bu sabah k.validem ve k.babam geldi memleketten eltime. biz de hemen yataktan kaltığımız gibi kendimizi orda bulduk tabi. zaten çok sık gelir giderler. kahvaltı-sohbet saat 1 oldu eşim dışarı çıktı işi vardı bana da ben gidiyorum sen ister eve git ister burda kal dedi. bende ona jest olsun diye onu bekledim 3 de geldi. eve gideriz diye beklerken ben yatıyorum dedi ( gece şehir değişikliği yapması gerekiyordu.dinleniym diye.) sonra k.validem yoldan geldiği içn yorgundu yattı, k. babam yattı. eltiyle de otur otur nereye kadar. neyse efendm eşim akşam 9 da uyandı. tabi o saate kadar ben sıkıntıdan patladım. kalktı hiç suratına bakmadım. 1 saat daha oturduk eve geldk, halı saha maçı vardı hemen geri çıktı çıkarkende niye moraln bozuk dedi. hi. cnm moralm bozuk değüil ama sıkıldı bugün çok yanlız kaldım dedim. surat yaptı çekti gitti. glince şimdi nasıl davrancam bilmiyorum. okuyanlar şımarıklık yaptığımı düşüncekler ama öyle deği. zaten çalışıyorum bi hafta sonum var. yrn da tüm gün onalrla geçicek sevmşiyorum bu kdarı. üstelik ben istersen eve git dediği halde öğlen onu bekledim gene yaranamadım. gündüz de başka bi planm vardı onun için iptal ettim ama iyilikten maraz doğar işteeee.... şimdi beni yatıştırcak bişy söyleyn kızlar