• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burdur..

merhaba ben Burdurluyum. Burdur küçük sakin bir yer. Arkadaşların dediği gibi çok fazla sosyal kültürel aktivitesi yoktur. Ama öğrencilerin takıldığı yerler var sıkılmazsınız.Antalya ya ve Ispartaya yakındır. Çok aşırı pahalı bir yer değildir. Kargaşadan uzak kafa rahat okursunuz. Hayırlı olsun

merhaba ben Burdurluyum. Burdur küçük sakin bir yer. Arkadaşların dediği gibi çok fazla sosyal kültürel aktivitesi yoktur. Ama öğrencilerin takıldığı yerler var sıkılmazsınız.Antalya ya ve Ispartaya yakındır. Çok aşırı pahalı bir yer değildir. Kargaşadan uzak kafa rahat okursunuz. Hayırlı olsun
Çok teşekkürler. Peki kyk yurdu nasıldır? Ev fiyatlari nasıl? Bilginiz varsa bilgilendirir misiniz

Ben de Burdur da Uluslararası Ticaret okudum. Yalnız Burdurun ilçesinde o bölüm. Hazırlık okuyacaksan 1 yıl Burdur da okuyorsun, Bucakta devam ediyorsun. Ben çok sevmiştim oraları. Burdura çok gidip gelmişliğim yok lakin Bucak okuma açısından rahat. Çok fazla sosyal aktivite olmadığından ders çalışıyorsun sürekli :KK71:

Ben de Burdur da Uluslararası Ticaret okudum. Yalnız Burdurun ilçesinde o bölüm. Hazırlık okuyacaksan 1 yıl Burdur da okuyorsun, Bucakta devam ediyorsun. Ben çok sevmiştim oraları. Burdura çok gidip gelmişliğim yok lakin Bucak okuma açısından rahat. Çok fazla sosyal aktivite olmadığından ders çalışıyorsun sürekli :KK71:
Çok teşekkürler mesajınız icin :) bölüm hakkında biraz tedirginim insallah yapabilirim :)

Merhabalar, üniversiteyi Burdurda kazandım. Burdurda yaşayanlar,yaşamış olanlar, bilenler Burdur hakkında bilgi verebilir mi? Nasıl bi şehir,insanları nasıl, fiyatlar nasıl. Bilgilendirirsiniz çok sevinirim :)

Canım benım ilk atamam burdura oldu,normalde antalyada yaşıyordum...18 ay kadar kaldım....burdur çook ucuz bir şehir,,ev kiraları çook uygundu.sosyal hayat çok iyi değil.ama sosyal hayat dedidğin iyi arkadaşların varsa olacağına inanıyorum ben...küçük bir şehir dolmuş düzeni iyi,orayı canlandıran bedelli askerler ve üniversite öğrencileri zaten,bir öğrenci için rahat bir şehir ve karışan eden olmaz.....ama bu benım fikrim komşuluk iyi değildi....çook samımı olmamkda fayda var...

Back
X