Burdan döner mi sizce?

Sorun benim her konuda kendimi suçluyor olmam. Duygum olmadan onunla yakınlaştığımı sandı. Haliyle beni basit gördü olarak düşünüyorum. Saygı duymadığı için. Halbuki benim çok yoğun duygularım vardı ama söyleyemedim.
Çünkü o duyguları soylesen de kaale almayacak kadar bencil biriymiş
Kendini sucladiginda sonuc ne oluyor? Yani demem o ki bunlari yasamanin temelinde çocuklukla alakalı sorunlar/travmalar yer aliyor. Temeldeki problem çözülürse her şey çorap söküğü gibi gelecek ve tüm iliskilerin düzelecek.

nasıl bir "şey" mesela birinden hoşlanıyor olması?
seviyorum ediyorum dediği adamın nasıl birisi olduğunu biliyor musun ?
ben erkeğim her istediğimi yaparım ama bana gelen kadın bakire olmalı, tertemiz olmalı şeklinde düşünen oldukça yobaz ve pis zihniyetli biri
aynı zamanda bu seviyorum dediği adam ki adam denmez bana göre ama hadi neyse, adam diyelim
vanilin'in eski sevgilisiyle tanıştığı yeri eleştiren (ne haddineyse) ve kendisiyle yakınlaşması sonucu vaniline kötü gözle bakan (k.şar yaftası yapıştıran afedersin)
(yani benimle bu kadar kolay fiziksel yakınlık kurduysa demek ki bütün erkeklerle bu yakınlığı kolayca kuracak kalitede, ciddi düşünülmeyecek bi kız bu zihniyeti)
vanilinle sürekli alay eden, küçümseyen, vanilinin ailesine dil uzatan biri
vanilinin eski konusunda, bu herifle yaşadığı bi olayı hatırlıyorum, merak edenler bakabilirler eski konularına
neyse bunlar flört ederlerken
herif buluşmak istiyor, vanilini ayağına çağırıyor . akşam saati bu arada. ama gece 12'de başka planım olacak oraya geçeceğim diyor.
aslında herifin başka bi kadınla planı var gece 12den sonra. ama beyimiz gece 12'ye kadar vanilinle alkol almak istiyor
vanilin de bunu öğrenince kızıyor, ben gece o saatte alkollü vaziyette evime nasıl dönücem, sen 2 saat için beni ayağına mı çağırıyorsun diyor
herif de cevap olarak "zırlamayı kes, gel" falan diyor
yani özetle, gel benim işimi gör sonra ne b.k yersen ye ben başka kadına atlayacağım sen de naparsan yap kafası var adamda
neyse o gün vanilin gitmiyor görüşmüyor bununla
ve herif yanlış hatırlamıyorsam hala vanilin ile flört halindeyken eski sevgilisinin fotolarını falan beğeniyor instagramda
vanilin bu durumu yakalıyor farkediyor
sonra herif eski sevgilisine dönüyor falan

hani hoşlanabilmek, bi duygu hissedebilmek de bişeydir mantığı ile yaklaşıyorsun ya
bence düzgün birinden hoşlanmadıktan sonra o duyguyu hissetmenin hiçbir kıymeti yok
çünkü eminim vanilin böyle iğrenç pis birinden hoşlanmak istemezdi
normalde soğursun böyle birinden ama o soğumadı çünkü psikolojik sorunları var
aslında vanilin hoşlandığı kişinin saçma sapan taraflarını gördüğünde ondan soğumayı ve uzaklaşmayı başardığı zaman
ilişkilerle alakalı sorunları çözülecek
çünkü bozuk insanlarla düzgün ilişki yaşayamazsın
bozuk insanlarla hiçbir şeyi olduramazsın
afedersin ama sana k.şar muamelesi yapan, seni boşta kalan 2 saatini geçirmek için kullanan birini de hala sevmeye devam etmemelisin
kilit nokta bu bence
bunu aşabildiği zaman hem daha az üzülecek hem de sağlıklı ilişkiler yaşayacak

ben son konularında vaniline sert yorumlar yapıyorum çünkü artık sinirimi bozuyor
abuk sabuk insanlar için kendini üzmesi vs zaten bu konusuna pek yorum da gelmedi artık diğer üyeler de bizi dinlemeyeceği için yorum yazmayı bıraktı
biz kardeşimiz gibi görüp akıl fikir veriyoruz ama o hep aynı tas aynı hamam
odağını biraz erkeklerden çekse her şey daha farklı olacak
şöyle bir şey

intihar düşünecek kadar çökkün ruh halinde olan, geçmişinde tanılı majör depresyon de olan bir kişinin karşı cinsle sevdim diyecek kadar etkileşime girmesi, benim beklemeyeceğim (asla da yapamayacağım) bir hal mesela, o yüzden yazmıştım
ha dediğim gibi önceki mesajlarını ve tercihlerini, ya da ilişki motifini, hiç bilmiyordum

