• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burda okuduğum konulardan aşırı etkilenmem normal mi?

almila_turan1071

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
68
92
3
Burda yazılan konuları uzun zamandır takipteyim, hayatın perde arkası olarak değerlendirip birde buraya yazılmayan ne trajediler vardır diye düşünüyorum okudukça çok üzülüyorum, yıkılan yuvalara, kırılan umutlara, terk edilen, aldatılan kadınlara, büyük bir aşkla, tüm zorluklara rağmen evlenip kendini koca bir hayal kırıklığı içinde bulanlara, aşkı yediği tekme tokatlarla son bulanlara, ihanete uğrayanlara hepsine, herkese çok üzülüyorum, hatta bazı konuları okurken ağladığım istem dışı gözlerimden yaşlar süzüldüğü, yüreğimin yandığı bile oluyor... Bukadar etkilenmem normal mi, yani benim gibi etkilenen var mı?

Yeni uyemisin?
Eger oyleyse alisirsin.
Tipki ölu yikama gorevlilerin yasaya yasaya ölu yikamaya alismasi gibi.
Insan alisiyor.
Basta uzuluyosun her biri adina.
Sonra hayati sorguluyosun, acisiz bi hayat yokmu? Hepmi dert? Diye.
Sonra alisiyosun yavas yavas kaderin bu cilvesine.
En sonunda her okudugun sana bi katki sagliyor; belki tavsiyelerin daha yerinde oluyor( ornefin bosanmak her zaman tek care degildir ne kdrda cikis yolu gorunsede), belki kendi hayatindaki olasi yanlisliklari goruyosun. Ve farkediyosumki o bahsettigin kader ve cilvesi senin elinde.

Ve git gide cidden faydali bi yer oluyor burasi. Ben cok severim mesela tecrube edinenlerin hikaylerini dinleyip baskalarinin basari/ yanlis secimlerinden kendime ders cikarmayi. Ve bdv sayesinde bi cok tecrube edindigimi dusunuyorum.

Yeni uyemisin?
Eger oyleyse alisirsin.
Tipki ölu yikama gorevlilerin yasaya yasaya ölu yikamaya alismasi gibi.
Insan alisiyor.
Basta uzuluyosun her biri adina.
Sonra hayati sorguluyosun, acisiz bi hayat yokmu? Hepmi dert? Diye.
Sonra alisiyosun yavas yavas kaderin bu cilvesine.
En sonunda her okudugun sana bi katki sagliyor; belki tavsiyelerin daha yerinde oluyor( ornefin bosanmak her zaman tek care degildir ne kdrda cikis yolu gorunsede), belki kendi hayatindaki olasi yanlisliklari goruyosun. Ve farkediyosumki o bahsettigin kader ve cilvesi senin elinde.

Ve git gide cidden faydali bi yer oluyor burasi. Ben cok severim mesela tecrube edinenlerin hikaylerini dinleyip baskalarinin basari/ yanlis secimlerinden kendime ders cikarmayi. Ve bdv sayesinde bi cok tecrube edindigimi dusunuyorum.
Gerçekten bende öyleyim. Yaşananlardan ders çıkarmaya bakıyorum. Ve sağolsun KK kadınları başka bir bakış açısı kazandırdı bana.

Valla bende çok etkileniyorum eski üye oldugum halde, bazen dayanamadıgım konularda (aldatma, ihanet, şiddet vb gibi) 1_2 veryansin ediyorum hakedene, sonra banlanınca 1_2 gün kafa dinliyorum iyi geliyor... ☺

Basliga cevap veriyorum

Degil...

Evet ben de üzülüyorum ama anlık, çok etkilenmiyorum.. hayat böyle.. sen de zamanla alışırsın bence..

Back
X