Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora gitmelisin bende 6. ayımda aldım araba fren yapınca burnumu çok kötü çarptım doktora gittim masaj verdi 1 hafta şuan görüntüde birşey yok memnunumKızlar bugün 21 günüm burnuma darbe aldım benim gibi erken zamanda darbe alıp kötü olan oldu mu acaba :S
Geçmiş olsun iyi atlamışsin o zaman önümde giden biri dirseğini çarptı korkuyorum kalıcı birşey olacak diye 2 gün sonra ancak doktora gidebilicemdoktora gitmelisin bende 6. ayımda aldım araba fren yapınca burnumu çok kötü çarptım doktora gittim masaj verdi 1 hafta şuan görüntüde birşey yok memnunum
bana hafif kaymış dedi sağ taraftan bastırarak masaj yaptım çarpmanın ertesi günü burnum kemiği yanar gibi oldu ama neyseki şuan hiçbir sorun yok görünmekte fayda varGeçmiş olsun iyi atlamışsin o zaman önümde giden biri dirseğini çarptı korkuyorum kalıcı birşey olacak diye 2 gün sonra ancak doktora gidebilicem
peki hiç şişme ve ağrı oldu mu bende öyle oldu bilmiyorum ağladığım içinde şişmiş olabilir daha 3 haftalik burunbana hafif kaymış dedi sağ taraftan bastırarak masaj yaptım çarpmanın ertesi günü burnum kemiği yanar gibi oldu ama neyseki şuan hiçbir sorun yok görünmekte fayda var
Kızlar bugün 21 günüm burnuma darbe aldım benim gibi erken zamanda darbe alıp kötü olan oldu mu acaba :S