• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burda herkese hakaret edip kızlık zarı diktirmek ne demek ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lutfenyard

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
85
-186
1
24
İki yuzlulugunuzden bahsetmek için bu basligi açtım metresler sizden daha şerefli bence 😂😂😂😂😂 Az önce troll bir konu olan evli bir erkeğe aşığım konusunu açtım hepiniz bana hakaretler edip saldirdiniz .
Yeni üye oldum bu arada ama maşallah bu forumda biraz dolaştığım da bir de başlıklarda ne göreyim kızlık zarı dikimi için birbirinize öğütler verip birbirinizi desteklemişsiniz .
Lanet olsun ki sizin gibi rezil insanlara sonra da kalkıp bakireyim diye eşlerini kandırıyorlar .
Ya dürüst olun ya da kimseyi aptal yerine koymadan evlenin yazık o adamlara .
Çok şükür bakireyim bu arada kötü bir şey de yapsam ilerde esime karşı dürüst olurum zoruma giden troll bir konu olmasına rağmen hepinizin bana hakaretler etmesi .
Maşallah sizlere baktığımda ucmussunuz .

Son düzenleme:
504BF2AE-A9CB-47D8-9374-A42D5F6F7D18.webp

Az önce troll bir konu olan evli bir erkeğe aşığım konusunu açtım hepiniz bana hakaretler edip saldirdiniz .
Yeni üye oldum bu arada ama maşallah bu forumda biraz dolaştığım da bir de başlıklarda ne göreyim kızlık zarı dikimi için birbirinize öğütler verip birbirinizi desteklemişsiniz .
Lanet olsun ki sizin gibi rezil insanlara sonra da kalkıp bakireyim diye eşlerini kandırıyorlar .
Ya dürüst olun ya da kimseyi aptal yerine koymadan evlenin yazık o adamlara .
Çok şükür bakireyim bu arada kötü bir şey de yapsam ilerde esime karşı dürüst olurum zoruma giden troll bir konu olmasına rağmen hepinizin bana hakaretler etmesi .
Maşallah sizlere baktığımda ucmussunuz .
Yazıların başında ben trolüm yazmayınca herkes anlayamıyor kusura bakmayın.

Terbiyesizliğin lüzumu yok. Güldün eğlendin hadi ikile şimdi. Millete yargı dağıtmak sana mı kaldı?
Az önce bana yargı dagitanlar hem de kaç kere troll dememe rağmen bak siz boylesiniz işte iki yüzlü ve rezil kadınlarımız çoğunuzun kullanilmaktan psikolojisi bozulmuş çuvalllar .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X