- 2 Mart 2022
- 85
- -186
- 1
- 24
- Konu Sahibi Lutfenyard
İki yuzlulugunuzden bahsetmek için bu basligi açtım metresler sizden daha şerefli bence 

Az önce troll bir konu olan evli bir erkeğe aşığım konusunu açtım hepiniz bana hakaretler edip saldirdiniz .
Yeni üye oldum bu arada ama maşallah bu forumda biraz dolaştığım da bir de başlıklarda ne göreyim kızlık zarı dikimi için birbirinize öğütler verip birbirinizi desteklemişsiniz .
Lanet olsun ki sizin gibi rezil insanlara sonra da kalkıp bakireyim diye eşlerini kandırıyorlar .
Ya dürüst olun ya da kimseyi aptal yerine koymadan evlenin yazık o adamlara .
Çok şükür bakireyim bu arada kötü bir şey de yapsam ilerde esime karşı dürüst olurum zoruma giden troll bir konu olmasına rağmen hepinizin bana hakaretler etmesi .
Maşallah sizlere baktığımda ucmussunuz .

Yeni üye oldum bu arada ama maşallah bu forumda biraz dolaştığım da bir de başlıklarda ne göreyim kızlık zarı dikimi için birbirinize öğütler verip birbirinizi desteklemişsiniz .
Lanet olsun ki sizin gibi rezil insanlara sonra da kalkıp bakireyim diye eşlerini kandırıyorlar .
Ya dürüst olun ya da kimseyi aptal yerine koymadan evlenin yazık o adamlara .
Çok şükür bakireyim bu arada kötü bir şey de yapsam ilerde esime karşı dürüst olurum zoruma giden troll bir konu olmasına rağmen hepinizin bana hakaretler etmesi .
Maşallah sizlere baktığımda ucmussunuz .
Son düzenleme: