- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #7.181
Geçmiş olsun canım insallah cabuk gecer dinlenmeye calıs taze zencefil bulursun az birsey sıcak suya at iç keser bunaltı coksaKuzummm bugün iyi değilim ya mide bulantısı fena kafamı kaldıramıyorum sen napiyosun nasilsin
Canım iyiyim adet oldum bitti incire devam ovulasyona da yarın başlıyorum sen napıyorsun ne durumdasın
Daha fena kokmaz mi canimGeçmiş olsun canım insallah cabuk gecer dinlenmeye calıs taze zencefil bulursun az birsey sıcak suya at iç keser bunaltı coksa
Yaz tabi canım ben oyle yazdım aklıma gelenleri kimse yok bayadırben yazayım
Ben de iyiyim cok sükür bayadır kimse yok yazayım dedimCanım iyiyim adet oldum bitti incire devam ovulasyona da yarın başlıyorum sen napıyorsun ne durumdasın
yazarım tabiii yazmam mıııYaz tabi canım ben oyle yazdım aklıma gelenleri kimse yok bayadır
Ben de iyiyim cok sükür bayadır kimse yok yazayım dedim
Yok canım kokmuyo bulantı kesiyo denenmiş bizzat oglumda kusardım sürekli doktor demisti tırnak ucu kadar Atacan fazla degılDaha fena kokmaz mi canim
Tamam canim aldirayim eşime deneyim bakalim sagolasinYok canım kokmuyo bulantı kesiyo denenmiş bizzat oglumda kusardım sürekli doktor demisti tırnak ucu kadar Atacan fazla degıl
Sen ne durumdasın canımYaz tabi canım ben oyle yazdım aklıma gelenleri kimse yok bayadır
Ben de iyiyim cok sükür bayadır kimse yok yazayım dedim
Ne demek cok kotu ya benim için dısıma cıkardı kahvaltılar işkence balkondan aldım onca zaman Allah dan kışdı mutfak kokardı bulasın makinesi kokardı kokan bısey yoksa oyle gelirdi kusardım sucuk dan yumurtadan falan tiksinmiştim aman yarabbim rabbim bi daha yasatmasın yani zor gecirmiştimTamam canim aldirayim eşime deneyim bakalim sagolasin
Ben de iyiyim canım aynı denemeye devamSen ne durumdasın canım
Hiii benim sucuktan bulandı kötü oldum demek li sabah bende ilk gebelikte muz ile cilekten tiksinmistjm çok bed kokuyordu tövbe ya ne garip şeylerNe demek cok kotu ya benim için dısıma cıkardı kahvaltılar işkence balkondan aldım onca zaman Allah dan kışdı mutfak kokardı bulasın makinesi kokardı kokan bısey yoksa oyle gelirdi kusardım sucuk dan yumurtadan falan tiksinmiştim aman yarabbim rabbim bi daha yasatmasın yani zor gecirmiştim
Hormonlar tavanHiii benim sucuktan bulandı kötü oldum demek li sabah bende ilk gebelikte muz ile cilekten tiksinmistjm çok bed kokuyordu tövbe ya ne garip şeyler
İyiyiz canım sen nasılsın görüyorum actıgın konularıKızlar nasılsınız:)
Canım ovulasyon denedim ama her gün deneyemedim pik günüm ne zaman bilmiyorum. Adetime de 6 gün kaldı. 2 gün önce idrarda kanama şikayetim ile acile gittim röntgen falan çekildi. Kan da gebeliğe bakılmamış. 3 gün önce gebelik testi yaptım çizgi çıkmadı bekliyorum bakalım nasip. Sen neler yaptınİyiyiz canım sen nasılsın görüyorum actıgın konularıbakıyorum arada sana
Keske netlesmeden röntgen cekilmeseydin canım ya ben iki kez kimyasal gecırdım o yüzden burda cok aktif yazmıyorum normal konusuyoruz yazan olursa cvp verıyorum öyle rabbim en kısa zaman da nasip etsin ovulasyon duzgun yapmak önemli canım bi gün yap bi yapma düzgün yakalaman imkansızCanım ovulasyon denedim ama her gün deneyemedim pik günüm ne zaman bilmiyorum. Adetime de 6 gün kaldı. 2 gün önce idrarda kanama şikayetim ile acile gittim röntgen falan çekildi. Kan da gebeliğe bakılmamış. 3 gün önce gebelik testi yaptım çizgi çıkmadı bekliyorum bakalım nasip. Sen neler yaptın
Ya araştırdım canım da adet günü gelmeden çekilen röntgenler sıkıntı yaratmıyormuş o yönden rahatladım da gebelik var mı yok mu kafam çok karışık. Geçmiş olsun canım yaa kimyasal neden oluyor kiKeske netlesmeden röntgen cekilmeseydin canım ya ben iki kez kimyasal gecırdım o yüzden burda cok aktif yazmıyorum normal konusuyoruz yazan olursa cvp verıyorum öyle rabbim en kısa zaman da nasip etsin ovulasyon duzgun yapmak önemli canım bi gün yap bi yapma düzgün yakalaman imkansız
Olur mu canım süphesi olanlara odaya bile sokmuyolar keske deseydin gebelik olur dıye biz de hem kan uyuşmazlığı var eşimle hem ben de troid var en büyük etken ikisi dedi doktor arka arkaya olunca ben de etkilendim cok üzüldüm o sürec de hem doz arttırdım hem kontrol olmus oldum kanlar karıstı mı diye bakıldı sorun yok saglıklı olana kadar denemeye devam dedi Aralık ocak işte 2 ay da pozitif görüp sonra üzüldüm rabbim kimseye yasatmasın insallah hayal kırıklığı moral yerli bir oluyo kendine gelmek zaman alıyoYa araştırdım canım da adet günü gelmeden çekilen röntgenler sıkıntı yaratmıyormuş o yönden rahatladım da gebelik var mı yok mu kafam çok karışık. Geçmiş olsun canım yaa kimyasal neden oluyor ki
Aminn Rabbim herkesin çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinOlur mu canım süphesi olanlara odaya bile sokmuyolar keske deseydin gebelik olur dıye biz de hem kan uyuşmazlığı var eşimle hem ben de troid var en büyük etken ikisi dedi doktor arka arkaya olunca ben de etkilendim cok üzüldüm o sürec de hem doz arttırdım hem kontrol olmus oldum kanlar karıstı mı diye bakıldı sorun yok saglıklı olana kadar denemeye devam dedi Aralık ocak işte 2 ay da pozitif görüp sonra üzüldüm rabbim kimseye yasatmasın insallah hayal kırıklığı moral yerli bir oluyo kendine gelmek zaman alıyorabbim bi daha hem yasatmasın kimseye de yasatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?