Dün akşam eşim akşam yemeği yerken bende bebeğimi besliyordum. masanın üzerinde de misafirler için aldığım lokum vardı. onu kastederek " saçma sapan şeylere para veriyorsun, içi hep baya"alma şunları dedi. ses tonu normal konuşma tarzında değil azarlar gibiydi. Aldığım her şeye karıştığı için bende sanane ,misafire ikram için aldım, zararlıysa sen yemezsin"dedim. Sonrasında "aptala laf anlatılmaz, sen aptalsın" diye bağırmaya başladı. Çocuk korkmasın diye çocuğu alıp mutfaktan çıktım ama öncesinde sus artık bağırma diye el hareketi yapmışım. o kahveye gitti bizde uyduk. sabah çocuğa kahvaltı hazırlarken yanıma gelip " bugün ne yapıyoruz,nereye gidelim deyip saçımı okşayıp sarılmaya çalıştı. bende yüz vermedim, elini çek gibisinde bıraktırdım . bu seferde onu ittirdim diye çocuk çocuk hareketler yaptığımı söyleyip kollarımdan tutup duvarda sıkıştırdı. Ben de ağladım, sonra yanıma gelip psikologa git, sen normal değilsin. annem babamda kavga ederdi ama 5 dk sonra hiçbir şey olmamış gibi konuşurdu burda hem hatalı olan sensin hem de konuyu uzatıyorsun dedi.Ben kırılınca kendimi çeken insanım, en azından bir özür dileyip yanıma öyle gelse tepkim böyle olmazdı ama hiçbir şey olmamış gibi gelince ben de karşılık vermedim. gerçekten uzatan ben mi olmuşum yoksa o mu hatalı