• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burda ki sorunlarn yanında komik kalcak ama...

sahmerd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
82
1
36
İstanbul
bu sabah k.validem ve k.babam geldi memleketten eltime. biz de hemen yataktan kaltığımız gibi kendimizi orda bulduk tabi. zaten çok sık gelir giderler. kahvaltı-sohbet saat 1 oldu eşim dışarı çıktı işi vardı bana da ben gidiyorum sen ister eve git ister burda kal dedi. bende ona jest olsun diye onu bekledim 3 de geldi. eve gideriz diye beklerken ben yatıyorum dedi ( gece şehir değişikliği yapması gerekiyordu.dinleniym diye.) sonra k.validem yoldan geldiği içn yorgundu yattı, k. babam yattı. eltiyle de otur otur nereye kadar. neyse efendm eşim akşam 9 da uyandı. tabi o saate kadar ben sıkıntıdan patladım. kalktı hiç suratına bakmadım. 1 saat daha oturduk eve geldk, halı saha maçı vardı hemen geri çıktı çıkarkende niye moraln bozuk dedi. hi. cnm moralm bozuk değüil ama sıkıldı bugün çok yanlız kaldım dedim. surat yaptı çekti gitti. glince şimdi nasıl davrancam bilmiyorum. okuyanlar şımarıklık yaptığımı düşüncekler ama öyle deği. zaten çalışıyorum bi hafta sonum var. yrn da tüm gün onalrla geçicek sevmşiyorum bu kdarı. üstelik ben istersen eve git dediği halde öğlen onu bekledim gene yaranamadım. gündüz de başka bi planm vardı onun için iptal ettim ama iyilikten maraz doğar işteeee.... şimdi beni yatıştırcak bişy söyleyn kızlar

neden eşinize yaranmaya çalışıyorsunuz?

yaranmamalısınız, ayrıca siz gitseydiniz ne canınız sıkılırdı ne de adama surat yapardınız ne de o size surat yapardı ki randevunuzu iptal etmişsiniz...sürekli kendinizden vermeyin adama..istediğinde verin ilginizi sevginizi..

bence gereksiz bir durum

uzatmamalısınız evlilik bu değil eğlenmeye bakın... hayat kısa...surat asmaya değmez...

bu sabah k.validem ve k.babam geldi memleketten eltime. biz de hemen yataktan kaltığımız gibi kendimizi orda bulduk tabi. zaten çok sık gelir giderler. kahvaltı-sohbet saat 1 oldu eşim dışarı çıktı işi vardı bana da ben gidiyorum sen ister eve git ister burda kal dedi. bende ona jest olsun diye onu bekledim 3 de geldi. eve gideriz diye beklerken ben yatıyorum dedi ( gece şehir değişikliği yapması gerekiyordu.dinleniym diye.) sonra k.validem yoldan geldiği içn yorgundu yattı, k. babam yattı. eltiyle de otur otur nereye kadar. neyse efendm eşim akşam 9 da uyandı. tabi o saate kadar ben sıkıntıdan patladım. kalktı hiç suratına bakmadım. 1 saat daha oturduk eve geldk, halı saha maçı vardı hemen geri çıktı çıkarkende niye moraln bozuk dedi. hi. cnm moralm bozuk değüil ama sıkıldı bugün çok yanlız kaldım dedim. surat yaptı çekti gitti. glince şimdi nasıl davrancam bilmiyorum. okuyanlar şımarıklık yaptığımı düşüncekler ama öyle deği. zaten çalışıyorum bi hafta sonum var. yrn da tüm gün onalrla geçicek sevmşiyorum bu kdarı. üstelik ben istersen eve git dediği halde öğlen onu bekledim gene yaranamadım. gündüz de başka bi planm vardı onun için iptal ettim ama iyilikten maraz doğar işteeee.... şimdi beni yatıştırcak bişy söyleyn kızlar

aman adamında cok umrunda sanki gelmiş yatmış uyumuş kalkmış gitmiş sen ne jesti yapmaya calışıyosun. bişe olmaz problm etme boşuna kusluk cıkarma. adama rahatlıkmı battı derler derdin yok dert arıyorsun kendine

çok sık görüşmekten hoşlanmıyorum ailesiyle çoook sıkılıyorum. bu yüzdne mecburen yaranmaya çalışıyo gibi oluyorum. içimden gelmiyo çünkü ya allah aşkına sabah 9 dan gece 10a kadar el insaf başını bekledm, ki hiç ailesinede belli etmedm sıkıldığımı. ya kocama da sıkıldım diyemicem mi

çok sık görüşmekten hoşlanmıyorum ailesiyle çoook sıkılıyorum. bu yüzdne mecburen yaranmaya çalışıyo gibi oluyorum. içimden gelmiyo çünkü ya allah aşkına sabah 9 dan gece 10a kadar el insaf başını bekledm, ki hiç ailesinede belli etmedm sıkıldığımı. ya kocama da sıkıldım diyemicem mi

ben yanlış anladım galiba kimin başını bekledin ailesinin mi kocanın mı?

