• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fotograf cekiminde kullanılan tulumdan basladım yapmaya rengi cok tatlı olcak rabbim giydirmeyi nasip etsin sag salim kucagımıza almayı insallah 🙏❤️🤲

Eklentiler

• IMG_20220312_231332.webp
    IMG_20220312_231332.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 34
Canimmm gozynnn aydinnn hayırlı olsun ins bu seferde oldu 😍😍benden önce öğrendim valllla 😀
Valla hamile misin ne bereketli bi ay oldu 🥰
Çok güzel olmusss. Hayırlı olsun kalp atışında duymussun canım çok sevindim sagliklica gelsin ins.
Amin canım inşallah 🙏 🥰 🧿 bundan olcak ama kırmızı rengi cok güzel oldu ben de sevdim

Eklentiler

• IMG_20220312_234828.webp
    IMG_20220312_234828.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 23
Yokk canim ben test yapmadım daha yani. Günü benden sonraydı ya ondan dedim. Benim bat yarın bı geçsin bakalimmm
İnsallah hayırlısıyla sen de mutlu haberi verirsin 🙏 benden once öğrendin diyince öyle sandım canım insallah sandığım gibi de öğrenirsin 🙏🤲

Kızlar koyulaşma var mı ? İlki dün diğeri bugün
İkiside aynı marka mı acaba testlerin aynı saatlerde mi yapıldı resimden bakınca ikisi aynı duruyor ama marka ve saat fark edebilir yinede en garantisi kan vermek sağlıkla ilerlesin

Benim biraz miğde bulantısıyla basım dertte sabahları cok işkence oluyo yataktan kalkmak istemiyorum gün iyi geciyo ama sabahları bulantım işkence
Olsun canım buna şükür sadece sabahları oluyormuş geçecek bir kaç haftaya inşallah bende kalmadı mesela son günler de sadece hazımsızlık oluyor

Back
X