- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
EvetÇocuğum olunca ben şunu yapmıycam bunu yapmıycam böyle büyütmüycem dediğiniz şeyleri yaptınız mı
Şuan çok konuşuyorum da sonum hayrolaEvetağlayınca susturmak için hepsini yapıyorsun
Bizim oğlan kolikti aman aman her şeyleri yaptık yeterki ağlamasın diye insanın içi parçalanıyor çünkü çaresiz o ağladıkça. Çok şükür büyüdükte geçti gitti o günlerŞuan çok konuşuyorum da sonum hayrola
Böyle dışarıdan konuşmak kolayy bazı çizgilerim var umarım uygulayabilirimmBizim oğlan kolikti aman aman her şeyleri yaptık yeterki ağlamasın diye insanın içi parçalanıyor çünkü çaresiz o ağladıkça. Çok şükür büyüdükte geçti gitti o günlerama ilk 40-75 gün araları fenaydı.
Benimde vardı hala var onlarıda ek gıdaya geçince göreceğiz bakalım var mı yok muBöyle dışarıdan konuşmak kolayy bazı çizgilerim var umarım uygulayabilirimm
Yapmayan yalan soyluyodur, net. Cunku cocuk dogmadan evvel tecruben yok, en iyi sekilde psikolojik, fizyolojik yetistirecegini dusunuyorsun ama dogdugu andan itibaren o kendi kurallariyla dunyaya geliyor. Bence hicbir cocuk bir degil, hicbir anne de oyle.Çocuğum olunca ben şunu yapmıycam bunu yapmıycam böyle büyütmüycem dediğiniz şeyleri yaptınız mı
Öyle doğsun bakalım ben nasıl olcamYapmayan yalan soyluyodur, net. Cunku cocuk dogmadan evvel tecruben yok, en iyi sekilde psikolojik, fizyolojik yetistirecegini dusunuyorsun ama dogdugu andan itibaren o kendi kurallariyla dunyaya geliyor. Bence hicbir cocuk bir degil, hicbir anne de oyle.
Asla sunu yapmam, bunu asla yedirmem, giydirmem, su sekilde egitecegim demedim ama ben de insanim bazi yapmam dedigim seyleri agladiginda yapiyorum. Yeter ki katilmasin, aglarken benim kizim hemen morariyor. Tikaniyor, nefesini toplayamiyor. Bu yuzden dogdugundan beri ne istese yapiyorum, yapmam dediklerimi de, asla yapmayacagim dediklerimi de...
Ben de yapmıyorum diyenlere inanmıyorum. Ağlayan çocuk ,anneye yapışık olan çocuk çok zor. İlla ki oyalamak için bir şeyler yapacaksın. Öyle kucakta hoplatıp zıplatmaylada susmuyor çocuklar. Mecbur bir şekilde dikkatini dağıtıp avutmak zorundasın,öyle kendi susuncaya kadar ağlayacak diye bir saçmalık yapamaz kimse. O yüzden yapmam demesin kimse. Hiç çocuk anası olarak,sıfır tecrübeyle ben bunları düşünüyorsam analar neler düşünür de yapar bilmek istemiyorum.Yapmayan yalan soyluyodur, net. Cunku cocuk dogmadan evvel tecruben yok, en iyi sekilde psikolojik, fizyolojik yetistirecegini dusunuyorsun ama dogdugu andan itibaren o kendi kurallariyla dunyaya geliyor. Bence hicbir cocuk bir degil, hicbir anne de oyle.
Asla sunu yapmam, bunu asla yedirmem, giydirmem, su sekilde egitecegim demedim ama ben de insanim bazi yapmam dedigim seyleri agladiginda yapiyorum. Yeter ki katilmasin, aglarken benim kizim hemen morariyor. Tikaniyor, nefesini toplayamiyor. Bu yuzden dogdugundan beri ne istese yapiyorum, yapmam dediklerimi de, asla yapmayacagim dediklerimi de...
Bir zamanlar benim de vardı..Böyle dışarıdan konuşmak kolayy bazı çizgilerim var umarım uygulayabilirimm
Yapıyorsun bütün laflarını tek tek yiyorsun maalesefÇocuğum olunca ben şunu yapmıycam bunu yapmıycam böyle büyütmüycem dediğiniz şeyleri yaptınız mı
TV baktirmayin diyorlar ya bende baktirmicsm baktirma hop filan yapiodum eşimeÇocuğum olunca ben şunu yapmıycam bunu yapmıycam böyle büyütmüycem dediğiniz şeyleri yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?