Burda yeniyim lütfen yardımcı olun

Glayyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2022
56
24
3
35
Merhaba kızlar ocak 15 reglimin ilk günüydü 19 unda bitti ovulasyon testi kullandım 24 ocak ve 25 ocak pozitif ti o haftayı komple değerlendirdik eşimle 4 gündür inanılmaz derecede bel ağrım var 3 gün sol kasık ağrısı çektim gaz kaçırma sürekli olarak var baş ağrısı sivilce 26 sında anlık baş dönmesi ve miğde bulantısı oldu uyku hali yorgunluk kanda gebelik yaptırsam cikarmi acaba hamilemiyim bide son 4 gündür önce yapışkan uzayan sonrasindada köyü krem gibi akıntı başladı lütfen yardım

İdrar testi yapın eczaneden alıp. Gebelik varsa çıkar.

Test yapın çıkar kanda daha erken çıkar tabi varsa

Bu tarihlere göre kanda çıkmaz. Bahsettiğiniz akıntı yumurtlama dönemi akıntısı olabilir ya da yerleşmeyle ilgili de olabilir, havalar soğuk bu aralar soğuk almış olabilirsiniz gaz, kasık ağrısı ondan da olabilir. Bir sonraki âdet gecikmesine bakmanız gerek.

Bı umut işte insan bekliyor mi acaba diyorum goguslerimde hassasiyet flan da olunca acaba cikarmi diye düşünüyor insan

Bı umut işte insan bekliyor mi acaba diyorum goguslerimde hassasiyet flan da olunca acaba cikarmi diye düşünüyor insan
Gebelik belirtileri âdet gecikmesinden sonra başlıyor. Tahmini bir- bir buçuk aylık hamileyken. Yani bilmiyorum ben gebeliklerimde hep öyle yaşadığım için öyle söyleyeyim. İnsan ister istemez umutlanir tabii çok normal. Ama en sağlıklısı âdetin gecikmesini beklemek. Kafaya çok takıp üzülmeyin olmaz mı, vakti zamanı gelince hayırlı evlatlarla dolsun kucağınız inşallah

Erken gebelik testlerinden alırsanız varsa belki çıkabilir . Normal kaset testlerde çıkmaz çünkü baya erken . Bi süre daha bekleyip adet günü yaparsanız çok daha iyi olur

Erken gebelik testlerinden alırsanız varsa belki çıkabilir . Normal kaset testlerde çıkmaz çünkü baya erken . Bi süre daha bekleyip adet günü yaparsanız çok daha iyi olur
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için yarın alıp deneyecegim

Teşekkür ederim canım amin cümlemize inşallah

Söylediğinizi göre daha yumurtlamanın üzerinden 6 7 gün geçmiş. Bu çok erken bı sure çünkü üzerinden en az 10-15 gün geçmesi lazım. Yanii soylediigniz akıntı da yumurtlama akıntısına benzettim ben kesin emin misiniz yumurtlamanın belirttiğiniz tarihlerde oldugundan

Evet canım ya ben bu ay ovulasyon testleri kullandım 24 u yumurtalama 25 i çatlamaydi sonra negatif çıkmaya başladı cunku

Evet canım ya ben bu ay ovulasyon testleri kullandım 24 u yumurtalama 25 i çatlamaydi sonra negatif çıkmaya başladı cunku
Hmmm yani hepsi olabilir bu dedikleriniz gebelik belirtisi de yumurtlama belirtisi de. O şeffaf uzayan akıntıyı ben yumurtlama da görüyorum. Kendini strese sokma şimdiden bekle en azından 12 13 gün bı dolsun. Çünkü anca kana karışır. Umarım hamilesindir beklemek çok zor bilirim

Hemde nasıl rabbim isteyen herkezin yardımcısı olsun bencede sanırım sakin olup beklemek en doğrusu en azından üzülmemek icin

Aynı şeyleri bnde yaşıyorum tatihlerde hmn hemn ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…