- 13 Nisan 2007
- 33.696
- 102.753
- 1.123
- 46
Aynen öyleyim.tamam tut tamam istediğini yapabilirsin ben seni hep görüyorum genelde muhalefetsin
İyi tanımışsınız beni,tebriklerimi sunarım...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleyim.tamam tut tamam istediğini yapabilirsin ben seni hep görüyorum genelde muhalefetsin
Gözüme battı söylemek istedim, yorumumun başına ekleyiverdim düzeltmeyi, Allah Allah.. Ne var bu kadar celallenecek?
Aynen öyleyim.
İyi tanımışsınız beni,tebriklerimi sunarım...![]()
evli olan zırt pırt aranamaz. sen musait misin degil misin ne bilsinler..Direk konuya gireceğim 23 yaşındayım yeni evliyim eşimin tayini memleketimizden başka şehre çıktı ve evlendik buraya geldik. Asıl sorun kendimi yalnız hissetmem.eşim emiyette komser ve ben hep yalnızım.çok yoğun çalışıyor çalışmadıgı zamanlar Allah razı olsun vaktinin %100 nü benle geçiriyor .. liseden 3 tane arkadaşım var biri evli biri nişanlı biri sözlenme aşamasında . evli olanın eşide emniyet mensubu ve doğuda görev yapıyor arkadasım ev hanımı. nişanlı olan memlekette oda özelde calısıo .sözlü olan en yakın arkadaşım(sanıorum) memlekette özel sektörde calışıo sözlüsü başka şehirde çalışıo.. sözlü olanla ilkokulu da birlikte okuduk 11- 12 senelik arkadaşım köylüm.. buraya yazma sebebim burda yalnızım hiç arkadaşım yok canım sıkılınca kendimi yalnız hissedince ve ya öylesine arayan hep ben oluyorum 1 kere düşük yaşadım bi o zaman ilgilendiler diğer zamanlarda ben aramasam hiç biri 2 ay 3 ay aramıolar sözlü olan çeyiz düzüo sadece onlarla ilgili bişi sormak için arıo o zaten hep öyleydi memleketteyken de dışarı çıkardık önce ona alışveriş yapılır tam bana sıra geldiğinde otobüs kaçacak vss gider yalnız kalırım.veya düğünüme gelemicekti takısını kına günü fotograf cekinmeye gittiğim stüdyoya getirdi.ben de istemiyorum dedim sen böle mi dostsun dedim gelmiceksen hediye de lazım değil v.s. gelememe sebebi cumartesi kınam oldu perşembe annesinin amcasının kızının (30 yaşında) intihar edip cenazesinin olması ve 5 yaşında olan kardeşine bakması gerekmesi sadece bi güne gelemese tamam 2 günede gelemicekti bende öle trip yapınca baktım düğüne gelmiş görüştük ağladı felan ( bu olay ilk değillisede ilkokulda hiç bi zaman ailesi bize ödev yapmaya yollamazdı) hep ben giderdim.....
Velhasıl bu 3 arkadaşımıda hep ben ararım nişanlı olan arada naber fln yazar..böyle yani ben hep memurum çalışıyorum hem a.ö.f den üni de okuyorum hem de evliyim ev iş... genede hep ben arıyorum ben mi abartıyorum yoksa karşı tarafa adım atan bn mi oluyorum???![]()
Hepimiz yazım hatası yapıyoruz cahillikle ne alakası var, bu arada şifrenizi değiştirin binlerce üyeli bir forumda beyan ettiniz. Kaç kişinin hesabını komşusu bile buldu burada.tamam da arkadaşım cahil bi insan değilim memurum yazdım komiserin nasıl yazıldığını tabiki biliorum çoğu şifrem komiser çünkü. benm savunmam derdimi dert saymayıp sacma yere takılman
Ha calisiyorsun birde, o zaman neden dert ediyorsun ki, hangimizin hayati istedigi gibi, biraz zorluklara gogus germeyi ogrenmek lazim hayatta esiniz sonsuza kadar orda calismayacak, okul sonsuza kadar surmeyecek illaki bir kaca sene sonra hayatin degisecek yani sabret.işte sorunda o. oda yok bi çay içebileceğim iş yerınde odamdakiler yaşşlı eşim dısında gördüğüm insan yok çay-khave içeceğim ne bi arkadas ne bi akraba yalnızlık cok zor yasamayn bilemez. sosyal hizmtler okuyorum bi ara kurum (çocuk esigeme gbi) ziyareti düşündüm haftasonları veya iş çıkışı için orasıda nitelikli kimseleri alıolarmıs öğretmen. tenis hocası v.s
bende sen gıbıyım ustelık hamıle oldugum ıcın calısmıorum butun gun evde tek basımayım ve esım baska ıl de gorevde... kımsenın senı arayıp sormasını bekleme sonucta arkadas bunlar... en yalnzısın dıye telefon elınden dusmuyor olablr ama herkes bzıım gıbı degıl.... :) arkadaslarının bırı evlıymıs kı esıyle ılgılenıyodur ya da cevresı vardır nısanlı olan zaten evlılık hzarlıgında nısanlısıyla flort donemlerınde sözlü olan da kendınce ceyız derdınde aılelrın derdındedır... yanı anlayacagın herkesın bır derdı ve ugrası var.... kımseden aramasını bekleme bır an once cevre edınmeye calıs cunku ben oyle yapıyorum![]()
evli olan zırt pırt aranamaz. sen musait misin degil misin ne bilsinler..
