Merhaba bende bu siteye yeni üye oldum burda bi cok sey var üzüntüler sıkıntılar sevinçler
kısmet olursa bende bu yaz evliliği düşünürum ama kafam cok karıstı burda bişeyler okuduktan snra evliliğin bu kadar zor ve karmasık oldugunu acıkcası bilmiyordum erkek arkadasımla ben farklı kültürdeniz o biraz kıskanc ama ailesi cok rahat ve serbest evlenince degişicegini umuyorum ve kaynanamla aynı binada oturmayı düşünüoruz aslında ben deil o düşünüo bana göre melek bile olsa yakın oturulmaz ii olmak varken kötü olmakta var tabiii evli olanlardan birer fikir almak istiorum evlilik deyince neler yapılması lasım 2 tarafıda hoş tutmak için kocanı elde tutmak için yanii kısacası mutlu bi aile olmak için simdiden fikir veren herkese tesekkürler eeeee ögrenmek lasım kiii yanlıs yapılmasın :1hug::1hug::1hug:
bende ayrı istiyorum ama kiraya gitmektense kendi evinde rahat olursun diolar evini satıp ev alsınlar diorum binaya yabancı sokmak gibi bi adetleri yok komple binada amcası dedeleri varkafam karısık bu konudaaaaaaa
çok tatsız olaylar olur sanırım onlara hep uyum sağlamak zorunda kalacaksın
ikiniz tek başına hareket edemiyeceksiniz mutlaka akıl vermeler olur
idarecimisin yoksa özgürlükçümüsün
nişanlın büyükleri çokmu sayar onların dediğini mutlaka yaparmı?
bende aynı korkuları yasadım uzun bı süre..cevremdeki evlilikler,annem babam dahil,güzel ornekler degildi..uzunca bı süre evlenmiycem dedim korktum..ama snr düşündüm;esimi tanıyacak olan benim,ailesini tanıyacak olan benim,kendi ailemi tanıyacak olan benim,e kendimide en iyi yine kendim tanırım..cevremdeki kötü örneklerden dersler çıkarmaya çalıştım..
farklılık her sekilde olucak..iki farklı aile,iki farklı insan..benim bakış acıma göre bayanlar orta yolu bulmalı..yuvayı dısı kuş yapar hesabı..bizdeki sorumluluk daha fazla bu yüzden..hep makul olup her konuda bı orta yol bulmak bize düşüyor..ben biraz evlilik konusunda geri düşünüyorum galiba..erkek çalışır eve para getirir kadın evin düzenini saglar..gibi bı mantığım var..bı evliliğin bel kemiği kadindir..bana göre..
ailesiyle aynı apt da oturmak benimde istemediğim bir şey olurdu ama mecbursam bı denerdim..belkide hiç karismiycaklar..ben denerdim suan sorun yapmazdim..
dediğim gibi olay sende bitiyor,idareciyim demissin öyle de olmak lazım..azcik kocanı,azcik ailesini,azcik aileni..hep idare ediceksin :)
sana mutluluklar diliyorum umarım hersey gönlünce olur..bol şanslar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?