Burna darbe

Erdemmm

only smile
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
34
8
86
Kızlar bugün 21 günüm burnuma darbe aldım benim gibi erken zamanda darbe alıp kötü olan oldu mu acaba :S

Kızlar bugün 21 günüm burnuma darbe aldım benim gibi erken zamanda darbe alıp kötü olan oldu mu acaba :S
doktora gitmelisin bende 6. ayımda aldım araba fren yapınca burnumu çok kötü çarptım doktora gittim masaj verdi 1 hafta şuan görüntüde birşey yok memnunum

doktora gitmelisin bende 6. ayımda aldım araba fren yapınca burnumu çok kötü çarptım doktora gittim masaj verdi 1 hafta şuan görüntüde birşey yok memnunum
Geçmiş olsun iyi atlamışsin o zaman önümde giden biri dirseğini çarptı korkuyorum kalıcı birşey olacak diye 2 gün sonra ancak doktora gidebilicem

Geçmiş olsun iyi atlamışsin o zaman önümde giden biri dirseğini çarptı korkuyorum kalıcı birşey olacak diye 2 gün sonra ancak doktora gidebilicem
bana hafif kaymış dedi sağ taraftan bastırarak masaj yaptım çarpmanın ertesi günü burnum kemiği yanar gibi oldu ama neyseki şuan hiçbir sorun yok görünmekte fayda var

bana hafif kaymış dedi sağ taraftan bastırarak masaj yaptım çarpmanın ertesi günü burnum kemiği yanar gibi oldu ama neyseki şuan hiçbir sorun yok görünmekte fayda var
peki hiç şişme ve ağrı oldu mu bende öyle oldu bilmiyorum ağladığım içinde şişmiş olabilir daha 3 haftalik burun

Valla canm o kişinin kemik yapısına bağlı benim burnum darbe almadığı halde kendiliğinden düştü önceki ameliyatımda da durduğum yerde düşmüştü kemiklerim ve bünyem zayıf çünkü.Kimisi darbe aldığı halde burnuna etki etmiyor hiç.Bide doktorun burnunu sağlam yapmışda hiç birşey olmaz bence.Sen yinede en yakın zamanda kontrole git

darbe aldığım gün olayın şokuyla çok ağlamıştım ve burnumun üst tarafında bi kısımda yanma hissettim sanki orası eridi gibi bi his oldu ki gercekten öyle olmuş şu an 2 seneye yakın süre geçti ve o yanan kısım cökük bir şekilde ve mor bu süreçte bir çok darbe daha aldım ve bir sürü kısımda sıkıntı var tekrar ameliyat lazım ama asla cesaretim yok olamam sanırım...

Ben ilk ay darbe almistim oglum tarafinda. Hemen burnuma buz koymustum. Masaj yapmistim ve sarmistim simdi uc aydayim ve cok sukur biseycik olMadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…