Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adama acıklı gözlerle bakmak var..
Ben burda bi tek eltiyi düşündüm.bunca insanı evinde ağırlarken,herkes istediği gibi yatıp kalkarken o kime trip attı acaba?merak ettim gerçekten
ya sormaa sevilca kadın zaten öldürüyor beni... sinir bozacak derecede bi pozitiflik var eltimde. genede mutlu olmasını biliyor yada mutlu taklidi yapabiliyor. onun trip yapacağı bir kocası bile yok( sağlıklı değl)
Ben burda bi tek eltiyi düşündüm.bunca insanı evinde ağırlarken,herkes istediği gibi yatıp kalkarken o kime trip attı acaba?merak ettim gerçekten
konu sahibinin derdini okurken benim de aklıma gelen ilk şey bu oldu.sonrasında gelip bir süre de konu sahibinde kalıcaklar heralde onu dert ediyordurdiye okumaya devam ettim ama bişey çıkmadı.
sevgili konu sahibi bence dertli değil şanslı bir insansınız.
cnm bizde 1-2 bilemedn 3 gece kalıyorlar ama orda kalsalarda bizde işten çıkar çıkmaz gidiyor onların başını bekliyoruz eltimde. gece yatmadan yatmaya geliyoruz eve. işten çıkıp bi ayağımı uzatıp dinlenemiyorum. sürekli böyle zaten 10 gün giderler 1 ay gelirler. sonuçta gittiğimiz zamanda bende en az onun kadar hatta ondan daha fazla yoruluyorum.
Ondan çok yoruluyorsanız o zaman gelip sizde kalsınlar.
Siz yazdıkça daha çok gereksiz yere sorun çıkardığınızı düşünüyorum.
Düşünsenize, eltinize bile normal bakmıyorsunuz pozitif olduğu için.
1sen allah aşkına kim memnun olur her akşam her akşam işten çıkar çıkmaz eltinin evine gitmeyi. her gün aynı insanlar aynı geyik...her gün olmasa da 1 gün arayla yaa... sen eltimin yerinde olsan durum seni memnun eder mi yada bnm yerimde?