- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Benim de kişilik haklarım onların ağzından çıkan sözlerle zedeleniyor.
Toptan kapanmalarını talep ediyorum
Butona basmalısın
Twitter'a bir on off butonu koysunlar, kızınca kapar, laf söylemek istediklerinde açarlar
mune hanım bunu diyecek en son kişi sen olmalısın . yada ilk deyim . tecrübelisin bu konuda . en küçük tartışma v.b bizleri banlıyorsun , sende serbest bırak bizi . orda binbir hakaret var ve kimse kimseyi şikayet dahi edemiyor. oysa sen bize burda bir sürü kural koydun. bunu koskoca bir devletin yapması abest mi şimdi...
mune hanım bunu diyecek en son kişi sen olmalısın . yada ilk deyim . tecrübelisin bu konuda . en küçük tartışma v.b bizleri banlıyorsun , sende serbest bırak bizi . orda binbir hakaret var ve kimse kimseyi şikayet dahi edemiyor. oysa sen bize burda bir sürü kural koydun. bunu koskoca bir devletin yapması abest mi şimdi...
Benim de kişilik haklarım onların ağzından çıkan sözlerle zedeleniyor.
Toptan kapanmalarını talep ediyorum
30pembe,
ama burda sizler polemiğe girdiniz diye siteyi topyekün kapatıp diğer bölümlerde bilgi alışverişi yapan, tüp bebek, gebelik bölümlerinde birbirine yardımcı olan insanları mağdur etmiyoruz değil mi?
Doğru olan bu tip sosyal paylaşım sitelerinde kişilere yaptırım uygulanmasıdır, devlet sosyal paylaşım sitelerine bu yönde baskı yapmalıdır.
Benim eleştirdiğim nokta bu, kalkıpta bir densiz devlet adamlarına ya da sade vatandaşa hakaret etmeli, aşağılamalı demiyorum ve bunu tasvipte etmiyorum.
İnsanların takma rumuzlar altından saldırmasını, taciz etmesini kim onaylar ki, sırf bu sebeplerden bile bazı kendini bilmezler yüzünden ne twitter ne başka sosyal paylaşım sitelerine üye dahi olmuyorum, yani bende rahatsız olurum ama tüm twitter paylaşımcılarını mesul tutmam.
Bunlar hep kedi lobisi yüzünden Med anladım ben olayı
Bence de pingum
O değilde Başbakan suyorumcusuna dava açmış geçen ilk duruşması varmış temmuza ertelenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?