ayrıca kimin cinsi böyle olur o gelemz sen gidersn.
benim de cok aşırı samimi oldugum bir ark. var cinsi bu. ben ona hiç kızmam cunku cinsi buama gördügüm en saglam insandır. bu huyu yüzünden asla bırakmam arkadalmı kızmamda.
Hepimiz yazım hatası yapıyoruz cahillikle ne alakası var, bu arada şifrenizi değiştirin binlerce üyeli bir forumda beyan ettiniz. Kaç kişinin hesabını komşusu bile buldu burada.
Derdinizi dert saymasam devamına yorumumu eklemem sadece yazmak istedim bilin bilmeyin farketmez.
Ha calisiyorsun birde, o zaman neden dert ediyorsun ki, hangimizin hayati istedigi gibi, biraz zorluklara gogus germeyi ogrenmek lazim hayatta esiniz sonsuza kadar orda calismayacak, okul sonsuza kadar surmeyecek illaki bir kaca sene sonra hayatin degisecek yani sabret.
sifrelerinizin komiser oldugunu mu yazdiniz. KK da neler goruyorumtamam da arkadaşım cahil bi insan değilim memurum yazdım komiserin nasıl yazıldığını tabiki biliorum çoğu şifrem komiser çünkü. benm savunmam derdimi dert saymayıp sacma yere takılman
sifrelerinizin komiser oldugunu mu yazdiniz. KK da neler goruyorum![]()
şükür bi anlayan çıktı çok kalabalık bi aile akraba cevresinden geldim buraya aslında asıl yakınmam bu
Yahu ne alakası var, tövbe tövbe..bak gene aynı şeyi yaptın karşındakini hafife alıp ezmeye calısmak seninkisi.. tabiki burdaki şifrem bu değil başka hesaplarımın şifreleri
yanı tahmın edebılıyorum memleketınde cevren arkadasların bı sosyal hayatın var ama geldıgın yerde bunların hepsını sıl bastan yapmak zor ve yerı geldgınde yıpratıcı olabılıyor... arkadaslarından pek hayır yok zaten olsa da ne kadar faydaları olur kı..... sen bulundugun yerde bı an once sosyal cevre edın bak calsıyormussun da... ben buutn gun evde oldugum halde yapmaya calısıyrm bunu![]()
halk eğitim harici başka fikrin var mı çalıştığım kurum itibariyle aktif bi kurum değil pek genelde mas a başı işler oyuzden yas grafiği 35-65 arası
düğünüme gelemicekti takısını kına günü fotograf cekinmeye gittiğim stüdyoya getirdi.ben de istemiyorum dedim sen böle mi dostsun dedim gelmiceksen hediye de lazım değil v.s. gelememe sebebi cumartesi kınam oldu perşembe annesinin amcasının kızının (30 yaşında) intihar edip cenazesinin olması ve 5 yaşında olan kardeşine bakması gerekmesi sadece bi güne gelemese tamam 2 günede gelemicekti bende öle trip yapınca baktım düğüne gelmiş görüştük ağladı felan ( bu olay ilk değillisede ilkokulda hiç bi zaman ailesi bize ödev yapmaya yollamazdı) hep ben giderdim.....
Velhasıl bu 3 arkadaşımıda hep ben ararım nişanlı olan arada naber fln yazar..böyle yani ben hep memurum çalışıyorum hem a.ö.f den üni de okuyorum hem de evliyim ev iş... genede hep ben arıyorum ben mi abartıyorum yoksa karşı tarafa adım atan bn mi oluyorum???![]()
Siz arama konusunda beklentiye giriyorsunuz diye dedim onu yani siz arayınca huzursuzluk hissediyorsunuzsevdiğim arkadaşlar arayınca mutlu oluyorum huzursuz değil onların beni aramamalarından şikayetciyim..sevdiğim insanları o zaman silcem hayatımdan çözüm bu
halk eğitim harici başka fikrin var mı çalıştığım kurum itibariyle aktif bi kurum değil pek genelde mas a başı işler oyuzden yas grafiği 35-65 arası