana hiçbirşey diyemezler..
ama görüyorlarki oğlu nasılsa eşinin arkasında değil..
hadi bedne kullanıyım işinin adı ne gelsin iş yapsın...
sen kendini ezdirme..
bunun sonu nereye giderse gitsin.. alttan alma..
ilerde yokas bunlar iiçine işledimiii çıkamazsın bu işin içinden...
ama o kadın yaşlanacak ve senin eline düşecekyaaaa..
işte ozaman böyle tipeee düşene sende vuracaksın......... :kahve:

amandır yuvamdır esımdır annesıdır saygıdır gordugum terbıyedır derken hep bunlar oluyo hayatımda hep ıyı nıyetlı oldugum ıcın ınsanları kırmak ıstemedıgım ıcın ezıldım kullanıldım.ama artık umrumda degıl gercekten ıkı tane meslek var elımde hasta olsam neyın var dıye sormaz su halımle benı muhtac edıcekler anama.ıykı varsınız tskle

amandır yuvamdır esımdır annesıdır saygıdır gordugum terbıyedır derken hep bunlar oluyo hayatımda hep ıyı nıyetlı oldugum ıcın ınsanları kırmak ıstemedıgım ıcın ezıldım kullanıldım.ama artık umrumda degıl gercekten ıkı tane meslek var elımde hasta olsam neyın var dıye sormaz su halımle benı muhtac edıcekler anama.ıykı varsınız tskle

ne demek canım yaaa opuyorumnanaktan
sakın ezdirmeee kendini
bune böyle tüm yazıyı okurken şoklara girdim
tazecik bebekle boya yapılan evde
dikişlerin patlar çocuğunn ciğerleri enfeksiyon kapar ofofff :1no2:
olumsuz bir durumda yanında olacaklarmıkiii :umursamaz:
sakın haaa sakın yardım amaçlı olmasa bile bakmak için boyanın rengine dahil gitmeee :olmaz:

ele yaranılmaz yapsanda kötüsün yapmasanda iyisimi yapmada dedikleri kötü lafa değsin boşveeeeeer dedilerse bende yapmadım işlerini dersin

sen kendine ve bebeğine iyi bak güzelim gerisinide boşver.onu terbiye edemeyeceğine göre kendini terbiye edip bunları umursamamaya çalış.önceliğin anne olmam, eş yada gelin değil. ondan önce sen yakın bence, sen yardım iste.bebeğinle ve kendinle ilgilen sen....

haklısın haklısın haklısın ve gene haklısın artık bu kaynanaları gelinleri kıskanıyolar diyecem benimkiside doguma geldi güyaaaaa eve çıktım 2 gün bi çorba bilem yok aksama defolup gitti bende acillerde kabızlıkdan öldüm hakkım varsa haram olsun bu kadına yaa bilirim lohusayken çok dokunuyo insana yaa o günlerde geçiyo ezdirme kendini ünv mezunu böle yaparsa biraz cevap ver kardeş sonra önüne çıkamassın

Back
X