"hoşlanabilmek, bi duygu hissedebilmek de bişeydir mantığı ile yaklaşıyorsun", valla evet, öyle yaklaştım, bence depresyona göre pozitif bir durum çünkü.

fakat durum daha giriftmiş tabi.

şöyle bir şey

intihar düşünecek kadar çökkün ruh halinde olan, geçmişinde tanılı majör depresyon de olan bir kişinin karşı cinsle sevdim diyecek kadar etkileşime girmesi, benim beklemeyeceğim (asla da yapamayacağım) bir hal mesela, o yüzden yazmıştım
ha dediğim gibi önceki mesajlarını ve tercihlerini, ya da ilişki motifini, hiç bilmiyordum

"hoşlanabilmek, bi duygu hissedebilmek de bişeydir mantığı ile yaklaşıyorsun", valla evet, öyle yaklaştım, bence depresyona göre pozitif bir durum çünkü.

fakat durum daha giriftmiş tabi.
anladım ben senin ne demek istediğini
evet depresyona göre pozitif bi durum ama kızı da depresyona sürükleyen şeylerden biri aslında o konu

Hiçbir alakası yok, sorun karşı tarafın rezil bir tip olması ve senin sürekli rezil tipleri kovalaman. Rezillerin peşinden koşmazsan yorulmazsın. Bırak artık şu b.k tipleri allasen
Reziller mi bilmem ama sorun zaten benim. Yani benim hiçbir şeyi yönetmeyi beceremiyor olmam. Yaşadığım yoğun kaygılar yüzünden davranış bozuklukları göstermem. Söyleyemediklerimin içimde şişmesi.

Reziller mi bilmem ama sorun zaten benim. Yani benim hiçbir şeyi yönetmeyi beceremiyor olmam. Yaşadığım yoğun kaygılar yüzünden davranış bozuklukları göstermem. Söyleyemediklerimin içimde şişmesi.
mesela şu an zamanı geri alma şansımız olsa ve sen o "yönetemedim, davranış bozukluğu gösterdim" dediğin anlara ışınlansan
neleri farklı yapardın ?

mesela şu an zamanı geri alma şansımız olsa ve sen o "yönetemedim, davranış bozukluğu gösterdim" dediğin anlara ışınlansan
neleri farklı yapardın ?
korkmazdım. Ne hissediyorsam onu söyler, doğru zamanda doğru tepkileri verirdim. Kuruntulara kapılmazdım. Kendimi gizlemez, rahatsız olduğum şeyleri de düzgünce söylerdim. Sevgimi söze dökerdim. Bana uymayan yerlerde bulunmazdım. Doğru zamanda evet doğru zamanda hayır derdim. Yüzleşmekten korkmazdım.

korkmazdım. Ne hissediyorsam onu söyler, doğru zamanda doğru tepkileri verirdim. Kuruntulara kapılmazdım. Kendimi gizlemez, rahatsız olduğum şeyleri de düzgünce söylerdim. Sevgimi söze dökerdim. Bana uymayan yerlerde bulunmazdım. Doğru zamanda evet doğru zamanda hayır derdim. Yüzleşmekten korkmazdım.
Bence siz kendinizi yetersiz görüyorsunuz. Bazı insanlar çok fazla özeleştiri yapıp kendilerini haksız çıkarmak için uğraşırlar kendilerini suçlarlar . Ben sizin etrafınızdaki toksik insanlardan ötürü bu kadar yoğun olumsuz hisler hissettiğinizi düşünüyorum. Onları hayatınızdan çıkardığınızda bir süre sonra tamamen iyileşeceksinizdir. Tabii ki tedavinizi de ihmal etmeyin. Kendi benliğinize saygı duyun ve kendinizi sevin her şeyden evvel.

Back
X