- 18 Şubat 2015
- 2.645
- 2.300
- 133
- 32
Direk konuya gireceğim 23 yaşındayım yeni evliyim eşimin tayini memleketimizden başka şehre çıktı ve evlendik buraya geldik. Asıl sorun kendimi yalnız hissetmem.eşim emiyette komser ve ben hep yalnızım.çok yoğun çalışıyor çalışmadıgı zamanlar Allah razı olsun vaktinin %100 nü benle geçiriyor .. liseden 3 tane arkadaşım var biri evli biri nişanlı biri sözlenme aşamasında . evli olanın eşide emniyet mensubu ve doğuda görev yapıyor arkadasım ev hanımı. nişanlı olan memlekette oda özelde calısıo .sözlü olan en yakın arkadaşım(sanıorum) memlekette özel sektörde calışıo sözlüsü başka şehirde çalışıo.. sözlü olanla ilkokulu da birlikte okuduk 11- 12 senelik arkadaşım köylüm.. buraya yazma sebebim burda yalnızım hiç arkadaşım yok canım sıkılınca kendimi yalnız hissedince ve ya öylesine arayan hep ben oluyorum 1 kere düşük yaşadım bi o zaman ilgilendiler diğer zamanlarda ben aramasam hiç biri 2 ay 3 ay aramıolar sözlü olan çeyiz düzüo sadece onlarla ilgili bişi sormak için arıo o zaten hep öyleydi memleketteyken de dışarı çıkardık önce ona alışveriş yapılır tam bana sıra geldiğinde otobüs kaçacak vss gider yalnız kalırım.veya düğünüme gelemicekti takısını kına günü fotograf cekinmeye gittiğim stüdyoya getirdi.ben de istemiyorum dedim sen böle mi dostsun dedim gelmiceksen hediye de lazım değil v.s. gelememe sebebi cumartesi kınam oldu perşembe annesinin amcasının kızının (30 yaşında) intihar edip cenazesinin olması ve 5 yaşında olan kardeşine bakması gerekmesi sadece bi güne gelemese tamam 2 günede gelemicekti bende öle trip yapınca baktım düğüne gelmiş görüştük ağladı felan ( bu olay ilk değillisede ilkokulda hiç bi zaman ailesi bize ödev yapmaya yollamazdı) hep ben giderdim.....
Velhasıl bu 3 arkadaşımıda hep ben ararım nişanlı olan arada naber fln yazar..böyle yani ben hep memurum çalışıyorum hem a.ö.f den üni de okuyorum hem de evliyim ev iş... genede hep ben arıyorum ben mi abartıyorum yoksa karşı tarafa adım atan bn mi oluyorum???

Velhasıl bu 3 arkadaşımıda hep ben ararım nişanlı olan arada naber fln yazar..böyle yani ben hep memurum çalışıyorum hem a.ö.f den üni de okuyorum hem de evliyim ev iş... genede hep ben arıyorum ben mi abartıyorum yoksa karşı tarafa adım atan bn mi oluyorum???