• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burn Out

hadibeyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
4.750
13.198
208
Bu sabah kan tahlili icin doktora gittim.
Doktor yardimcisi yanimda bilgisayarda dosyama iste kan tahlili yapilacagini, sebebini falan yazdi. Bu arada bende bilgisayara bakiyordum. Üst kösede "kalici tanilar" diye bi bölge vardi, o orada "psikovejetatif tükenme durumu" yaziyordu. Intetetten bu nedir diye arastirdim, Burn Outun diger bi ismiymis. Cok sasirdim. Doktorum benimle hic bunu konusmadi. Ilac falan kullanamdim daha. Yani aslinda ben tesadüfen görmeseydim su ana kadar tükenmis oldugumdan haberim olmicakti :D yok yani gercekden kendimi tükenmis gibi hissediyorum ama ben bugüne kadar bunun icin doktora gitmeye cekiniyordum.

Asil sorum, ne günlük hayatimi, ne özel hayatimi, nede is hayatimi degistirme gibi bi durumum yok su an, ama yasantimi iyise depresyona falan girmeden, yada iyice fenalasmadan degistirmek istiyorum. Bana yardimci olabilirmisiniz bilmiyorum da gerci. Ama verebileceginiz akil yada tavsiye varsa cok sevinirim. Sanirim asil amacim bu olayi birilerine anlatmakti.

Bu gülmeler de ondan herhalde.
Normalde de çok güler misin?

Ben genel olarak kendimi neseli bi insan olarak algiliyorum. Görüstügüm insanlarda benle gayet güzel eglenirler. Son zamanlarda kendime fark ettigim, aman kimseyle bi tartisma cikmasin, aman huzur bozulmasin diye, cogu seyi görmezden geliyorum.

Ben genel olarak kendimi neseli bi insan olarak algiliyorum. Görüstügüm insanlarda benle gayet güzel eglenirler. Son zamanlarda kendime fark ettigim, aman kimseyle bi tartisma cikmasin, aman huzur bozulmasin diye, cogu seyi görmezden geliyorum.
Çok mutlu, çok neşeli görünen insanlar içinde yaşar birçok şeyi ve sonunda böyle kendine zarar verir fark etmeden :(

Doktor tükendiğinizi öğrenip psikolojik olarak daha fazla tükenmenizi istemiyor olabilir. .

Çok mutlu, çok neşeli görünen insanlar içinde yaşar birçok şeyi ve sonunda böyle kendine zarar verir fark etmeden :KK43:

Ben birseylerin normal olmadigini fark ettim tabi ama, ne bilim, yorgunlukdandir diye düsündüm, yada zor dönemler atlattim ondandir diye düsündüm. Bide bu tani konulali baya bi olmus yani, yeni bisey de degil.

Ben birseylerin normal olmadigini fark ettim tabi ama, ne bilim, yorgunlukdandir diye düsündüm, yada zor dönemler atlattim ondandir diye düsündüm. Bide bu tani konulali baya bi olmus yani, yeni bisey de degil.
Mutlu görünmek zorunda değilsin, öncelikle bunu unutma.
İnsanlar canları sıkıldığında seni aradıkları gibi, sen de onları arayıp dertleşmelisin ki ben bunu halen yapamıyorum.
Sadece soyutladım kendimi bazı insanlardan. Değiştiğimi düşünenler var, havalara girdiğimi düşünenler var :)
Sadece artık nefes almak istiyorum çünkü karşılık görememekten çok sıkıldım

Back
X