Erkekler o kadar ince düsünmez sen eve gitseydinde gitmeseydinde bsey farketmezdi aslında.Sıkma canını bugün izin ver kendine gelnce normal davran ne soguk sıcak.Yat uyu dinlen..Belki düsüncesizliginin farkına varır varmazsada bosver..Bir daha aynı jest hatasına düsmezsin..

ama gorduğun gibi sen mutsuz oldun ama gidip kalmasaydın akşama kadar mutsuz olmazdın. bunlar sorun değil lutfen surat asıp huzur bosma. bu kucuk seylerden daha buyuk kavgalar cıkar bence hayatına dvm et.

Diğer konularını da okumuştum anladığım kadarıyla evlendiğine pişman olmuşsun gurbettesin eşinin ailesine daha yakınsın ve pişman olduğun için bi sebep arıyosun gibime geldi bu konuyu okuyunca :44:

Son düzenleme:
Hiiç kafana takma..öyle detayları, yapılan jestleri fark etmez erkekler..bazen hakikaten anlamaz bazende anlamamış gibi yaparlar...Mutlu edeceğim diye daraltma kendini..bak tüm gün sıkıldığınla kaldın...üzme canını..

Diğer konularını da okumuştum anladığım kadarıyla evlendiğine pişman olmuşsun gurbettesin eşinin ailesine daha yakınsın ve pişman olduğun için
bi sebep arıyosun gibime geldi bu konuyu okuyunca :44:

bilmiyorum karman çormanım yes-İm... eşimi seviyorum ama çok şey bekliyorm galiba, alamayınca da hemen yelkenleri indiriyorum...bu piskolojiden nasıl çıkcam bilmiyorum. tam toparlanıyorum ok diyorum mutluyum sonra işte bugn ki gibi mesela bşy çıkıyo ufak da olsa yakıyorum bütün gemileri...

Kimse seni zorlamamis eltinde otur diye. Kendin karar vermissin. Sonrada bekledigin gibi davranmadigi icin esine kiziyorsun.

Sen kendine kiz bence. Her zaman caninin istedigi seyi yap. Kimseyi mutlu etmeye calisma boylece fazla beklentinde olmaz

şimdi soru sormuştum cevap yazmadın ama önemli değil

kırmızıyla işaretlediğim yerler bence çok önemli...

adam sana git demiş sen jest olsun diye onu beklemişsin...yalnız adam kendisine jest yapıldığının farkında değil...karısı jest yaptığını belirten hiç bir şey söylememiş belli etmemiş

adam gitmiş yatmış

sen sıkıntıdan patlamışsın üstelik uyanınca hiç suratına bakmamışsın

kocan sormuş ne oldu diye canım sıkıldı çok yalnız kaldım demişsin yani adama sitem etmişsin
sitem etmenin de bir yolu vardır...

adama
aşkım bitanem, sen bana git dedin ama ben seni özlerim dayanamam diye gitmedim senin başında bekledim senin için, ama beklerken çok sıkıldım

şimdide halı sahan varmış ben beraber vakit geçiririz diye düşünmüştüm diyip adama acıklı gözlerle bakmak var

birde

hiç moralim bozuk değil ama çok sıkıldım yalnız kaldım hıh diyerek surat asmak var?

sence sen adama jest mi yaptın tavır mı yaptın?

erkekler öküz olur onlara her yaptığı şeyi onun için yaptığını anlatmazsan o adam anlamaz..

adam sana demiş ister git, ister kal diye..
nerden bilsin eşin, senin canının sıkılacağını ..kalırım diyice canı gönülden istedin diye düşünmüştür..
fazla uzatmadan konuyu kapatmalısın..yok yere huzurun kaçacak uzadıkça..

bizde bi laf var YEDİRDİN YEMEĞİ VURDUN SIRTIMA KUSTRDUN HEPSİNİ yaptın bi iyilik karşılığını bekledin uzulme uzulme

canım sen esıne yaranmak ıcın bır jest yapmıssın ,esın de senın jestını farketmeyıp pohpohlamadıgı ıcın senın canın sıkılmıstır:1:
eger esın sana "sen soyle ıyısın boyle ıyısın" deseydı hıc canın fılan sıkılmazdı .
erkekler jestten fılan anlamaz cnm .senın jest dıye nıtelendırdıgın olayı ,o olması gereken olarak gorur .
eger bu durumdan hosnut kalmadıysan fıkırlerınde net ve sabıt olacaksın .tavız vermeyeceksın .
o zaman sorun da kalmamıs olur :34:

Son düzenleme:
kocanın jest mest hakettiği yok bence.

ben gidiyorum sen ister otur ister eve git ne demek?

gelir gelmez gidip yatmak ne demek hem de başkasının evinde?

sen ona derdiğini söylediğinde surat yapıp çekip gitmek ne demek? ...

çok kaba bi adam gibi geldi bana.

üzülmüşsün gerçekten yazışından belli kırgınlıgın,şunuda anladımkı yapında oldugu için bu huyunu degiştiremezsinki.İçinden gelerek eşini düşünerek öyle davranmışsın ama hiç canını sıkma çok ufak bi sıkıntı ve tavır almaya degmez inan..

başkasının evinde yatıp uyuması bana da saçma geldi ama ben olsam eltimden sıkıldıysam, gider eşimin yanına yatar uyurdum:)

Back
X