- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
Çok teşekkürlerayy meslektaşmışız ya ne güzel ben soruşturayım bi arkadaşları iş için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürlerayy meslektaşmışız ya ne güzel ben soruşturayım bi arkadaşları iş için
Yeğen beni canımdan bezdirdi açıkçası bakıcılık yapabileceğimi sanmıyorum.Yatili bakicilik isi bulun, abinizin hizmetciligini yapmaktan iyidir bence. Hic degilse adam gibi maasiniz sigortaniz olur.
Onlara kalsa 3 yaşına kadar maaş verelim sen bak diyorlar.Ama ben kabul etmeyeceğim.Annemide Allah’a havale ediyorum.Şuan bebek küçük bakacak kimse yoksa yanlarında olmana ses etmiyor olabilirler.
Sonra git artık yanımızdan tavırlarına şahit olabilirsin.
Bu devirde çok zor ama inşallah işe girebilirsiniz.
Daha sonra Annenizede dava açmanızı öneririm.
Evcil hayvanım var bu yüzden biraz zorYaşlı bakım için evde yatılı bakıcılık yapabilirsiniz aslında parası da iyi ha abinizin evi ha el evi..
Evetbir kere bebeğun düştüğü o yüzdensuçlu hissedilen bir konu vardı o hanımefendi misiniz
Her cocuk boyle olmaz ki. Yatili calistiginizda maasiniz da guzel olur hem ,karin tokluguna abi yenge tribi cekmekten iyidir yineYeğen beni canımdan bezdirdi açıkçası bakıcılık yapabileceğimi sanmıyorum.![]()
Haklısınız.Biraz araştırayımHer cocuk boyle olmaz ki. Yatili calistiginizda maasiniz da guzel olur hem ,karin tokluguna abi yenge tribi cekmekten iyidir yine
Yerişemiyormuş ev işlerine çocuğa aynı anda..abimde çok bencil biri hiç öyle ilgilenip yardımcı olmaz kadın da bi yerden sonra çıldırıyorYenge de bi tuhaf doğurduğun çocukla da ilgilen yani. Tamam evlerindesin diye yardımcı olursun ama hizmetçi de değilsin sonuçta.
Zor bi durumdasın inşallah hayırlı bir eşin hayırlı bir işin olur rahat edersin. Başka söylenecek birşey yok.Yerişemiyormuş ev işlerine çocuğa aynı anda..abimde çok bencil biri hiç öyle ilgilenip yardımcı olmaz kadın da bi yerden sonra çıldırıyor
Ben de olmaz diyecektim
Deneyimleyen varmış olmaz o iş
Yerişemiyormuş ev işlerine çocuğa aynı anda..abimde çok bencil biri hiç öyle ilgilenip yardımcı olmaz kadın da bi yerden sonra çıldırıyor
Allah razı olsunZor bi durumdasın inşallah hayırlı bir eşin hayırlı bir işin olur rahat edersin. Başka söylenecek birşey yok.
Şu an çalışmıyor çocuk 1 yaşına girince çalışacakmışbu yenge çalışıyor mu
3 yaşına kadar sen bakacaksın çocuğa yenge ne yapacak
Şu an çalışmıyor çocuk 1 yaşına girince çalışacakmış
İşi var ama ücretsiz izinde.Çok haklısınız arkadaşımda ablasının bebeğine bakıyor bana “sakın” diyor saydığınız benzer sebepleri sayıyor o dahayır yani bir mesleği var da izinli mi yoksa iş bulup da çalışacak mı
bana evde halaya maaş verip çalıştırmak annenin de benzer bir gelirle dışarıda çalışması pek makul gelmedi de
bir dönem görümcem eltimin bebeğine baktı
bebeğe aslında anneanne bakıyordu düştü kolu kırıldı görümce de ona yardımcı olarak baktı zira kadın bebeği almasın vs diye
neyse bu şikâyet etti akşam dans kursuna gidemedim, şunu yapamadım bunu yapamadım,
destek olurken işten izin var benim dans kursum var diyememesi olağan
zira kimse o durumda size çalışan gibi bakmadığı için evde nasılsa hala var modunda olacak
işten mesela olağan şartlarda geç çıkılamazken, evde bakıcı değil siz olunca çıkılacak hatta gezilecek bile ama sizin kendinize ayıracak zamanınız olmayacak